Goldi69-PL- 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Juan dawal mi znac ze brakuje jednego monitora, ale myslalem ze juz cos wykombinowali bo nikt nie dzwonil i sie nie dopytywal. Mam 22" Lcd to moglem zabrac. Zreszta jak pamietam to kabli do 1 setup'u nie bylo i do godz. 14 kombinowali kabelki co by te 8 klockow pospinac. Co do moich przemyslen szczegolnie tych z przed lat, to bylo tak ze siedzac 8h w robocie i nudzac sie sam czasem prowokowalem dyskusje co by bylo o czym popisac Teraz mam co w pracy robic wiec juz bez prowokacji pisze ;P Cytuj
r2d3 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Kurde Goldi naucz mnie tez prowokowac bo sie tez nudze w pracy Tak btw. to co sie dzieje dziwnego na polskiej scenie halo jest dla mnie zaskakujące, ludzie wyluzujcie troche. Mały dystans i będzie ok a nie ciągłe spinanie się. To nie prowadzi do niczego. Raptor odblokuj moje konto w koncu. Cytuj
wasyl _1122 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 STory, chyba mnie pomyliłeś z innym Wasylem Ja pisałem o WCG z 2008 roku Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 STory, chyba mnie pomyliłeś z innym Wasylem Ja pisałem o WCG z 2008 roku Pomylil, bo jest rowniez inny wasyl grajacy teraz w halo Czopolud, a kiedy ty wrocisz na live? Nie mowiac o przyjezdzaniu na turnieje? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Kurde Goldi naucz mnie tez prowokowac bo sie tez nudze w pracy Tak btw. to co sie dzieje dziwnego na polskiej scenie halo jest dla mnie zaskakujące, ludzie wyluzujcie troche. Mały dystans i będzie ok a nie ciągłe spinanie się. To nie prowadzi do niczego. Raptor odblokuj moje konto w koncu. Ktore, link. Jak dostales bana to i na tym powinienes... . Cytuj
r2d3 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Oj daj spokoj. Misika konto Cytuj
wasyl _1122 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Gram teraz co nieco na LIVE (GT: I wasyl I ), ale z turniejami to już raczej ciężko będzie. Nie mam już tyle czasu co kiedyś. Za czasów H3 starałem się być na każdym turnieju mimo, że niezbyt mi szło granie. Fajnie byłoby jeszcze kiedyś spotkać kilka osób LIVE'a, może się kiedyś uda(zaraz się rozpłaczę). Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Ja bym chetnie na turnieje latal (te w warszawie), ale jakos mam pecha, ze zawsze wypadaja w te weekendy, ktore akurat mam zajete . Tak samo z nastepnym, ktory bedzie 13go w Zlotych Tarasach niby. @r2d3: Odblokowane, nastepnym razem jak cos to prv. Tak z czystej ciekawosci, zachowane zostaly jakies filmiki z gier (glownie o final chodzi)? Cytuj
STory 18 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Kurde Goldi naucz mnie tez prowokowac bo sie tez nudze w pracy Tak btw. to co sie dzieje dziwnego na polskiej scenie halo jest dla mnie zaskakujące, ludzie wyluzujcie troche. Mały dystans i będzie ok a nie ciągłe spinanie się. To nie prowadzi do niczego. Raptor odblokuj moje konto w koncu. Prosta sprawa ,piszesz swoje zdanie i gotowe ,od zawsze tak było Cytuj
wasyl _1122 1 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 (edytowane) Nie będę zakładał nowego tematu, ale jeżeli ktoś jest zainteresowany koszulkami klanowymi to mogę się podjąć ich wykonania (po uprzednim zatwierdzeniu projektu/logo). Kontakt na XBL, gg 547419 Edytowane 29 października 2010 przez wasyl _1122 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi