Skocz do zawartości

League of Legends

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gry wczesniej gralem vs karthus, vlad i fizz.

Z tym ostatnim bylo najciezej lecz wychodzilem 4/1, 4/2, 5/1.

Masz moj nick, zobacz match history. DOgram sobie nim troche,

i ide szlifowac elo do 1800 ;D

Opublikowano

Bez urazy ale na lvl'u 6 takie staty to i soraką można zrobić ;)

Odstaw ten towar chlopie, odstaw..

1020 winow, west, 1500 elo w 1 i 2 sezonie.

Fakt, ze gry Jarkiem 4 to byly normale, ale na czyms trzeba forme wypilowac.

Nie chce ludziom niszczyc rankow przez swoja ignorancje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ściągnąłem na weekend, wciąga jak cholera ale można dostać szału jak dobiera do party PanaPierogaPL albo KapitanaGwozdzia co kończą z 1/20/0, a potem biega jakiś nażarty dziad co soluje wieże :(

Mam nadzieję że potem jest lepiej, bo co druga gra kończy się tak (przegrana ofc, jeden sie rozlaczyl po 5 minutach a drugi poszedl afk :-))

nszmbxpvk91sklfhuok.jpg

Edytowane przez scuff
Opublikowano (edytowane)

scuff niestety ale na wyższym lvlu poziom gry się nie zmienia, kilka gier temu np. dostałem gościa z nickiem Polak3002 czy coś takiego i do(pipi)ał 0/12 na midzie :(

Edytowane przez Empro
Opublikowano
scuff niestety ale na wyższym lvlu poziom gry się nie zmienia
Dlatego ja od dłuższego czasu gram tylko w 5 premade. Inaczej się po prostu nie da. Szkoda czas marnować.
np. dostałem gościa z nickiem Polak3002 czy coś takiego i do(pipi)ał 0/12 na midzie :(
Jak komuś słabo idzie ale jest jeszcze chociaż uprzejmy to spoko. Najbardziej psują tą grę idioci którzy zawsze wszczynają jakieś flejmłory na chac'ie. Zwrócisz takiemu grzecznie uwagę a ten z ryjem -.-". Na całe szczęście późno w nocy jest ich troszkę mniej :sorcerer:
Opublikowano

Granie na skandynawskim serwerze to samobójstwo.

Jak nie ma bandy typu "misiek97PL" który uważa że skoro on jest PL to wszyscy muszą mówić po naszemu i po 5 minutach stwierdza że "team noobs" i albo się rozłącza, albo zaczyna wbiegać w wieże przeciwnika. Ewentualnie trafiają się rosjanie którzy w pewnym momencie staną jak wryci i zaczną pisać ściany tekstu cyrylicą których nikt nie rozumie i tylko od czasu do czasu napiszą coś łamanym angielskim (you nob i repot u).

Na EU West też zdarzają się jednostki "wybitnie uzdolnione" ale nie aż tak często, plus znacznie więcej ludzi komunikuje się po angielsku. No i nie ma tak dużo baranów za których później wstyd się samemu przyznać do narodowości.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

DOTA2 będzie darmowa, więc nie ma co liczyć na przyzwoitą społeczność IMO. Co do zakładania nowego konta to też mi się nie widzi, bo wydane rp na duperele się nie zwrócą

Edytowane przez Empro
Opublikowano

Z doświadczenia wiem że każda darmowa gra jest pełna idiotów. Tak już jest, żadne systemy z plusami tego nie wyeliminują :sorcerer:

morgana ze sraką sprzata wszystko po drodze, way too op.

• Plusik 1