Kazuun 221 Opublikowano 23 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2012 @firana140 Ja piłem do tego, że ludzie na forach zawsze narzekają "ja mam w teamie zawsze 4 debili, a przeciwnik ma zawsze 5 pro graczy - nie fair !!!!!!!!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 24 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2012 na ogol to jest tak ze kazdy zwala wine na kazdego i robi sie kicz lepiej by to szlo jakby sie nie cackac i konczyc szybko zabawe.Ja wczoraj mialem juz golego nexusa strzelilem 2 kile i potem przecislismy ich i win wiec jak sie czlowiek bawi to potem tak sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 Wiesz to o to właśnie chodzi, ludzie nie pojmują słowa teamplay, ich nie obchodzi drużyna. Po prostu biorą postać jaką mają ochotę sobie pofragować, a potem w ich mniemaniu wiadomo czemu porażka - NOOB TEAM. Tak się to wszystko kręci, raz masz dobry team, raz całkowicie bezużyteczny - to potrafi doprowadzić do uzależnienia. Dobra, przegrałem 4 razy to teraz na pewno wygram, a tu taki chvj, znowu porażka, nie z Twojej zazwyczaj winy. Tym sposobem spędziłem na tej grze nieco więcej niż 2 lata, ale co poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) Dlatego warto mieć z kim grać, team + skype = awesomeness. Wiadomo co kto ma robić i można grać zamiast płakać do monitora że support last hituje. Matchmaking mimo ostatniego "patcha" wciąż jest chujowy, raz dostajemy drużyne trzydziestek gdzie najbardziej doświadczony ma 200 wygranych a innym razem wszyscy po ~1200, to jedyny problem Edytowane 25 lipca 2012 przez scuff Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 Raczej mówiłem o solo/duo ranked Q gdzie full premade jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 gra ktos na wescie? Dawno w to nie gralem, wracam w sumie na stare konto ponapierdzielac DjZlotyLancuch moj nickz0rd, mam w razie czego sluchawki i majka, jest git Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 (edytowane) A to były zmiany w matchmakingu ostatnio jakieś? xD Pamietam grę (Normal) sprzed 2 tygodni czy jakoś. Gra mnie wrzuciła do teamu gdzie najwyższy level to był koleś z 15 xD Jeden z wrogów miał nawet cały lvl 3 i 2 wygrane mecze xD Ja z prawie 2 letnim stażem i banda 9 "dzieciaków" level od 3 do 15 - czułem się jak bym był opiekunem na koloniach xD Edytowane 25 lipca 2012 przez Kazuun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 ja tez 2 letni staz ludzie glupi sa niezmiernie .kocham pytanie w stylu czemu nie gankujesz bota bo kurde maja wardy i jak podchodze sie cofaja ale ciezko kupic na niewidoki warda ehh ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 No dlatego zaprzestałem gry junglerem bo teksty typu "noob jungler" gdy gość pada 1v1 na topie, dając przeciwnikowi FB potrafią wyprowadzić z równowagi Siedzę teraz spokojnie Yorickiem na topie, prócz ss'ów mam wyje.bane na czat i elo powoli idzie w górę Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 Raczej mówiłem o solo/duo ranked Q gdzie full premade jest niemożliwe. Mam dopiero 29 lvl, myślałem że można ale skoro nie to fail A to były zmiany w matchmakingu ostatnio jakieś? xD Patch z remakiem eve i twitcha miał ponoć "poprawiony matchmaking" Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Raczej mówiłem o solo/duo ranked Q gdzie full premade jest niemożliwe. Mam dopiero 29 lvl, myślałem że można ale skoro nie to fail Są 3 rodzaje rozgrywek rankingowych. 3v3 - full premade 5v5 - full premade 5v5 - grasz solo lub duo z kolesiem, a resztę dobiera system Dla każdego "trybu" jest osobny ranking, także przy solo/duo nie jest tak kolorowo, choć jeśli gra się duo bezbłędnie to można carrować większość gier o czym sam się przekonałem. Nikt jednak nie mówi, że jest to łatwe, bo nerwy często puszczają Edytowane 26 lipca 2012 przez Empro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) premade tzn ze swoją drużyną ? ja sobie gram od kilku miesięcy i mi sie podoba bardzo, póki co mam 27 lvl, w:142 p. 121 Zaczynałem gravesem, potem garen a teraz wukong i czasem tristana. Edytowane 26 lipca 2012 przez puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 Tak, "premade" oznacza że drużyna sklada się z kilku osób które się znają a, nie z 5 randomowych. Żeby mieć jakieś tam sukcesy w graniu solo trzeba trochę przestawić swój tok myślenia. Trzeba być odrobinę samolubnym. Coś w stylu tego co napisał Empro. Na top powinno się myśleć głównie o sobie i początkowo mieć wyjechane na wszelakie pingi od drużyny. Zależy zakładać, że twoi kompani to idioci i w razie czego Ci nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 tak dokladnie trzeba tak zakaldac najlepsze s ai tak pingi junglere mam 100 hp on full i czeka az mu zainicjuje ganka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 Na lolkingu są ciekawe konkursy, trzeba zagrać kilka meczy jakimiś bohaterami (zależy od zasad), żeby się zapisać. Bardzo ciekawe nagrody. W tym tygodniu trzeba grać postaciami ze stealthem. Tutaj macie linka. http://www.lolking.net/news/now-you-see-me-jul25-contest Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2012 Nie wiedziałem, ze pasywka LeB jest traktowana jaki stealth xD Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 27 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2012 Jakby tylke eve i twitchem dalo sie to by byl jakis chalenge a tak to troche dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 28 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2012 No dlatego zaprzestałem gry junglerem bo teksty typu "noob jungler" gdy gość pada 1v1 na topie, dając przeciwnikowi FB potrafią wyprowadzić z równowagi Siedzę teraz spokojnie Yorickiem na topie, prócz ss'ów mam wyje.bane na czat i elo powoli idzie w górę E tam. Blokujesz takiego agenta i po sprawie. Jungler to najfajniejsza fucha w teamie Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 28 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2012 I tak kurde lduzie co gadaja ze reportuja za staty no kurde kazdy moze miec zle staty jakby riot banowal za zle staty to by nikt nie gral bo zawsze ktos lepszy, tylko flamerow banuja ileaverow Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 475 Opublikowano 30 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2012 Kurde co się z tą grą dzieje. Nigdy jak teraz podczas wakacji nie spotkałem się z takimi ludźmi.Wyzywają cały team cały czas straszą reportami.Chyba na kolonie nie powyjeżdżali...Dodam że to sami polacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 31 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2012 Bo Polacy to wsióry nad wsióruf w Internecie. I nie mówię tego żartem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2012 Niestety :< Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2012 prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2012 Zaiste racja. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2012 Ma ktoś ochotę może duo queue pograć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi