schabek 5 334 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 @schab0795 Za każdym razem? Mnie się nic takiego nie przytrafiło, za to są inne równie krytyczne błędy. Niech się Ubisoft wypcha. Trzy razy zaczynałem już w to grać i zawsze zacinało się dokładnie w tym samym momencie. W identycznym miejscu. Dopiero później przyszło mi do łba że podczas grania ściągały mi się inne gierki z PSS więc może to jest jakiś problem. Jutro spróbuje odpalić to jeszcze raz bez pobierania, a jak nie pójdzie to wywalę i zainstaluje jeszcze raz. Jutro, bo dzisiaj nie mogę patrzeć na ten syf. A co do jakości gry... no kilka lat temu mogły robić wrażenie, a dzisiaj psują oczy.. Niech się Ubisoft wypcha :confused: Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) Wystarczy włączyć grę bez aktywnego konta psn, na każdej powinno spokojnie działać Edytowane 17 czerwca 2012 przez HowaitoFurasshu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi