kubicz 189 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Witam. Szukam filmu o którym opowiadała mi dziewczyna. Młoda para wynajmuje mieszkanie w budynku, w którym mieszkają sami starsi ludzie. Owi dziadkowie żyją dzięki "wysysaniu" energii życiowej z młodych ludzi. Tyle wiem. Byłbym wdzięczny za podanie tytułu tego filmu. The Glow/Żar http://www.filmweb.pl/film/%C5%BBar-2002-37328 Cytuj
okens 541 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Kiedys ogladalem komedie o dwoch murzynkach ktorych akta przypadkowo zostaja zamienione w szkole. I tak gangster jest uwazany za kujona i odwrotnie. Wie ktos moze co to bylo? Cytuj
Ajreq 0 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Kiedys ogladalem komedie o dwoch murzynkach ktorych akta przypadkowo zostaja zamienione w szkole. I tak gangster jest uwazany za kujona i odwrotnie. Wie ktos moze co to bylo? Szkolne świrusy http://www.filmweb.pl/film/Szkolne+świrusy-1992-36296 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 pewnie nic z tego ale sprobuje. Szukam filmu z dziecinstwa, prawdopodobnie horror/thriller. Pamiętam jedna scenę: przerażona kobieta zauważa że wszystko wokół niej w domu zaczyna znikać m.in. meble. W ręce trzyma karte kredytową ( prawdopodobnie ona jest temu winna, a moze znikaja rzeczy ktore za nie kupiła), i szuka po szufladach w kuchni czegos czym moglaby jka przeciac, wykładając rozne rzeczy z szuflady te rowniez natychmiast znikaja, w koncu znajduje chyba nozyczk i ja przecina. Szukam od kilkunastu lat tego filmu, i nic. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 spoko zaraz przyjdzie Snejk i ci napisze co to za film. jesli babka miala w tym filmie przygody to juz na pewno bedzie wiedzial bo jest specem od takich filmow. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 kocham Cie stary własnie zlukałem na dailymotion, wszystko dokładnie tak jak pamietam ;D nawet nie wiesz jak ciezki mi spadł kamień z serca, najpierw sie meczyłem z bajka robotix a teraz mam spokoj z tym Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 widzialem kiedys w ciekawych filmikach trailer filmu, w ktorym za kazdym razem jak ktos sobie zwalil konia to umierala jedna osoba na swiecie, az w koncu zostalo dwoch gosci na swiecie. Jak sie nazywa ten film? Cytuj
Gość Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=A-b2YNErwxw Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Szukam horroru chyba z lat 80/70 pamietam z niego tylko tyle ze byla jakas niewidoma dziewczynka ktorej uciekl pies czy kot do piwnicy w ktorej siedzial przykuty jakis potwor . Zeby go pokonac musieli zniszczyc jego trumne czy cos takiego ... Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Butt (pipi) dobry jestes :0 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Film gdzie ludzie walczyli o milion dolarów w jakimś domu zabijając siebie nawzajem, a zwycięzca na końcu walczył o dziesięć milionów. Cytuj
Sim 30 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 wydaje mi się, że "House of 9" z Kelly Brook 1 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Aawwww... ktoś kojarzy co to za animacja? Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 http://www.imdb.com/title/tt0787474/ 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) selene wystarczyło w googlach wybrać grafika, wkleić adres gifa i już miałaś tytuł leniuchu. Edytowane 21 listopada 2013 przez suteq Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Szukam filmu o mitologii. Otóż z tego co pamiętam to na pewno były tam cyklopy w jaskini, nie jestem też pewien ale było to chyba coś o złotym runie. Niestety obczaiłem Jazon i Argonauci z 1963 i 2000 roku, to nie to, a nie mam kompletnie pojęcia co to było. Kiedyś oglądałem to pamiętam na TVP 1 w niedzielę. Jakby ktoś znał tytuł to byłbym wdzięczny. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 Ktoś na forum (_M_?) pisał o dramacie z Australii / Nowej Zelandii / RPA o 40-latku który pewnego dnia odkrywa chęć włożenia młodemu chłopakowi z sąsiedztwa i potem ma różne przygody, zna ktoś? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 A pamiętasz może czy jest tam taki motyw, że grupa ukrywa się w jaskini gdzie mieszka cyklop i w końcu wbijają mu naostrzony kołek w oko? Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Dzisiejsza młodzież... Szukaj filmów o Odyseuszu, takim greku ze starożytności Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 Poszukuje filmu choć bardziej mi sie zdaje ze to był odcinek jakiegos serialu. Chodzi o to ze pewnemu facetowi zepsul sie w podrozy samochod i musial spedzic troche czasu w pewnym miasteczku. I wlasnie tam byl zakaz sluchania i grania jakiejkolwiek muzyki poniewaz wierzono ze obudzi ona jakiegos demona. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Szukam filmu o kolesiu co wygladal jak trynkiewicz, zaprosil do siebie pare cpunow i chcial sie z nimi zakolegowac. Niestety cpuny nie chcialy go poczestowac zielskiem, wiec ich zabil i jednego z nich polozyl do lozka i tak sobie zyl i mial rozne przygody. Cytuj
michal 558 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 1. film radziecki z okresu przełomu lat 80/90. Trójka młodych facetów zaprasza do siebie ''zapoznaną'' na ulicy pannę po czym każdy po kolei ją gwałci. Po całym zajściu dziadek dziewczyny wymierza sprawiedliwość w każdą środę zabijając delikwenta. 2. film usa z podobnego okresu. Młody dwudziestoletni niepozorny chłopak w okularach zabija swojego wujka w przeręblu a ciotkę wrzucając suszarkę do wanny. Cholernie mi zależy na tym tytule. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 (edytowane) 1. film radziecki z okresu przełomu lat 80/90. Trójka młodych facetów zaprasza do siebie ''zapoznaną'' na ulicy pannę po czym każdy po kolei ją gwałci. Po całym zajściu dziadek dziewczyny wymierza sprawiedliwość w każdą środę zabijając delikwenta. "russian rape and revenge movies" w google -> The Rifleman of the Voroshilov Regiment Oczywiście już ściągam. e: chu.ja ściągnę, nie ma seedów Edytowane 15 marca 2014 przez mate5 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Akcja toczy się w nocy, na pewnej drodze (asfaltowej w lesie, jeden pas tam, drugi pas z powrotem). Pamiętam tylko to że na końcu okazało się że bohaterowie nie mogą się wydostać z tej drogi, dojechali do urwanej przepaści. W pewnym momencie droga po prostu się skończyła nicością. Ktoś kojarzy zakończenie, niestety fabuły nie pamiętam. Na pewno horror. Rok produkcji pomiędzy 2000 a 2007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi