hayami 18 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 Pod kątem upierdliwości Flood wymiata wszystko. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 14 maja 2011 Opublikowano 14 maja 2011 (edytowane) Od Nemesisa lepszy jest tyrant z drugiej części. Może dlatego, że wygląda bardziej ludzko, a nie jakiś tam zdeformowany ryj. Mr. X lepszy od Nemesisa? Pod względem designu się nie umywa (chyba że w swojej zmutowanej wersji), nie mówiąc już o tym, że nawet w ułamku nie wrzuca na plerów takich ciar jak Nemesis ze swoim sławnym "Stars!". Ostatnio miałem okazję skończyć Enslaved i o ile nie mam w zwyczaju mazać się jak mała dziewczynka, tak pewna scena niemalże wycisnęła ze mnie kilka łez. Ci co skończyli wiedzą, który moment mam na myśli. Edytowane 15 maja 2011 przez Josh the Boy 3 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Przypomniałem sobie o Ace Combat Zero/Belkan War, a mianowicie to ostatnia misja. Nie było by nic nadzwyczajnego w dogfightcie na otwartej przestrzeni z ciągłym namierzaniem i unikaniem rakiet, gdyby nie ta muzyka : http://www.youtube.com/watch?v=K6gdyiLZxJ8&feature=related Dla mnie, to najlepszy utwór stworzony dla potrzeb gry. Gdzieś na 2.51 s oderwało mi dupe. Edytowane 15 maja 2011 przez Kazub Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Od Nemesisa lepszy jest tyrant z drugiej części. Może dlatego, że wygląda bardziej ludzko, a nie jakiś tam zdeformowany ryj. Mr. X lepszy od Nemesisa? Pod względem designu się nie umywa (chyba że w swojej zmutowanej wersji), nie mówiąc już o tym, że nawet w ułamku nie wrzuca na plerów takich ciar jak Nemesis ze swoim sławnym "Stars!". Wolę jednak tyranta z dwójki, lepsze wrażenie na mnie zrobił strasząc przebiciem się przez ścianę. Nemesis też jest dobry, ale to tylko zmutowany pokrak (do tego łatwy do ubicia - jest leworęczny - więc wystarczy zawsze biegać po jego prawej stronie i nic nie zrobi), a Mr X ma bardziej zwalisty wygląd i przypomina przynajmniej człowieka. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 No właśnie, za bardzo przypomina człowieka, przez co straszy jedynie swoim nagłym pojawianiem się (bo przecież nie wyglądem czy budzącym grozę rykiem). A do ubicia jest znacznie prostszy od Nemesisa - nie strzela z bazooki, nie potrafi biegać, a powalają go zaledwie 4 strzały z maguma (zanim się doczłapie już dawno jest martwy). No, ale co kto lubi. EoT. 2 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Dla mnie, to on straszy wyłupiastym okiem na klacie i tym, że wraz z rozwojem gry coraz bardziej mutuje, aż do makabrycznego finału. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Tylko, że Zwyrol nie ma na myśli Birkina, a tego gościa Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 O (pipi)a, to nie pamietam go. Skończyłem A Leonem i B Claire. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 (edytowane) O (pipi)a, to nie pamietam go. Skończyłem A Leonem i B Claire. Tak witał się z bohaterami. http://www.youtube.com/watch?v=YVnXtT5DOeE Edytowane 16 maja 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Call of Duty 1 i 1 misja w kampanii rosyjskiej, gdzie lądujemy na wybrzeżu w Stalingradzie. Jest moc, później atak na Red Square i w tle lecący mój ulubiony motyw muzyczny z gier. Kocham ten moment. Kiedyś gry miały duszę i klimat... 1 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 lipca 2011 Autor Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) Używaj SPOILERA , kurva! Edytowane 6 lipca 2011 przez MBeniek Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 MP3 chapter 14 Akcja na terminalu kiedy załącza się kawałek TEARS jest tak przekozacka, że jaja stają dęba. 3 Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 TO! http://www.youtube.com/watch?v=fgGF0YmZU5Q Ilekroć gram mam ciary na plecach! + Kane & Lynch 2 Pykamy z bratem coopa, misja w heli i ostrzeliwanie biurowców w iście matrixowym stylu. Miazga, komentarze jakie padają w ogóle w tej grze na splicie są nie do opisania. Więcej tytułów takich proszę, a nie je.banie tylko online'a ;| Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 -koncówka REZ'a i napisy końcowe Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) Mass Effect 1 rozmowa z suwerenem Modern Warfare 2 śmierć Ghosta RDR śmierć głównego bohatera Mass Effect 2 śmierć Sheparda i zniszczenie Normandii na samym początku gry i przygotowania i przelot przez przekaznik Omega 4 do bazy zbieraczy Mass Effect 3 Przy tej scenie płakałem jak głupi śmierć Mordina na Tuchance Edytowane 20 czerwca 2012 przez LionelPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) Ostatnio w sumie nic nie robi jakiegoś większego wrażenia w gierkach, dlatego wybieram końcówkę Arkham City no tego się nie spodziewałem, że Joker umrze, pozostawiając Batmana z poczuciem winy http://www.youtube.com/watch?v=iTTcwPLHELI Edytowane 20 czerwca 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) A ja do dzisiaj mam niesmak po finale Batmana: AC i ostatnim bossie, kompletnie bez pomysłu. Żeby nie było offtopa, podbijam Lionela Mass Effect 2 przygotowania i przelot przez przekaznik Omega 4 do bazy zbieraczy Chociaż na dobrą sprawę cały ME2 to jedna wielka zapadająca w pamięci scena ;] Edytowane 20 czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 (edytowane) pierwsze spotkanie Lickera w RE2, ucieczka Leona do sklepu z bronią na początku, no i chyba najlepszy moment....crimsons head w RE1 GCN tutaj to za pierwszym razem niesamowicie mi ciśnienie podskoczyło, na początku myślę sobie że fajny bajer i wcześniej zabite zombiaki nie znikają a tu za którymś razem podnosi się jeden skurwysyn i na speedzie za mną. Edytowane 21 czerwca 2012 przez Daddy 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lipca 2012 Opublikowano 2 lipca 2012 RE2 granie w demo z psm przez jakiś miesiąc, za każdym razem przechodziłem je kawałek dalej, demo było z limitem czasowym 10 min, czas lecący na cutscenkach i oglądanie posterunku w ostatnich sekundach, pożniej dorwanie pełnej wersji i ten spokój że moge głaskać każda ścianę ile chcę. Takich gier już nie robią. Ten nowy re6 to jest ścierwo a nie powrót do korzeni. 2 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 (edytowane) Koncowa scena Shenmue, w ktorej Ryo Hazuki wyplywa do Chin - jest to jednoczesnie poczatek wielkiej wyprawy w poszukiwaniu prawdy i sprawiedliwosci oraz bez watpienia zemsty glownego bohatera. Calosc dopelnia swietna muzyka. W zasadzie cala gra niesamowicie zapada w pamiec, jej wyjatkowa fabula sprawia, ze gracz wczuwa sie w role glownego bohatera chcac poznac dalsze jego losy. Chcemy Shenmue 3 ! Edytowane 6 lipca 2012 przez saptis 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Endingi FF XIII i FF XIII-2 z poruszającymi kawałkami odpowiednio Leony Lewis i Charice Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 Jest tego multum, ale tak na szybko z ostatnich akcji (ta generacji), to Heavely Sword, a dokładnie genialny król Bohan (chyba najlepszy czarny charakter ever) i słynny zwrot: "that's girl, that's beautiful girl!!!" Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 re 3 - pierwsze pojawienie się nemesisa przed posterunkiem policji jedna z moich pierwszych gier na szaraka, na pewno pierwszy survival horror. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Jak dla mnie najlepsza scena w Deus Ex HR i ta muza. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi