Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Jest już gameplay. http://www.youtube.com/watch?v=Dod3ONcrL8s&feature=player_embedded Co się rzuca w oczy to podrasowane trochę postacie. Natomiast sama lokacja również daje radę, bo Black Isle to była chyba najładniejsza lokacja w Hyllis. :] Jak na razie BG&E prezentuje się znacznie lepiej, niż POP na screenach. Edit:Niech ktoś usunie jeden temat, bo nie wiem czemu wrzuciło dwa naraz. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Dla mnie ten Beyond Good&Evil to idealny przystawka przed długo oczekiwanym sequelem. Na pewno się skuszę 8) Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) to samo tu , świetna była to gra....Gdyby jeszcze się pokusili o remake heavy metal fakk2 byłbym wniebowzięty! Edytowane 6 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 to bedzie do zassania z psn czy wersja sklepowa? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 do zassania z psn/xbl //edit... spóźniłem sie galeria: Click! Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=GFE6Ha-gLGo&feature=player_embedded Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 stycznia 2011 Nic się w sumie nie zmieniło oprawa jest niezła, ale dokładnie taka już była. Tym bardziej z progressive scan. ;] Mogli też pokazać więcej, a nie pocięty początek gry, bo to i tak przecież nic nowego. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Nie grałem w to nigdy, ale słyszałem sporo dobrego o BGaE. Wiadomo kiedy się ukaże na PSN? Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 no ja tez juz sie doczekac nie moge, doskonala gra chetnie znow pogram Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Na razie jest podane tylko, że w 2011. Niedługo mają podać oficjalną datę premiery. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Mam wątpliwości- owszem, BG&E bardzo przypadło mi do gustu ale jesli rozebrać by tę grę z przyjemnej otoczki i głównego duetu świetnych postaci to tak naprawdę zostaje mechanika i rozgrywka która była co najwyżej dobra i niczym nie zaskakująca już w momencie premiery, a tutaj od Ubi dostajemy w zasadzie to samo ładnych parę lat później. Miałem nadzieję raczej na konkretną zapowiedź dwójki niż na chamsko odgrzany kotlet (ale kupić pewnie i tak kupię ) Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 stycznia 2011 No to fajnie, jakby tak każdą grę rozkładać na czynniki, to żadna obecnie nie oferuje nic nowego. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Nie to żebym się tu bawił w jakąś sekcję zwłok bo BG&E to naprawdę świetna gra a dzięki wersji PSN pozna ją masa ludzi którzy kiedyś w nią nie grali, po prostu zastanawiam się jak ten tytuł obroni się w dzisiejszych czasach, ale to już w sumie problem wszystkich odgrzewańców Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 stycznia 2011 Dobrze się obroni bo podobnych gier nie ma, poza tym w jakiej grze można było pstrykać foty zwierzętom zamieszkującym świat i zgarniać za to bonusy (np większy zoom)? A niektóre są niezłe, jak wielki komar na martwej krowie. ;] Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 A czym bronią się inne gry remasterowane w HD? God of War, Sly, PoP to gry z poprzedniej generacji. Dla większości graczy to mily powrót do przeszłości w podniesionej rozdziałce. Tak samo jest w kwestii Beyond'a, choć nikt nie zabrania tego kupować nowemu pokoleniu graczy. Jednak nie czarujmy się: czy ktoś kto grami interesuje się od niedawna sięgnie po grę z PS2? Kiedy pod nosem leża takie gry jak Uncharted, Killzone i reszta znakomitych produkcji? Takie reedycje są robione głównie dla fanów i tych, którzy wcześniej grali. Nie są to jakieś duże koszta produkcji a sama inicjatywa jest bardzo dobra. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Dobrze się obroni bo podobnych gier nie ma, poza tym w jakiej grze można było pstrykać foty zwierzętom zamieszkującym świat i zgarniać za to bonusy (np większy zoom)? A niektóre są niezłe, jak wielki komar na martwej krowie. ;] W Afrika i Pokemon Snap. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 stycznia 2011 Ta pierwsza wyszła po BG%E. ;] Pokemony się nie liczą, bo w to nie gra nikt poza Japońcami. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 BG & E jest genialne i basta Ten klimat, ta muzyka, ta opowieść, ci bohaterowie. Ehh Top 5 gier mojego życia. Ma oryginała na PC ale wersje na PS3 łyknę bankowo, aby oddać hołd... Wiem, że to gra praktycznie jedyna w swoim rodzaju to jakby ktoś bardzo chciał coś z podobnym klimatem, tajemnicą itp to polecam Dreamfall na pierwszego i Xboxa i PC. Gra ma to coś, to co miało także BG & E, a mechanika także znacznie nie odbiega. 1 Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Oj moim zdaniem odbiega odbiega, bo choć klimat owszem ciekawy i dość unikalny a Zoe rzeczywiście jest jedną z najbardziej uroczych bohaterek w historii gier (a wersji PC również najlepiej zdubbingowanych) i spokojnie można ją postawić z Jade w jednym rzędzie to sam Dreamfall to niestety ciekawa i oryginalna ale jednak popłuczyna po Longest Journey, ze skopanym gameplayem i przekombinowaną fabułą. Zagrać warto ale BGaE jest na pewno bardziej grywalną i ze wszech miar przemyslaną produkcją. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Preview: http://www.joystiq.com/2011/01/08/beyond-good-and-evil-hd-preview-there-is-power-in-numbers-carlso/ Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Po trailerze przyszedł czas na porządny gameplay w HD: http://www.youtube.com/watch?v=hv4gii8v60o Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 stycznia 2011 Pokazali chyba najciekawszą lokację Black Isle. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 http://img26.imageshack.us/img26/3184/bgehd.jpg To jakaś promocja, tiak ? xD Cytuj
triboy 984 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Niezła okazja . Pamiętam, że przy okazji wydania Burnouta na PSS, podyktowana cena również była na niekorzyść cyfrowej dystrybucji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi