FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Niedawno widzialem jakis dramat obyczajowy w tv. Lecial pozno, zapomnialem tytul. Ogolnie film rozgrywal sie w jakiejs malej miescinie, bohaterami byla paczka ziomkow-metalowcow i caly ambaras polegal na tym, ze gosciu(taki grubasek) udusil kolezanke. Byl taki motyw, ze uciekal przed policja i ukryl sie w domu jakeigos starego ziomka, ktory tez sie ukrywal. Razem palili ziolo :potter: . Moze ktos kojarzy ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 ja mam zagadke dzieciak odkrywa ze jego sasiad(?) jest ukrywającym sie hitlerowcem, trzyma mundur i inne (pipi)y w szafie, zaczyna szantazowac dziadka, kaze mu nawet pajacowac w tym mundurze, ale to chyba nie konczy sie dla gnojka najlepiej. Wszystko dzieje sie w czasach chyba terazniejszych. Film widzialem z 5 lat temu, hitlerowca grał chyba jakis znany aktor. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 ja mam zagadke dzieciak odkrywa ze jego sasiad(?) jest ukrywającym sie hitlerowcem, trzyma mundur i inne (pipi)y w szafie, zaczyna szantazowac dziadka, kaze mu nawet pajacowac w tym mundurze, ale to chyba nie konczy sie dla gnojka najlepiej. Wszystko dzieje sie w czasach chyba terazniejszych. Film widzialem z 5 lat temu, hitlerowca grał chyba jakis znany aktor. uczen szatana hitlerowca gral gandalf 1 Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 nie wiem czy piszę w dobrym temacie, ale innego lepszego nie znalazlem. Chodzi mi o odcinek simpsonów, w któym Homer zaklada zespół Grungeowy, Sadgasm. Jak ktos wie o co chodzi, to powinien od razu sie kapnąć o jaki chodzi. I może ktoś wie jak się ten odcinek nazywal? Albo najlepiej jakby ktos od razu wrzucił link do niego. "That 90's Show" - 11 odcinek 19 sezonu. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 ja mam zagadke dzieciak odkrywa ze jego sasiad(?) jest ukrywającym sie hitlerowcem, trzyma mundur i inne (pipi)y w szafie, zaczyna szantazowac dziadka, kaze mu nawet pajacowac w tym mundurze, ale to chyba nie konczy sie dla gnojka najlepiej. Wszystko dzieje sie w czasach chyba terazniejszych. Film widzialem z 5 lat temu, hitlerowca grał chyba jakis znany aktor. uczen szatana hitlerowca gral gandalf kurde,wiedziałem ze ten homoseksualista go grał, dzieki Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Polski film z początku lat 90, albo końca 80 o polonii amerykańskiej. Grał w nim Bogusław Linda i chyba jeszcze Katarzyna Figura i Zbigniew Zamachowski. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 najlepszego nowego yorku, czy cos w tym stylu, zreszta co za problem sprawdzic na filmwebie po aktorach fejspalm Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 film na faktach, jeden koleś w lesie spożywa jakieś kwiatki czy owoce z jednego rodzaju drzewa i dzięki temu widzi elfy/małe ludziki ze skrzydłami i z nimi rozmawia swego czasu było o tym głośno w Anglii, pamięta ktoś? albo chociaż wie ktoś co to były za owoce? xD Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 najlepszego nowego yorku, czy cos w tym stylu, zreszta co za problem sprawdzic na filmwebie po aktorach fejspalm Zawsze prościej napisać na forumku i liczyć na jakiegoś frajera :*. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Poszukuje jednego filmu... a raczej tytulu. Film dosyc stary, pamietam go z dziecinstwa. Opowiadal o gosciu, ktory samochodem uciekal przez Ameryke (nie, nie "Mistrz kierownicy ucieka" ). Oczywiscie gonila go policja. Jedyne watki jakie pamietam, to: byl nie wierzacym, i kiedy bral slub, to wczesniej zaliczal wszystkie sakramenty swiete, a dwa: na koniec filmu rozbija sie samochodem (celowo) o blokade drogowa... Jest jakis cien szansy, aby ktos znal tytul tego filmu ?? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Fajnie ze zawarles w opisie spoiler, na poczatku mnie zacheciles by go obejrzec jesli ktos napisze tytul a teraz wiem jak sie juz konczy Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Jak juz wspomnialem, film jest dosyc stary, 15lat min... nie przyszlo mi nawet do glowy by uzyc spoiler . Sorry... Ale wtedy pewnie jeszcze mniej osob by mi pomoglo . O ile ktos wogole kojarzy ten film... Cytuj
adi 189 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Poszukuje jednego filmu... a raczej tytulu. Film dosyc stary, pamietam go z dziecinstwa. Opowiadal o gosciu, ktory samochodem uciekal przez Ameryke (nie, nie "Mistrz kierownicy ucieka" ). Oczywiscie gonila go policja. Jedyne watki jakie pamietam, to: byl nie wierzacym, i kiedy bral slub, to wczesniej zaliczal wszystkie sakramenty swiete, a dwa: na koniec filmu rozbija sie samochodem (celowo) o blokade drogowa... Jest jakis cien szansy, aby ktos znal tytul tego filmu ?? Znikający punkt .Biały Dodge Challlenger i Kowalsky za kierownicą Cytuj
