Ak0nia 28 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Do tych co grali w wersje na PC [nie inne] - da się w to grać? Tnie się? Są bugi? Jakieś problemy. zastanawiam się nad kupnem, nie mam żadnej konsoli poza n 64, a mam wielką chęć w sh2 popykać. no, to tyle. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Ja gram na starym złomie, i chodzi w porządku. Da sie grać, sterowanie jako takie, ale lepsza grafa niż na ps2. Miałem problem z działającą latarką, ale wystarczyło wpisac prostą komende i wszysku hula. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Przeszedlem to 2 razy i chyba mozna powiedziec, ze to jedyna w miare udana konwersja Konami na pc. SH2 smiga pieknie, bez problemow. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 no nie przesadzajmy. mgs1 i mgs2 z dodatkami tez dobrze przekonwertowali. jak gralem w sh2 wszystko dzialalo bez problemu i nie wpadlem na zadne bugi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi