michal 558 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Thx mate5 swego czasu pamiętam jak ten film mi spaczył psychikę. Ci ruści mają jednak solidne (pipi)nięcie nie tylko w wódce ale i w sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 820 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Akcja toczy się w nocy, na pewnej drodze (asfaltowej w lesie, jeden pas tam, drugi pas z powrotem). Pamiętam tylko to że na końcu okazało się że bohaterowie nie mogą się wydostać z tej drogi, dojechali do urwanej przepaści. W pewnym momencie droga po prostu się skończyła nicością. Ktoś kojarzy zakończenie, niestety fabuły nie pamiętam. Na pewno horror. Rok produkcji pomiędzy 2000 a 2007 Dead End (2003)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 TAK !!!! Dzięki, plusik poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Thx mate5 swego czasu pamiętam jak ten film mi spaczył psychikę. Ci ruści mają jednak solidne (pipi)nięcie nie tylko w wódce ale i w sztuce. To ten film, gdzie dziadek celował w jaja? Jak tak, to fajna ta dziewuszka,a film swego czasu puszczali nawet w TVP. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 nie pamiętam już. Wiem, że chłopaki dobrze sobie poużywali xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Thx mate5 swego czasu pamiętam jak ten film mi spaczył psychikę. Ci ruści mają jednak solidne (pipi)nięcie nie tylko w wódce ale i w sztuce. To ten film, gdzie dziadek celował w jaja? Jak tak, to fajna ta dziewuszka,a film swego czasu puszczali nawet w TVP. Tak Kozak film. Edytowane 16 Marca 2014 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 azjatycki horror, kobieta w trakcie gotowania wkłada reke do gorącego oleju smaży ją i zjada, pozniej siada na stole i wycina łechtaczke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Guinea Pig. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 azjatycki horror, kobieta w trakcie gotowania wkłada reke do gorącego oleju smaży ją i zjada, pozniej siada na stole i wycina łechtaczke. ichi the killer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 zaden z nich. A ichi M polecam obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 daj obejrzeć synkowi ''Kwiat Granatu'' Paradżanowa. Zaręczam, że wyobraznia mu eksploduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 szukam dwóch rzeczy: 1. film o ekipie która ekploruje wielki dół gdzies w srodku dzungli, nie pamietam czy byl tam stwór czy nie, ale musieli chyba znalezc inne wyjscie po tym jak całość chyba sie zawaliła, film miał chyba cos wspolnego z avatarem, i wyszedł jakos w tym okresie. 2. był kiedys pilot jakiegos serialu który zapowiadał się całkiem niezle, nie pamietam czy mial pare odcinkow czy tylko jeden, mało pamietam szczegółów, chyba nieznane sobie postacie obudzily sie w jakims miescie na pustyni, albo ktos ich tam zostawil...? chyba serial sci-fi, nie wiem czy byl krecony dalej czy porzucony. i to też nadal szukam azjatycki horror, kobieta w trakcie gotowania wkłada reke do gorącego oleju smaży ją i zjada, pozniej siada na stole i wycina łechtaczke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Machine Girl ma scenę smażenia ręki ale tobie pewnie chodzi o Splatter: Naked Blood Ta scena: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 xD tak. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 milan ten serial którego szukasz to chyba persons unknown. Cytuj Odnośnik do komentarza
zlewo 233 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Szukam jakiegoś japońskiego filmu o typku co był gnębiony w szkole i spotyka mistrza karate ( byłego zabójcy) który go uczy jak się bić. Pamiętam scene gdzie mistrz uczy jak zabić monetą ( rzucić ją tak by się wbiła tuż "pod nos" ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 milan ten serial którego szukasz to chyba persons unknown. Była jeszcze mini seria z Jezusem i Magnero, czyli The Prisoner http://www.imdb.com/title/tt1043714/?ref_=nm_flmg_act_7 Które to chciałem zobaczyć, ale dopiero przy okazji postu Milana mi się przypomniało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 najlepsze w tym wszystkim jest to że chodziło mi o oba seriale ;D dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o komedię na dzikim zachodzie, to mnie kojarzy się: Płonące siodła (Blazing Saddles) http://www.youtube.com/watch?v=iLNQv19YpG4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Butt więcej szczegółów podaj bo ciężko jest. Westernów z meksykanami jest od groma. Z Budem, Terencem i sombreros to kojarzę "They call me Trinity". Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Może Trzej Amigos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Szukam filmu, którego widziałem w dzieciństwie. Komedia, western, mógł to być spaghetti western, coś w stylu filmów z Budem Spencerem i tym drugim co grał Ojca Mateusza w oryginale. Mógł to być nawet film z nimi, pamiętam tylko jeden charakterystyczny szczegół z filmu. Byli jacyś źli Meksykanie, którzy za każdym razem dostawali łomot od głównego bohatera/bohaterów i jeden amigo miał szczególnego pecha, bo po każdej bójce lądował twarzą w krowim placku (sic!). Kojarzy ktoś? Mi to strasznie przypomina serial Zorro, ten gruby gringo: Garcia zawsze chyba kończył w łajnie. https://www.youtube.com/watch?v=ZUMdIvmXozM Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Butt więcej szczegółów podaj bo ciężko jest. Westernów z meksykanami jest od groma. Z Budem, Terencem i sombreros to kojarzę "They call me Trinity". Problem w tym, że więcej nie pamiętam, film widziałem w TV gdzieś w połowie lat 90-tych. To raczej nie They call me Trinity. Trudno, pewnie nie znajdę tego filmu, dzięki panowie za starania. Może to Django ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A może to film lub serial Lucky Luke z Terrence Hillem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Z komediowych westernów kojarzę jeszcze But Manitou Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi