SpacierShark123 1 476 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Nie wiem co gorsze . To że hamerykanie wyzywają jak nie chce się rozmawiać english czy wszechobecna wrogość Polskich graczy. Ale czego spodziewać się po gimbusach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Prze chwilą grałem w grze z polakiem, który pisał "rze" zamiast "że" na co po zwróceniu mu grzecznie uwagi napisał "je.bać ortografie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Najlepsi to idioci co nie potrafią obrażać kogoś w jego własnym języku. Polak (po tym jak zginął 1v3 w ich jungle): (pipi) się pedale! Wróg: Sorry, can't understand You Polak: (pipi)! Polak: ucz się języków! Wróg: .... *sigh* Polak: co za głupia (pipi).... obyś zdechł! Nie wiem czy się śmiać, czy płakać w takich chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Finch89 12 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Nie wiem co gorsze . To że hamerykanie wyzywają jak nie chce się rozmawiać english czy wszechobecna wrogość Polskich graczy. Ale czego spodziewać się po gimbusach. Jak grasz na us to gadaj po angielsku, proste. Na eu masz dzieciaki z niemiec które nawet polaków przebijają jeśli chodzi o rage, ruskich co grają jak warzywa i słowa po angielsku nie kumają i francuzów którzy zginą dwa razy i rage quit. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Gram na EU i nawet jeśli potrafię porozumieć się po Angielsku nie mam zamiaru robić tego jeżeli koleś zaczyna mi ubliżać. Pisze w jakimś regulaminie że muszę się posługiwać hamerykańskim ? Już nie raz za taką postawę reporty mówili że dadzą mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirumoto 234 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 Ogólnie to jak widze, ze ludzie biorą sobie co chcą, bez sensu, jak np Veigar Swain obaj top (we're premade, we go top!) to biorę to co na co mam ochotę, a nie żeby dopasować się do drużyny. ke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 28 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2012 pewnie chodzi mu o to że wybiera postać jaką chcę gdy widzi co wybierają inni i jak potem grają , ale mogę się mylić . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 Mnie też to rozwala - gra dziś, koleś wybiera jakiegoś range idealnie pod mida ale nie lockuje, reszta wybiera bohaterów na topa i bota, lock, a on zmienia wtedy na najbardziej beznadzieją postać jaką mógł, czyli kolejnego gó.wnianego melasa. Ja jak nie mam co najmniej 2 kolegów do teamu, to w ogóle staram się nie grać. We trzech umiemy wygrywać gry, wystarczy że nie jesteśmy z totalnymi noobami. Bez komunikacji z kumplami w tą grę grać się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 (edytowane) Ogólnie to jak widze, ze ludzie biorą sobie co chcą, bez sensu, jak np Veigar Swain obaj top (we're premade, we go top!) to biorę to co na co mam ochotę, a nie żeby dopasować się do drużyny. ke? If they don't give a fuck, then I don't give a fuck either - so in the end.... not a single fuck given ;p Gram na EU i nawet jeśli potrafię porozumieć się po Angielsku nie mam zamiaru robić tego jeżeli koleś zaczyna mi ubliżać. Pisze w jakimś regulaminie że muszę się posługiwać hamerykańskim ? Już nie raz za taką postawę reporty mówili że dadzą mi. A jak mówisz jako jedyny po polsku, sam do siebie, to w jakim stopniu jesteś pomocny? Bo mi umknęło... A dwa, język angielski to nie tylko "hamerykański" więc nie generalizujmy. Chyba, ze takie UK to też "hameryka" dla Ciebie. Geez, jak ja nienawidzę tego określenia... Edytowane 29 lutego 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 Angielski jest jezykiem sluzacym do uniwersalnej komunikacji miedzynarodowej, m.in. dlatego nienawidze grac z polaczkami (dobry przyklad sie pojawil pare postow wyzej), ktorzy sa burolami wlasnie sie tak zachowujac i nic wiecej... . Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 A widzisz ja chociaż umiem się posługiwać językiem angielskim używam go tylko z graczami , którzy nie są sfrustrowanymi nerdami i nie mam zamiaru tego zmieniać Gra mi się dobrze tylko mniej przekleństw by się przydało od angry nerdów . Teraz tylko na DOTA 2 czekać , tam powinno się trochę odchamić . Powinni uczyć się od graczy Starcrafta 2 nigdy nie spotkałem tam kogokolwiek kto obraża innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 W SC spotykasz jedną osobę co 30 minut. W LoL spotykasz 9 osób co 30 minut - oba czasy zaokrąglone. Jedna grzeczna gra w LoLu to prawie 5h spokojnej rozgrywki w SC. Cięzko porównywać... Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 Ja gram przeważnie 4 na 4 więc spotykam 8 osób.Mecze w obu przypadkach mogą być i długie i krótkie więc nie jest ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Finch89 12 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 W darmowych grach zawsze więcej chamstwa, nawet jak bana wyłapiesz to możesz nowe konto zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 ...na co najlepszym dowodem są posty na forum LoL'a typu Cytując z pamięci: "Hej Mam trzy konta, teraz gram na tym 'najmłodszym' bo dwa pozostałe mają bana za leaving i flaming. Chciałem spytać, czy da się przetransferować IP i ranking na to moje główne konto. HELP ME RIOT!!!!!!!!!!!!!!oneone!elevenone!!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 Najgorsze jest to, że nikt w sobie nie widzi winy, zawsze tylko jest zwalanie na noob team gdy samemu się ma 2/8, ale to wiadomo, że przez noob team. Lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 Mam 1/9 - noob team, nobody helps me! Report! mam 9/1 - noob team, I have to carry them alone! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 jak gram warwickiem na jungle to ilość obelg w moja stronę sięga zenitu. przed chwila miałem śmieszną akcję:na środku wszyscy fajtują,to ja postanowiłem się przebić topem i rozdupczyć im bazę.wyciąłem im inhibitor i obrone nexusa+3/4hp nexusa a tu jakis polaczek z mojego teamu mówi,że mnie reportuje bo nie pomagam drużynie(za pomoc często uznawana jest bezsensowna śmierć O_o ). bydło straszne w to gra,nawet w cs non-steam grali kulturalniejsi dresiarze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2012 kulturalniejsi dresiarze ;p Dżizas, słowo mi uciekło... jak to się nazywało... darn.... jedno wykluczające drugie... nosz fak Nooo, ale wiecie o co chodzi ;p Ludzie reportują za wszystko i wszystkich nie myśląc tak na prawdę o tym. Kij, że reportowany prawdopodobnie wygrał grę swoją akcją etc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=sr3odS3wtw0&feature=g-u-u&context=G2652392FUAAAAAAAHAA Heavy "theorycrafting" by Oddie xD Coś dla miłośników westernów ;p Edytowane 23 marca 2012 przez Kazuun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 27 marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2012 Pretty accurate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 6 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2012 piękne uśmiałem się, (pipi)a ogólnie dobre ma filmiki ten typ a wiadomo, że garen to debest postać w lolu przecież, lol skrabnabs Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2012 Spin to Win. Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2012 Nice try gaaaaaay.. nice tryyyy Riot sra tymi championami, ledwo zapowiedzieli Hecarim'a i zaraz z Varusem wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2012 W developingu zawsze jest kilka championów naraz, więc teoretycznie Riot byłby w stanie zapowiedzieć teraz z 5 championów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi