soggare_PL 0 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Chciałem zapytać jak to jest z darmowym miesiącem, ponieważ właśnie przyszedł do mnie nowy MoH, a nie chcę się wieczorem rozczarować, że nie mogę pograć online. Po raz pierwszy zarejestrowałem sie do Live dokładnie 13 września (miesiąc temu) - i wykorzystałem ten miesiąc - więc pewnie dzisiaj cofnie mnie do statusu konta silver. I teraz nie wiem czy muszę kupić normalny Gold na allegro, czy da się jakoś po raz drugi (podobno można 3x) założyć konto xLive i dostać miesiąc za free. Jeśli wiąże się to z utratą GS to oczywiście oleję i kupię golda, ale jeśli da się to jakoś zrobić to bardzo bym prosił o opisanie jak Z góry dziękuje i pozdrawiam.
B0dz1o 3 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Możesz na konsoli założyć 3 konta, z których każde będzie miało miesiąc abonamentu. Oczywiście, przenosząc się na drugie konto, nie będziesz mógł korzystać z save'ów i gamerscore'a z pierwszego konta.
soggare_PL 0 Opublikowano 13 października 2010 Autor Opublikowano 13 października 2010 Dzięki.. 12msc doładowane
Rekomendowane odpowiedzi