STory 18 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Goldi ty to wygrasz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
cichyd 3 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 jedzie ktos z "obronców krzyża" ?? jak nie to ja klade lache xd Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) http://onoff.mtp.pl/pl/ ps. Turniej zaczyna sie o 12:00. Edytowane 21 Października 2010 przez FiL4 Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jedzie ktoś z Krakowa? Samochodem najlepiej - chodzi o transport 3 konsoli na On/off... Cytuj Odnośnik do komentarza
STory 18 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Mam takie pytanie do Bartha Czy ludzie którzy grają na turnieju mają płacić 30zl za wjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 zapewne grający płacą nawet extra Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Mam takie pytanie do Bartha Czy ludzie którzy grają na turnieju mają płacić 30zl za wjazd ? tak, bo przychodzimy tam jako zwiedzajacy, a nie gracze. Cytuj Odnośnik do komentarza
STory 18 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ja przychodzę jako gracz nie zwiedzający Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ja przychodzę jako gracz nie zwiedzający nie w oczach organizatorow targów :] Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A jak bym wpadl z trela kto by zagral 4v4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
STory 18 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: ? Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/...e-data-godziny/ Generalnie jestem w h...j zawiedziony. Wcześniej nawet nikt nie wspomniał że wjazd na impreze będzię kosztował 30zł ..ku... co to jest ,najpierw 4 dni przed turniejem dowiadujemy sie ze będzie [jednak] 4vs4 gdzie czasu do nawet zagrania z nową drużyną jest nic to w dodatku sie dzisiaj dowiaduje ze wjazd na turniej to kwota 30zł .Co to ma być ? żarty jakieś generalnie nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym więc pisze jeszcze raz chociaż już zonk jest .pozdro 650 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: ? Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/...e-data-godziny/ Generalnie jestem w h...j zawiedziony. Wcześniej nawet nikt nie wspomniał że wjazd na impreze będzię kosztował 30zł ..ku... co to jest ,najpierw 4 dni przed turniejem dowiadujemy sie ze będzie [jednak] 4vs4 gdzie czasu do nawet zagrania z nową drużyną jest nic to w dodatku sie dzisiaj dowiaduje ze wjazd na turniej to kwota 30zł .Co to ma być ? żarty jakieś generalnie nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym więc pisze jeszcze raz chociaż już zonk jest .pozdro 650 Nie podoba mi się ten ton. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Joł Jednak turniej sie odbedzie. Czas: 23 października (sobota) 2010 Miejsce: Warszawskie Centrum Expo XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa (Hala nr 1) Rozgrywka: ? Tryby: MLG POWODZENIA! http://onoff.mtp.pl/...e-data-godziny/ Generalnie jestem w h...j zawiedziony. Wcześniej nawet nikt nie wspomniał że wjazd na impreze będzię kosztował 30zł ..ku... co to jest ,najpierw 4 dni przed turniejem dowiadujemy sie ze będzie [jednak] 4vs4 gdzie czasu do nawet zagrania z nową drużyną jest nic to w dodatku sie dzisiaj dowiaduje ze wjazd na turniej to kwota 30zł .Co to ma być ? żarty jakieś generalnie nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym więc pisze jeszcze raz chociaż już zonk jest .pozdro 650 Nie podoba mi się ten ton. Straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 W związku z tym, że jeden monitor nie przetrwał podróży, będziemy mieli tylko 1 setup 4v4. Ponadto chciałbym poprosić wszystkich, którzy mogą, żeby zabrali ze sobą tyle kabli sieciowych (rj-45), ile mają. Torba z sieciówkami też nie dotarła na miejsce. Każdego, kto uważa to za żart zapraszam do zrobienia paru imrez za nas. Dziękuję, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuzu PL 3 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak widać granie w halo wymaga poświęceń xD ja pitole 30pln toż to jedna 0.7l ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zuzu, chciałbym jednak zauważyć, że granie w Halo leży wyżej w hierarchii niż alkoholizm :potter: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
STory 18 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Każdego, kto uważa to za żart zapraszam do zrobienia paru imrez za nas. Dziękuję, dobranoc. Weś sie ogarnij człowieku ,robienie imprez a przekazywanie informacji lol Gdyby ktoś poinformował że wjazd będzie płatny to by było wszystko ok,a generalnie nikt ,po prostu nikt z organizatorów nie przekazał ze trzeba płacić . Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Gdyby ktoś z nas wiedział cokolwiek, wszyscy byście już też wiedzieli. Postuluję o większą uprzejmość wypowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 (edytowane) A ciężko samemu oblukac stronę imprezy?? Sam się ogarnij... Jeszcze nie widziałem targów z darmowym wstępem... No chyba że liczyłeś że jako główna atrakcja gracze Halo wchodzą za darmo. Przypominam że turniej wyszedł w ostatniej chwili. Z całym szacunkiem jest co robić i o rzeczach oczywistych jakimi dla mnie jest płatny wstęp można chyba zapomnieć? Nie pasuje ze sprawy przybrały taki obrót? Oki - następnym razem jak nie dostaniemy miesiąc wcześniej info że mozna zrobic turniej to grzecznie odmówimy... Będziemy mieć kupę czasu żeby myśleć o pierdołach. Podobnie ze zmianą formy turnieju - nie będziemy się pie..lić i prosić o zmiany - jak sobie ustali ORGANIZATOR tak zostanie. Nie będzie płaczu ze się z drużyną nie zgracie, że za późno info i ogólnie do dupy. Edytowane 23 Października 2010 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuzu PL 3 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zuzu, chciałbym jednak zauważyć, że granie w Halo leży wyżej w hierarchii niż alkoholizm :potter: Polemizował bym, picie to jest nasz pierwszy sport narodowy, u nas MLG w tej dyscyplinie napewno przebiło to w jułesj:) Co niektórym osobą na forum wydaje się że gracze halo to pępek wszechświata, powinno im się wysyłać limuzyne pod chatę ( co by na dojazd nie tracili kasy), a na wejściu powinien być rozwinięty czerwony dywan, a nie płacić za wjazd. Organizatorzy targów powinni zapraszać scenę halo 6 m-cy przed targami, bo dzięki temu będą mieli tysiące ludzi więcej na targach, buhaha Turniej halo to tylko mały dodatek do targów o którym wiedzą raczej sami zainteresowani (nisza w niszy), Polska to nie hamburgeland i MLG. Ludziska zejdźcie na ziemie, sama możliwość zagrania na lanie 4v4 w halo powinno być wystarczające dla ludzi biorących udział. Nagrody?? hmm jak scen liczy kilkadziesiąt osób, a na turnieje przyjeżdża kilkanaście osób Organizatorzy robią to za free i poświęcają swój czas żeby ktoś sobie mógł zagrać na lanie. Nie marudzić tylko grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Spox_2 2 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dacie Panowie znać jak zakończyły się zmagania Alkoholik dobrze prawi odnośnie organizacji, ktoś próbuje coś ogarnąć a jeszcze ktoś narzeka... Wniosek prosty...Nie pasuje to nie brać udziału. Nikt nikogo za rączkę nie będzie prowadził a tymbardziej prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Dacie Panowie znać jak zakończyły się zmagania Alkoholik dobrze prawi odnośnie organizacji, ktoś próbuje coś ogarnąć a jeszcze ktoś narzeka... Wniosek prosty...Nie pasuje to nie brać udziału. Nikt nikogo za rączkę nie będzie prowadził a tymbardziej prosił. Juz zupdateowalem nazwe tematu z wynikami. 1st Polish Dream Team 2nd Last Hope 3rd W.O.D.K.A Final zakonczyl sie wynikiem 6:1 dla PDT. Wielkie gratulacje dla wszystkich. Szkoda, ze sie te targi nie odbywaly za tydzien . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 jaki byly nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Na jakich mapach były rozgrywane mecze ? P.S. Ile drużyn brało udział w turnieju ? Edytowane 24 Października 2010 przez CSNier Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) jaki byly nagrody? Za 1 miejsce rok polskiego Golda + preorder Fable 3 oraz puchary (dla calego Top 2). Na jakich mapach były rozgrywane mecze ?Gralismy na zasadach MLG 1.1, wiec bylo nawet Sanctuary 1.1 zamiast Asylum. P.S. Ile drużyn brało udział w turnieju ? 8. Najlepszy mecz CTF Sanctuary z 0-2 PDT zrobilo come back i wygralo 3-2 GG LH Nie sadzilem, ze to powiem po tym turnieju, bo sam malo gralem w nowe Halo, ale Reach 4v4 jest naprawde fajne na LAN'ie. Jest jakby to powiedziec... inne (bloom DMR'a jest jakby latwiejszy do opanowania) niz na Xbox LIVE + zalicza wszystkie strzaly praktycznie idealnie. Edytowane 24 Października 2010 przez FiL4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi