SpacierShark123 1 506 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Nie ogarniam gry mam dopiero 27 lvl.Mógłby ktoś mnie oświecić po co ten jungler? Zawsze jak ktoś się poczuwa i leci junglować przegrywamy. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Wyższa szkoła. Ogólnie chodzi o to by mieć dwie linie solo (top i mid). Szybciej zdobywają expa i golda wtedy. Do tego jungler, czyli koleś niewidoczny na mapie przez większą cześć gry, stanowi ciągłe zagrożenie dla przeciwnika bo nie wiesz gdzie i kiedy się pojawi. Pomijam takie aspekty jak zabezpieczanie buffów dla mid/bot oraz dragona i barona. Cytuj
STERN 4 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) najlepiej wziac jakiegos noob stompera i isc na solo topa. Nie wiem jak to teraz wyglada ale jak gralem to morde, garen, lee sin, riven, singed, rumble i inne offtanki sprawdzaly sie dobrze. na elo hell to szczegolnie morde, albo wyfarmiony nasus. Oj garenem swego czasu sporo grałem. Śmiesznie było bo na niskich lvl'ach ludzie nie umieli go skontrować i siekałem kille jak głupi. Jedyny problem jest taki ,że garen w late game potężnie traci. W sumie możecie mieć rację z tym solo topem. Jednak ból jest taki ,że trzeba mieć przynajmniej kilka postaci na tego topa Jax'a bym może kupił? Jego 1vs1 mało co kontruje z tego co się orientuję. Edytowane 4 lipca 2012 przez STERN Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Do listy bym jeszcze dodał przede wszystkim Irelię. Dochodzi też Rene, Riven i Darius. Kumpel grając tylko Irelią i GP solo wybił się na 1600 elo, nic powalającego ale lepsze to niż siedzieć na 900 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Fakt, zapomniałem o Riven. Temu że mi się nie podoba zbytnio. Ale Riven potrafi być trochę jak talon i nawet na mid zmieść nie jednego AP Rene, hmm... nie wiem. Nie widuję dobrych Rene, więc wierzę na słowo. A Darius jest raczej troche jak Trynda - jak umiesz grać to nie będzie wielkim problemem raczej. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Story of my life (w sumie to story z dziś jeno ) Normal, 5vs5. Widzę że pierwszy pick to jungle Warwick. Drugi pick mid lane Kassadin, trzeci pick Alistar. Jak do tej chwili niezłe picki. Czekam na czwartego co by wiedzieć czy idę na bot czy na top.... czekam i widzę Darius. Już mam brać Ashę moją ulubioną ale czytam, "ME AND ALISTAR BOT NOOBS!!!!!!!!!!!!!" (dosłowny cyctat). Już wiem, że gra będzie z dupy. To wiedziony trollowaniem jaki rozpoczał bot wziąłem Evelynn i poszedłem na top - a co! W grze się okazało, że na topie wróg ma Maokaia. Na koniec laning phase wynik miałem 3/0/2 i o 15 CS więcej niż Maokai. Evelynnka "żondzi" - stare dobre czasy normalnie Jakie numery odwalał premade na bot (poza mega ostrym feedowaniem przeciwnika? - Darius: "Frozen Heart on Warwick - OMFG, what a noob" - Alistar: "Evelynn always last to the fight and a Lich Bane - unranked noob" - no nie kurfa, rzucę się pierwszy z inicjacją xD - Darius: "Report WW for stealing my jungle creeps, stupid idiot!" Przegraliśmy, trudno się mówi, ale już dawno nie spotkałem AŻ TAKICH idiotów _-_ PS: Rework modelu Miss Fortune? xD Cytuj
scuff 463 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Już wiem czemu ludzie biorą dziwne nicki. Trafiłem wczoraj na "Tryskającego Stolca", dopiero jak na skypie zawolalem, ze "mam problem z tryskającym stolcem" zrozumiałem ich motywacje... 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Daaaawno nie grałem, ale ostatnio mam ochotę. Tylko boję się grać na normalach bo przegrany mecz z 4 feedującymi randomami to zwykła strata czasu, więc wymiatam z botami, przed chwilą 22/0 Morganą. Jaki AP jest tak dobry jak ten upadły anioł? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Ten którym się umie grać dobrze A tak serio, zależy od stylu. Podobna do Morgany jest Lux np, ale nie każdy musi ją lubić. Ahri jest niezła, bo strasznie mobilna. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 A jak ma się sprawa z tą małą wróżką, która wyszła jakiś czas temu? Warto się nią zainteresować? Wiem, że to support raczej, ale śmiesznie wygląda. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Lulu? Mi osobiście bardzo się podoba, ale trzeba ogarnąć jej skille. No i tak jak mówisz, bardziej z niej support niż mid, chociaż i tam można ją posłać. Cytuj
STERN 4 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Imo ma całkiem spore dmg jak na support. Strasznie wkurzająca potrafi być. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Nie mogę pobrać gry, ciągle wyskakuje taki błąd: Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 I przy wyborze TAK się ciągle powtarza? Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Daaaawno nie grałem, ale ostatnio mam ochotę. Tylko boję się grać na normalach bo przegrany mecz z 4 feedującymi randomami to zwykła strata czasu, więc wymiatam z botami, przed chwilą 22/0 Morganą. Jaki AP jest tak dobry jak ten upadły anioł? Jak lubisz skill shoty to Brand jest całkiem fajny, gram nim troche ostatnio. Boty to straszny fail, lepsza przegrana z ludźmi niż wygrana z botami, można sięczegoś nauczyć przynajmniej. U mnie wszystkie gry z ai koncza sie podobnie: Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 83 minuty zmarnowane na granie z botami? O.o ................................... 1 Cytuj
scuff 463 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 (edytowane) To nie jest licznik minut gry, wszystko trwalo kolo 22 Chyba nie jesteście tymi co zaczynają grę od 0/1/0 i "sorry first time this hero" bez testowania na botach? =/ Edytowane 11 lipca 2012 przez scuff 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 I przy wyborze TAK się ciągle powtarza? tak, klikałem chyba z 20 razy Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Hmm, może spróbuj zmienić folder docelowy Cytuj
STERN 4 Opublikowano 12 lipca 2012 Opublikowano 12 lipca 2012 (edytowane) To nie jest licznik minut gry, wszystko trwalo kolo 22 Chyba nie jesteście tymi co zaczynają grę od 0/1/0 i "sorry first time this hero" bez testowania na botach? =/ Ja sobie gram pierwsza z botami zeby obczaic postać a potem na normalu szlifuje skill. Na rankedach biore tylko champow ktorych ogarniam przynajmniej dobrze (pipi) mnie strzeli z tymi rankedami zaraz. Dobiłem w koncu do 1100elo to znów spadłem bo trafiłem gównixy w teamie >.> Edytowane 13 lipca 2012 przez STERN Cytuj
viral 4 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 ja to samo dobijam do 1199 i spadam do 1000 i tak caigle a mialem 1430 i tak spadam do bani a tranuje nowe postaci na normalu :0 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Ktoś kiedyś fajnie powiedział. Masz znacznie mniejsze szanse na kiepskiego członka w swojej drużynie, niż przeciwny Team. Bo oni mają 100% szansy a Ty tylko 80% 1 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 No fakt, jedyną stałą w twoich drużynach jesteś ty. Ale to nie zmienia faktu że idioci w twojej drużynie rzucają się znacznie bardziej w oczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi