RIVEL88PL 2 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Posiadam lapka Fujitsu siemens V5505. I chce go wyczyscic, ale nie mam plyty z windowsem do tego. Podobno jest wgrane na dysku ale jak to zrobic ? help Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Jak chcesz czyścić laptopa za pomocą płyty? Te szpary między klawiaturą będziesz przeczyszczał? Ja proponuję sprężone powietrze i ściereczkę. Co jest wgrane na dysku? Jak co zrobić? jENzyk polska trudna bardzo. PS. Wiem doskonale o co chodzi, w(pipi)ia mnie język w jakim to chciał wyrazić. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 (edytowane) pewnikiem chodzi o przywracanie całego systemu - wywala wszystko i wgrywa windowsa (z płyty) od nowa Edytowane 7 października 2010 przez maciekww28 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Masz partycję Recovery? Jeżeli tak, to ustaw w BIOSie bootowanie z tej partycji > restart > format > instalacja systemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi