qvstra 3 213 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 3 Ashe, Yi i Malzahar Cytuj
kilix 128 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Z poprzedniej, Miss Fortune mi się fajnie grało. Muszę pozbierać trochę punkcików, by ją wykupić ;] Z tego zbioru popróbuje Nidalee, bo fajne skill shoty robi się włócznią. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Niedawno wróciłem do LoLa, pograłem troche Brandem, ale po czasie mi sie znudził. Kupiłem Dr. Mundo, w którym z miejsca się zakochałem Gra mi się nim cudnie, (pipi) z tasaka i gościu 1/4 hp nie ma + spowolnienie, a i zabić mnie niełatwo. Poprostu najlepsza [pod względem gustu] postać jaką kiedykolwiek grałem. Co do rotacji to super, znajdują się w niej ponad 4 postacie, które miałem i mam zamiar przetestować, niech no tylko znajde czas żeby zagrać Edytowane 4 października 2011 przez Empro Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Gram se Free Vayne. Ta postac jest albo przegięta albo nie wiem wtf. grałem 3 rundy w tym tygodniu i każda to wynik około 12/3/X Ashe która jest moim mainem w sprawach ranged AD carry bym w życiu nie wygrał z Ez'em, a Vayne to bez problemu. Tumble jest bogiem harrassu chyba. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Gram OP Xerathem, miszczu NIECH GO NIE NERFIĄ <3 Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Nie grałem jeszcze przeciwko niemu, szkoda mi kasy, trochę średnio mi się podoba design. Czekam na Gravesa, może być ciekawy. I też będzie OP, jak każdy nowy Champ Cytuj
hay 17 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Jedyną OP rzeczą w nowych champach jest to, że nikt nie wie jak przeciwko nim grać, co trwa najczęściej 2-3 dni. Po czym w następny paczu zazwyczaj dostają buffa bo się okazują za słabe, podobnie będzie z Xerathem, juz zapowiedzieli lekki buff. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 @hay Buff? Żartujesz? Koleś ma taki dmg, że szok... Może nie jest to niszczyciel 1v5 jak Brand na starcie ale potrafi łaaadnie przywalić. Jakiś link czy coś może, bo ja to bym się prędzej nerfa spodziewał. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 GENIALNA nowa rotacja, praktycznie same postacie, które chciałem wypróbować. Jest Anivia, Yoric, Leona, Katarina, Sona, Ezreal... Będzie czym grać Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Ej, takie pytanie: Zapewne kilka osób tutaj ma jakieś skiny kupione. Jakie są wasze ulubione (wizualnie, nie jaki ulubiony skin ulubionego champa). Jak byście musieli oddać wszystkie skiny i mogli zostawic, powiedzmy tylko 3 - na zawsze. Co by to było? U mnie zdecydowanie Feral Warwick i Blood Moon Akali Cytuj
molly 311 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Skinów to mam może z 8 tylko, ale z tych co mam to na pewno: - Galactic Nasus - Crimson Akali - Explorer Ez Szczególnie ten ostatni, jako że Ezem, oprócz Anivii, gram najwięcej, A GÓRNIK EZREAL NAJLEPSZY NIE. Cytuj
hay 17 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) - Uncle Ryze - Littleknight Amumu - Cryocore Brand (- Primal Udyr, kupiłem go tylko dlatego, że za(pip)iście wygląda tygrys) jeśli chodzi o wizualki, chociaż pewnie fajnie byłoby rozszerzyć tę liste o Pax Jaxa czy Victorious Jarvana (mega loadscreen). A jak dla ulubionych postaci to: - Black Alistar - Taric of the 5th Age - Pentakill Sona (- Sailor Gankplank - ma colta, rox) gdyż gram tylko supportami. Ale generalnie ciężko by się było zdecydować na te kilka skinów, staram się do każdej postaci mieć najfajniejszy z tych, które można kupić, gorzej jak wychodzi jakiś nowy Edytowane 11 października 2011 przez hay Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Oddał bym nerkę za Czarnucha Byczka Cytuj
hay 17 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 No chcą jakoś wyróźnić preorderowców Na serwerze SEA można go mieć, jak każdy inny "unikatowy" skin, ale tam się skiny wynajmuje na parę dni za jakieś drobne RP, lol. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Cryocore Brand Dreadknight Garen Demonblade Tryndamere A skinów mam : Sherwood Forest Ashe Queen Ashe Apocalyptic Brand Cryocore Brand Commando Galio Minuteman Gangplank Dreadknight Garen Rugged Garen Commando Jarvan IV Dragon Slayer Jarvan IV Darkforge Jarvan IV Defender Leona Assassin Master Yi Frozen Terror Nocturne Redeemed Riven Warmonger Sion Renegade Talon King Tryndamere Demonblade Tryndamere Black Belt Udyr Dragonslayer Vayne Feral Warwick Volcanic Wukong Commando Xin Zhao Winged Hussar Xin Zhao Viscero Xin Zhao Cytuj
molly 311 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 A ja znów Anivia. Jak się umiejętnie wyprowadza Q->E->R->W to w sumie bardzo ciężko to skontrować bez banshee... Trafiłem jakichś wyciorów w rankedzie, 17-0-16 i pod koniec słyszę od gp z przeciwnego teamu, że gdyby nie ich Jax to byśmy dostali w du'pę - kocham to community. Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Wyszedł Graves, kupiłem od razu. Może nie robię jakichś mega statów o jakich piszą inni (zwłaszcza ci, co narzekają, że 'GRAVES OP!'), ale gra się bardzo przyjemnie. Do tego w polskiej wersji ma fajne teksty, typu 'W imię zasad!'. Świetny design (wielka giwera z bębenkiem jak w rewolwerze). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 - ma dasha jak Vayne, którym może skakać przez ściany jak Shen i Gragas - jego dash daje więcej AS niż skill Tristany - ulti potrafi pierdyknąć jak pociąg Cytuj
hay 17 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 - jego dash daje więcej AS niż skill Tristany Się nie zapędzaj, 80% AS na 4 sec to nie jest 90% na 7 sec. Graves jest spoko, totalnie pogrzebał resztki sensowności Miss Fortune na bocie, OP raczej nie jest bo przeciwko większemu zasięgowi na linii dostaje soczysty w(pipi), ale Q i R bije przekoksanie to fakt, pomijając za(pipi)iste particle. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Muszę przyznać, że wpadłem w lekki nałóg, LoL uzależnia jak hazard.. Ale dobrze mi z tym Kupiłem sobie ostatnio Gragasa i poprostu najlepszy champion jakim grałem, praktycznie każdy mecz to staty 26/1, 15/0 etc. Teraz sobie sprawiłem Gangplanka i ide masakrować Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 A ja musze oddac Vladimira. Kupilem go, ale jego styl gry mi kompletnie nie odpowiada. Moge oddac teraz jedna postac, a za jakis czas kolejne dwie (bo jak rozumiem moge oddac trzy postacie na konto)? Cytuj
hay 17 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Możesz wymienić jednorazowo max. 3 rzeczy kupione w ciągu ostatnich 30 dni. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) Nowy skin mi doszedł do kolekcji Nocturne przebrany za ducha:D I kupiłem tego nowego wariata, zagrałem jedną grę w kafei na(pipi)any jak biszkopt i dostałem w ciacho, ale gra się nim przyjemnie ;d Edytowane 23 października 2011 przez Soul 1 Cytuj
kilix 128 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 (edytowane) No fajny ten skin, nowy Blitz też kozacki ;] Wku.rwia mnie ten Graves... Edytowane 23 października 2011 przez kilix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi