Zimol 85 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 (edytowane) Witam, moja prośba jest głównie do dinozaurów sceny. Udało mi się dorwać mały zestaw gracza HALO NTSC;] xbox + 4 pady S, ale nie mam Halo Combat Evolved w NTSC. Może ma ktoś płytkę z grą, "kopię zapasową" na dysku, nieważne. Wezmę w każdej formie, miło byłoby jakby była to wersja pełna z kampanią włącznie, ale jak będzie wycięte do samego multiplayera to też bedzie spoko. Aha, najlepiej żeby byłoby to bez żadnych upgrade'ów i modów. Jeśli ktoś może mi to udostępnić w jakiejkolwiek formie (odsprzedaż, p2p) to byłbym wdzięczny. pozdro EDIT Sprawa rozwiązana Halo oraz wiele innych fajnych tytułów na tej stronce NIE PODAJEMY LINKOW DO TORRENTOWYCH STRONEK, pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Edytowane 11 października 2010 przez Raptor Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 nie wpisuj "halo combat evolved xbox torrent" w google i nie klikaj w 3 wynik od gory 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Mam oryginał. Jak umiesz se przegrać to przy najbliższej okazji w Wawa welcome Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 11 października 2010 Autor Opublikowano 11 października 2010 Dzięki za odzew. Dracon już załatwił sprawę na PW. Uzny - szukałem wcześniej na googlach, ale albo były to bezseedowe torrenty, albo strony wymagające płatnej subskrypcji, no thanks. Maiden - dzięki Julek;*, jak w końcu znowu zawieje nas do Wawy, to trzeba coś ogarnąć jak to mówi Stefan. Nie chodzi tu oczywiście o Lan;] W sumie to podam wam stronkę zalecaną przez dracona, gdzie są bezpośrednie download. Konkrety w pierwszym poście. Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 molo bedziecie cisnąć lany h1 w mieszkaniu :O? Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 molo, nie zrobil jak napisalem to bys znalaz dobrego torenta, wiem bo go nie sciagalem niedawno i mi nie szlo maxem Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 12 października 2010 Autor Opublikowano 12 października 2010 molo bedziecie cisnąć lany h1 w mieszkaniu :o? no własnie taki mam zamiar, chociaż od czasu do czasu, sorry Szymon, zapomniałem, jak ktoś chce to na priw. pa Cytuj
<Oskarious> 0 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Siema chłopaki. Kopę lat. Oczywiście ja mam wciąż HALO NTSC :ph34r: i coraz częściej marzę o konkretnym lanie, tym bardziej, że już wiadomo, że multi z anniversary, to tylko pakiet map do Reach'a. Cytuj
waveform 5 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 @Oskarios w takim razie zabieraj Xboxa i szykuj się. http://www.psxextreme.info/topic/96666-h3-4v4-konwent-ma-baka2k11/unread/ pzdr Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Oskar przyjedzie na turniej . Osz w mordę ale oldshool będzie. Bierz Qbe, ja Maćka załatwię zagramy Ck) w Halo: CE! Cytuj
<Oskarious> 0 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Kuby raczej nie ściągnę, bo niedługo będzie ojcem :ph34r: ale ja zrobię wszystko, aby się zjawić! (żona wie, że za HALO:CE oddałbym wszystko) Pogadam z Gdynią, może się odpalą. Edytowane 17 sierpnia 2011 przez <Oskarious> Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Ja mam moje kochane HALO NTSC w pudeleczku itp., bez rysek... niestety do XO nie wrzuce, a stary X spalil sie zywym ogniem noca dawno temu . Coz, musze poczekac na HALO:A Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi