MysteryGaz 26 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 (edytowane) Cześć, szukam jakiegoś małego programu działającego sobie w tle który pozwalałby mi umieszczać krótkie "kartki", notatki na pulpicie, coś jak Vistowy widżet (jednak to nie wchodzi w grę). Musze napisać sobie parę dat i zdarzeń do nich przypisanych. System to Win 7 64-bit. Dzięki z góry za odpowiedź. PS: Tak, sprawdzałem rainmetera, kiedyś to miałem ale jakoś dziwnie to u mnie działało, czasem znikał z pulpitu i już się nie pojawiał do restartu i podobne historie. Poza tym jakoś nie trafiłem na skina ktry by mnie usatysfakcjonował... @dół, chyba jednocześnie edytowałem post jak ty napisałeś o tym . W każdym razie - już jest podany. Edytowane 11 października 2010 przez MysteryGaz Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 nie napisałes jaki masz system Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) Windows 7 ma systemowe karteczki, wpisujac w pole start sticky notes. http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/Using-Sticky-Notes Edytowane 12 października 2010 przez El Loco Chocko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi