Opublikowano 31 maja 201311 l Najlepiej grać w godzinach 3-6 rano - maksymalny odsiew dzieci. Ale w takich godzinach tylko dzieci z wolnymi dniami i studenciaki moga grać
Opublikowano 1 czerwca 201311 l Nope. Studenci owszem. Ale dzieci? Chyba w wakacje. W każdym bądź razie, uwierz przetestowane.
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Najlepiej grać w godzinach 3-6 rano - maksymalny odsiew dzieci. Nie mówię, że każdy małolata jest zły, a każdy starszy czysto krystaliczny. Zdarzają się oczywiści wyjątki, są to jednak wyjątki potwierdzające regułę. Zazwyczaj już od 1-2 jest dobrze. Ja prawie tylko w nocy gram i juz dawno zadnego dziecka nie trafilem
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Sejuani po remaku - moja nowa ulubiona jungla, nie dość że jest niezłym tankiem to wyciska zaskakująco duży dmg. Kiedyś była niegrywalna a teraz nie ma zdziwienia kiedy kończę grę z 30k+ dmg Polecam na ranki, w razie czego można wszystkich wziąć na świnię i ponieść do nexusa...
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Ja na(pipi)iam ZEDEM, instagiby nawet na tankach są najlepsze Już 50+ nim mam na rankedzie meczy.
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Ja do jungli kupiłem Lee Sina. Ciężko się nim gra. O ile gangowanie jako tako mi wychodzi (jak trafię Q) tak w teamfightach nie mam w ogóle ogarnięcia. Cały czas brakuje mi energii, bo spamuje skillami tak jak przy każdym innym czempionie, a tu jednak trzeba inaczej grać. Fajny jest w sumie. Ale następny mój zakup to będzie Orianna i będę ją mainował. Wtedy będę miał Elise na topika, Ori na mida i Lee do jungli
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Ja do jungli kupiłem Lee Sina. Ciężko się nim gra. O ile gangowanie jako tako mi wychodzi (jak trafię Q) tak w teamfightach nie mam w ogóle ogarnięcia. Cały czas brakuje mi energii, bo spamuje skillami tak jak przy każdym innym czempionie, a tu jednak trzeba inaczej grać. Fajny jest w sumie. Ale następny mój zakup to będzie Orianna i będę ją mainował. Wtedy będę miał Elise na topika, Ori na mida i Lee do jungli Po pierwsze - ganK" a nie "ganG" - Gangi to masz Nowego Jorku... z DiCaprio ;p Po drugie. Zaczynanie ganku z Q jest w większości przypadków głupie. Tak się nie robi, bo miss na Q = strata okazji. To co powinieneś robić to W do najbliższej wroga przyjaznej jednostki (czy to minion czy champion). Potem ładujesz slow z E i dopiero potem Q. Dlaczego? Bo proc Q zadaje tym więcej damage im mniej HP ma Twój cel. Jak ulti Garena. Temu Twoje idealnie wyglądające combo na ganku (wymaga trochę wprawy) to W do warda/miniona/championa, raz Q na cel, potem R w stronę własnej wieży, potem ślicznie lecimy z procem od Q, slow z E i nie ma bata by delikwent uciekł. No chyba że dostanie ulti od Shena, Soraki, ma Flasha i jeszcze jakiś skok własny. I fucking love Lee Singa
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Ja do jungli kupiłem Lee Sina. Ciężko się nim gra. O ile gangowanie jako tako mi wychodzi (jak trafię Q) tak w teamfightach nie mam w ogóle ogarnięcia. Cały czas brakuje mi energii, bo spamuje skillami tak jak przy każdym innym czempionie, a tu jednak trzeba inaczej grać. Fajny jest w sumie. Ale następny mój zakup to będzie Orianna i będę ją mainował. Wtedy będę miał Elise na topika, Ori na mida i Lee do jungli W teamfightcie stawiasz warda potem W do niego i wykopujesz kogoś w swój team. Polecam popatrzeć co koreańczycy na allstarsach robili lee sinem można sporo podpatrzeć. Głowa mala co oni wyczyniali Edytowane 6 czerwca 201311 l przez STERN
Opublikowano 7 czerwca 201311 l Jednak olewam Ori i biorę Dianę Co do reszty - ja to wszystko znam, te taktyki, sposoby i inne bajery. Problem jest z egzekucją, bo jak dochodzi do tfa to wpadam w jakiś dziwny nieogar. Podejrzewam, że to zależy po prostu od ogrania czempiona A jeszcze trochę czasu minie zanim będę się komfortowo czuł w Lee Sinie, bo ostatnio gra jednym czempionem strasznie mnie nudzi i praktycznie co grę zmieniam rolę i czempa albo gram aramy.
Opublikowano 7 czerwca 201311 l Skoro masz takie podejście (ja też mam takie), to lepiej wybieraj łatwiejszych champów. Bo Lee Sin to chyba najtrudniejsza postać w grze.
Opublikowano 7 czerwca 201311 l Bo Lee Sin to chyba najtrudniejsza postać w grze. Tbh mam mieszane odczucia tutaj. Nie jestem żadnym specem od mechaniki ani bogiem APMu, ale Lee nigdy nie sprawiał mi jakichś większych problemów niż inni championi. Gorzej idzie mi np z Zedem, który wg ludzi, jest jednak łatwiejszy od Lee Sina.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Nie chceclibyscie może założyć jakiegoś teamu na 5v5? PSX team czy cuś, bo jak mam grać te solo/queue games to aż mnie krew zalewa tyle tam idiotów. Gram głownie mid, ale moge topa lub adc. Pisać to coś skleimy.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l ja teraz wrocilem do grania po ponad 1.5 rocznej przerwie. kiedys calkiem dobrze ogarnialem malzahara na midzie, a teraz to jakas masakra i nawet go na razie nie ruszam. obczailem sobie za to zeda - je.bany pogromca. teraz musze tylko dozbierac do 6300 punktow i zacznie sie masakra.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Dość ciekawa zmiany patch przyniesie! Jestem ciekaw, jak to teraz będzie;) Jeśli ktoś chce pograć, to dodajcie KopieRowy. Może ogarniemy forumowy team na normale? Chętnie pogram normale i duo ranki;) Europa Wschód!
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Też jestem Wschód Na jakiej pozycji grasz? Dodaj mnie ProNoobSkilz ja głównie mid.BTW kiedy ten pacz wychodzi? Edytowane 11 czerwca 201311 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 12 czerwca 201311 l http://esportcalendar.com Kalendarz z datami różnych e-pe... e-sportowych meczyków.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Randomowosc w doborze ludzi w tej grze jest powalajaca. Rano rozregralem okolo 3 meczy, gdzie w kazdym trafilem na ogarniajacych ludzi, z ktorymi moglem sie spokojnie porozumiec, ustalic strategie itd. Po poludniu w jednej grze trafilem na feedujacego adc na 3v3. Wieczorem odwiedzila mnie dzieciarnia, a w nocy totalni idioci. Nie wiem o co chodzi. Zapisze sobie te nicki z forumka i cos mozemy zagrac. Mi ostatnio trojki duza bardziej pasuja niz 5.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l No proszę Was, ja przedwczoraj poznałem kolesia z Egiptu z którym rozgrałem 8 meczy pod rząd i 8 razem wygraliśmy, ja Kassadinem on Sejuani w jungli - teamy idealne nikt sie nie kłócił o picki czy bany każdemu pasowała przypisana rola i świetnie sie grało, ugdaliśmy się na drugi dzień żeby znowu pójść po pare zwyciestw po dwóch przegranych meczach pod rząd sobie odpuściliśmy Naprawdę niektórzy są albo zacofani, albo maja problemy w domu.Aktualnie jestem Silver V gdyby nie 2 wczorajsze przegrane byłbym IV, dawać zapro to pogramy - ja głównie mid
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Ja pewnie będę grał dzisiaj w nocy, dzisiaj około 1 trafiłem na fajnego typa, zagralismy dwie partie i dwie wygralismy. Miałem fajnego xina na topie, całą grę bez butów i nie wziął nawet flasha, ganki na niego to był cud miód. Zniszczyłem go Yorickiem niemiłosiernie:) Ja głównie gram Jungle/support. Topa, jesli nikt nie chce;) A i Silver 3 jak cos. Edytowane 13 czerwca 201311 l przez Faranell
Opublikowano 13 czerwca 201311 l No to zapraszaj ProNoobSkilz też gram często w nocy Nie wiem jak dziś wieczorem bo mam plany, ale pewno coś koło 12 już bedę, mogę siedzieć do 3-4
Opublikowano 13 czerwca 201311 l 18 wins streak, jak ktoś powie że sejuani nie jest op na low elo to hwdp. Już jej nawet nie buduje na tanka poza sunfire capem, rabadon i 1,5k dmg aoe w teamfightach z ulty i w, do tego 300 z e i GG