Opublikowano 6 czerwca 20168 l 'zbedne gadanie' to norma w mikstejpach, co Ty rapu nigdy nie sluchales? ;/No wyobraź sobie, że nie:)Ja całe życie metal i metal, dopiero od niedawno otworzyłem się na inne gatunki A na poprzednim albumie też sporo gadania, utwory minutowe, gdzie słychać tylko dialogi. No nie wiem, średnio mi takie coś podchodzi, ale od czego jest guzik "przewiń" no widac to po tym, jak w temacie z techno wrzuciles przypalowy hardstyle ...
Opublikowano 1 września 20168 l 16 września wychodzi nowa płyta z której pochodzi piosenka powyżej na stronie jest też teledysk nowy (dawałem w ciekawych filmikach) http://home.dieantwoord.com/
Opublikowano 16 września 20168 l Dzis premiera. Wstalem rano i nie znalazlem jeszcze zadnego ripa wiec poszedlem do empiku i kupilem oryginal. Pierwszy raz od dawna Nie przesluchalem jeszcze wszystkiego bo caly czas biegam w robocie ale zapowiada sie fajnie
Opublikowano 16 września 20168 l Na Spotify dopiero w przeciągu tygodnia ma się pojawić, ripy od wczoraj latają, bardzo fajny album, kilka razy już przesłuchałem. Jego druga część kojarzy mi się trochę z musicalem albo baśnią przez to brzmienie i spokojniejszy klimat. Coś w stylu Edwarda Nożycorękiego.
Opublikowano 16 września 20168 l Zapomniałem, że to dziś. Tak więc, AWANS SKUR!@#$%^ Edytowane 16 września 20168 l przez Rozi
Opublikowano 5 maja 20177 l nowa piosenka, dodam że piękny utwór o miłości i ciekawy "teledysk" nie ma to jak wstać po kolejnej nieprzespanej nocy i posłuchać tego na pełnej (pipi)ie złorzecząc na bezsenność
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Jak to ostatniego? Rozpadają się, każdy idzie w swoją stronę, czy co?
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Jak wejdziesz w twitta to znajdziesz więcej szczegółów co do albumu. Edytowane 23 czerwca 20186 l przez Robak