Skocz do zawartości

League of Legends

Featured Replies

• Odpowiedzi 977
  • Wyświetleń 102,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• zainstalowałem z czystej ciekawości... i nie wiem co ludzie w tym widzą. Nie ma matchmakingu przez co pierwsza moja gra to było 5vs1 gość, który nabił na nas ponad 40 punktów. Z tego co widzę to ta gr

• WRONERO PRZEGRAŁES ZYCIE (pipi)   TAKICH JAK TY ODBANOWAC TO JAK NIEWWINYCH SKAZAC NA KARE SMIKETCI

• Super, jednego nooba mniej ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie vladimira dla skina tego nowego, wygląda Bosko, kozacka postać ale póki co nie ogarniam :|

Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu gram Morganą. Żadną postacią nie szło mi tak dobrze jak nią (grałem Yorickiem i Gravesem najwięcej). Dzisiaj 13/0/4 i quadra kill.

Ciekawe jak to będzie z tym nowym bohaterem zapowiedzianym dzisiaj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ahri rządzi najlepszy champ jaki wyszedł w tym roku, póki co :P

Będzie moim nr1!

Opublikowano

Nie grałem od czasu wyjścia Skyrima (przed wyjściem Volibeara). Widziałem jakiegoś nowego mechanicznego czepiona, może być fajny. A Ahri się nie jaram w sumie.

Opublikowano

Ja z kolei Ahri kupiłem od razu w dzień premiery. Viktor - ciekawy champion, tylko nieco komicznie wygląda ta jego łapa :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A tak sobie zainstalowałem z ciekawości "co w tym widzą" i...muszę przyznać, gra ma niesamowity urok przyciągania, i to mimo, że lamię jak na razie strasznie. :)

Opublikowano

Ta :) Jak się zaczyna popadać w schematy to kupujesz nowego bohatera i ciorasz dalej.

Wku.riwają mnie tylko mendy co wiecznie narzekają/zwalają winę/tłumaczą się szczególnie, że nie gram rankedów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta :) Jak się zaczyna popadać w schematy to kupujesz nowego bohatera i ciorasz dalej.

Wku.riwają mnie tylko mendy co wiecznie narzekają/zwalają winę/tłumaczą się szczególnie, że nie gram rankedów.

Święęęta prawda zarówno jedno jak i drugie. Staram się nie grać z randomami, ale ciężko czasem znaleźć całą piątkę, a pokusa grania jest zbyt duża. I wtedy się zaczyna piekło. :D

Btw. Ziggs może być kozackim championem. Saper anyone? :D

Gra ktoś z was na Eu east? Jakby ktoś chciał pograć to dodajcie "Meloprof". Zawsze to lepiej z kimś z forum zagrać, niż z kolejnym rage quit'erem [jakkolwiek sie to pisze]

Edytowane przez Empro

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem w końcu sprawdziłem tą gierkę, czemu tak się każdy nad nią spuszcza itp.

Od razu mowię że nigdy nie byłem fanem RTS'ów ale LoL mnie oczarował. Wciąga jak japier...

Nie ogarniam jeszcze tej gierki, ale jest dobrze, gram od wczoraj, dzisiaj kupiłem Master Yi i miałem właśnie nim staty 31/9/5, czy coś.

Jak to jest z tymi skórkami? Tylko za kase? ;/

Opublikowano

Jak to jest z tymi skórkami? Tylko za kase? ;/

Tak. Dwie są free (wraz z championami Tristana i Alistar) za połączenie konta z kontem Facebook i YT.

PS:

MOBA to nie RTS ;)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Ładnie, brawo. Chcesz pograć? Wezmę Morganę. W razie czego- EU-NE nick Manga Ryu.

Swoją drogą, długo nie grałem, pojawiło się coś fajnego poza nowymi czempionami?

Edytowane przez Manga Ryu

Opublikowano

też zaczałem grać miech temu najpierw rayzem potem master yi i teraz kupilem gankplanka

Opublikowano

Fajnego miałeś Mastera w drużynie. Jezu, jak ta gra potrafi wqrwić przez ludzi jacy w nią grają; czasem sądzę, że model dystrybucji f2p to porażka. Noob na noobie, noobem pogania. Ja gram z 3 tygodnie, daleki jestem od wymiatania, ale przynajmniej się staram, a nie daje zabijać na każdym kroku. Albo jeszcze gorzej rage quiterzy i afk'eje. Denny jest balans w tej grze, zwykle po 3 minutach wiadomo czy będzie win, czy lose. I hasło przewodnie "my team noob". Ratunku.

Opublikowano

Ja niestety na EU West gram. Przeniosłem się parę miesięcy temu ze znajomymi, bo podobno wyższy poziom. Jak widać po Yi - sprawa dyskusyjna :D Koleś zupełnie nie wiedział co robić, cały czas overextendował na topie, gdzie przeciwko sobie miał duo-top. Wyfeedowali się w dwójkę i całkowicie pozbawili nas możliwości wygranej.

Najbardziej wkurzająca rzecz to właśnie ten top lane. Wystarczy, że jedna strona da się wyfeedować i cały mecz wpiz.du.

Opublikowano

no jak na gre na normalu to moze być, na rankedzie by cie za,je/bali za te kille :P

Opublikowano

To jest najlepsza runda Soną? Rzekłbym, że score mówi co innego ;p

Co prawda przegraliśmy, ale dominowanie w killach Soną nie zdarza się się zbyt często : D

Opublikowano

Właśnie przez takich noobów co supportem zbierają 10 killi i ubijają creepy przestałem grac.