jameso 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Szukam tytułu filmu z Van Damme'em, którego akcja dzieje się w czasach postapokaliptycznych. Jedyne co pamiętam to scena w której główny bohater został ukrzyżowany na jakieś pustyni. Ktoś kojarzy? Cytuj
jameso 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 (edytowane) Tak myślałem, że to ten film. Dzięki Edytowane 28 grudnia 2009 przez jameso Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Poszukuje jednego filmu... a raczej tytulu. Film dosyc stary, pamietam go z dziecinstwa. Opowiadal o gosciu, ktory samochodem uciekal przez Ameryke (nie, nie "Mistrz kierownicy ucieka" ). Oczywiscie gonila go policja. Jedyne watki jakie pamietam, to: byl nie wierzacym, i kiedy bral slub, to wczesniej zaliczal wszystkie sakramenty swiete, a dwa: na koniec filmu rozbija sie samochodem (celowo) o blokade drogowa... Jest jakis cien szansy, aby ktos znal tytul tego filmu ?? Znikający punkt .Biały Dodge Challlenger i Kowalsky za kierownicą Masz gosciu jaja wielkosci Australii . DZIEKI WIELKIE Cytuj
mortis 2 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 szukam w miare nowego filmu w ktorym finalowa scena dziala sie w jakies wielkiej serwerowni. Bylo tam dwoch glownych bohaterow i walczyli w tym miejscu z jakas brygada antyterrorystyczna tlukac po kolei wszystkie szyby. Potem jeden z nich pobiegl na gore do jakiegos helikoptera ratowac jakas bliska mu kobiete i wiadomo roz.(pipi)al helikopter i zabil porywacza. Wiecej nie pamietam nic ale mnie to meczy od kilku dni ;/ Cytuj
Di 849 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 (edytowane) Facet trafia do nieba, gdzie przebywa w budynku biurowym. Pokazywane są mu fragmenty z życia, włącznie z tymi głupimi - pamiętam, że była pokazana scena mycia zębów. Oczywiście zawarty tam był wątek miłosny - na końcu filmu, gdy kobieta ma odjechać autobusem czy innym środkiem transportu, główny bohater wskakuje tam w ostatniej chwili. Film widziałem tylko raz, jakieś 10 lat temu w telewizji. Edytowane 28 grudnia 2009 przez Di Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 szukam w miare nowego filmu w ktorym finalowa scena dziala sie w jakies wielkiej serwerowni. Bylo tam dwoch glownych bohaterow i walczyli w tym miejscu z jakas brygada antyterrorystyczna tlukac po kolei wszystkie szyby. Potem jeden z nich pobiegl na gore do jakiegos helikoptera ratowac jakas bliska mu kobiete i wiadomo roz.(pipi)al helikopter i zabil porywacza. Wiecej nie pamietam nic ale mnie to meczy od kilku dni ;/ ktorys matrix? Cytuj
Dante 451 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Facet trafia do nieba, gdzie przebywa w budynku biurowym. Pokazywane są mu fragmenty z życia, włącznie z tymi głupimi - pamiętam, że była pokazana scena mycia zębów. Oczywiście zawarty tam był wątek miłosny - na końcu filmu, gdy kobieta ma odjechać autobusem czy innym środkiem transportu, główny bohater wskakuje tam w ostatniej chwili. Film widziałem tylko raz, jakieś 10 lat temu w telewizji. Pierwsze skojarzenie http://www.imdb.com/title/tt0120889/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 szukam w miare nowego filmu w ktorym finalowa scena dziala sie w jakies wielkiej serwerowni. Bylo tam dwoch glownych bohaterow i walczyli w tym miejscu z jakas brygada antyterrorystyczna tlukac po kolei wszystkie szyby. Potem jeden z nich pobiegl na gore do jakiegos helikoptera ratowac jakas bliska mu kobiete i wiadomo roz.(pipi)al helikopter i zabil porywacza. Wiecej nie pamietam nic ale mnie to meczy od kilku dni ;/ ktorys matrix? Equalibirum? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 wysiada gotek (lub dwoch) z cadillaca, lata 70, plaza, biale domki, za(pipi)isty klimat. ida do budybku, policzyc sie z gangsterami latino chyba. sprawa sie komplikuje, tamci uzywaja PIŁY LANCUCHOWej, jest jatka. ogolnie film na wypasie, tylko nie mowcie mi, ze to scarface, w sumie nie przypominam sobie takiej akcji w filmie, ale moge sie mylic. ktos wie? Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 (edytowane) scareface eee jakis burak mie wyprzedzil Edytowane 29 grudnia 2009 przez Ölschmitz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi