Kazuun 221 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 (edytowane) Ja napisałem wierszyk do supporta i mi dali brakujące RP ;p SGU to nie jest legendary skin, wiec musisz kupić coś innego Edytowane 28 czerwca 2013 przez Kazuun Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 Jak dla mnie (pipi)a warty ten udyr tak samo jak ez ; x Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Mam okolo 7k IP i prawie caly Tier 3 run pod AD (bylby caly, gdybym mial 30lvl) i teraz mam dylemat: kupowac jakas nowa postac, ktora bedzie raczej ADC, albo off-tankiem czy runki pod AP? Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Zawsze lepiej mieć te podstawowe komplety run, żeby nie grać później champami na pół gwizdka. Generalnie jest tak, że jeśli zaczynasz swoją przygodę z lolem, to pierwsze IP ciężko zarobić, a jeszcze większy dylemat na co je wydać, ale jak kupisz standardowe runy, to tego zakupu żałować nie będziesz nigdy, a nie mając doświadczenia na wyborze champów można się przejechać i później tego żałować, że się wydało 6300 na bezużytecznego klocka, albo takiego bohatera, którego się nie opanuje, albo nie pasuje do naszego stylu gry. Także proponuje Ci zrobić te dwie stronki co masz, a potem jeszcze nie przegapić jak będzie promocja 2 za 1 dodatkowych stron (bo na tych dwóch co są za darmo to można jajko znieść). Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Czy tylko mnie wkur.wia Tryndamere? Prawie kazdy mecz przeciwko niemu = porazka. Za to gdy jest ze mna w druzynie to zwyciestwo jest praktycznie zagwarantowane. IMO powinni go mocno znerfic Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Co do run kup sobieczerwone - flat dmg i magic penzolte - flat armorniebieskie - magic resist flat lub/i per lvl i masz komplet praktycznie na kazdego brusiera/ad/ap champa + mozesz isc w las wiekszoscia champow poletzam btw. trynda op? ohhh dat low boyzz Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Ahhh, narzekanie na Tryndę, good ol' times <3 Okres "Karthus OP" masz już za sobą, czy to jeszcze przed Tobą? Cytuj
estel 806 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Tak jak chłopaki mówią. Ja teraz latam na 4 rune page'ach i wszędzie mam flat armory na żółtych i flat magic resist na niebieskich, a później już zależnie od roli: jungle - attack speed i movement speed na kwintach Ap - magic penetration i ability power AD - flat attack damage i attack damage sup - gold/10 i gold/10 Z czego jeszcze kompletuję karty do jungle i supów (brakuje czerwonych). Ostatnio kupiłem kilka czempionów i dalej mam ochotę na jeszcze kilku, ale wolę prawdę mówiąc uzupełnić w końcu te runy, a czampów urozmaicać sobie z darmowej rotacji. Dużo graczy z wyższym elo mówi, że trynda to (pipi). Ja tam nie wiem, często gram trójki i jak się zfeedzi to jak master yi - potrafi sam grę pocarrować. Też nie lubię tej postaci. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Ja dzisiaj kupilem Heimendingera. Pamietam, ze jak z dwa lata temu namietnie gralem w LoLa to zawsze jak byl w rotacji gralo mi sie nim przyjemnie. Moj ulubiony czempion. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 w 3v3 trynda jest insta banem, ale 5v5 (a to jest jedyna słuszna mapa) jest gó,wnem, BARDZO łatwy do skontrowania. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Yhym, dokłądnie to co pisze Oranek. Jako że o 3v3 nie dbam to Tryndę widuję od święta. Heimerdinger dostaje rework z 3 Turretkami które dostaną LAZORAAAAAAAA Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Gram tylko 5v5 i czasami mi sie trafi Trynda, a w zasadzie on sam moze wygrac gre. Jedynie Renektonem mi sie fajnie przeciwko niemu gralo. Mam nadzieje, ze za bardzo mi w nim nie namieszaja. W i E maja zostac takie jakie sa, ulti w sumie tez, a trzeci turret zawsze spoko Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Ulti będzie miało kilka zastosowań, między innymi postawienie wszystkich 3 turretek instant przed sobą. Co do Nade'a i Rakiet - nie wiadomo co z nimi będzie. Czy zostaną czy nie. Launch za około miesiąc, więc niedługo się dowiemy. Szkoda jeno, że rework pomija VU Cytuj
Gość Oran Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 Nie wiem czy nadal to jest bo nie gralem helmediginierem (jak ziomek z tsa mowi xD)ale wlasnie on jako jedyny moze naprawiac swoje turrety (pasyw taki), taka ciekawostka dropsa, ciekawe czy nadal ma ta opcje. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 Jako że od daaaaaaawna nie było nic w nim zmieniane to tak - nadal ma. Czy będzie nadal miał - tego nikt nie wie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 "I AM NEVER TRULY ALONE!" http://www.youtube.com/watch?v=TvV4hGdByJI&feature=youtu.be Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Nowy skin Udyra miażdży, ale co fajniejsze to nagle zrobiło się bardzo dużo Udyrów dookoła. Dlaczego jest to fajne? Bo większość z nich to nooby Ostatnio się zastanawiałem kogo sobie kupić, bo LoL zaczął mnie trochę nudzić. Bardzo lubię postacie z rozkminką, jak np. Ori, chociaż nią akurat to ciężko mi idzie. No ale w myśl zasady, że trudniejsi czempioni są ciekawsi - kupiłem Syndrę Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Mnie jakoś się nie podoba ten cały udyr. Całą otoczkę jaką zrobili dookoła niego fajna sprawa, komiks itp. no ale nie człowiek koń już mi się bardziej widzi Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Ostatnio kupiłem sobie Quinn pomimo narzekania, że jest not reliable. Kupiłem, bo świetnie mi się nią grało kiedy była f2p i teraz wychodzą tego efekty. Gry typu 13/2/7 to norma. Każdy champ jeśli jest dobrze rozegrany bedzie credit to team. W dodatku jest dosyć inna od reszty ADC co dodaje smaczku do playstyle'u. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 W tym tygodniu w rotacji Lissandra. Babeczka miażdży system. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Opublikowano 9 sierpnia 2013 (edytowane) Ktoś chętny na Duo rankeda? Jakby co to dodać ProNoobSkilz, gram mid/jungla/top Silver IV Edytowane 9 sierpnia 2013 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Meeega klimatyczne 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 C9 go go! Wszyscy razem ręce w górę. Komu kibicujecie? Cytuj
scuff 463 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Oglądacie chociaż na żywo, czy jesteście za słabi Kappa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi