Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Resident Evil 4 Jak się przedzierało przez wioskę to w budynkach można spotkać takie małe skrzynki. Ja je rozbijałem nożem. Raz można było znaleźć zioło a raz... no właśnie. Czasem wyskakiwały węże. Jak za pierwszym razem wyskoczył mi zaskroniec to o mało się nie posrałem w gacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 kto nie zna ten zwyczajnie nie powinien nazywać się graczem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dawać kur.wa Half-Life 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Początek pierwszego Silent Hilla. Kiedyś to robilo niesamowite wrażenie, a im dalej w grze tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Deus Ex:Human Revolution Cztery zakończenia w których Jensen "wygłasza" mowe,która daje człowiekowi do zastanowienia co dalej będzie z rodzajem ludzkim,co dalej będzie z ta planetą,co będzie z nasza przyszłością Cytuj Odnośnik do komentarza
Omnia 0 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Halo 1, outro na najwyzzszym poziomie trudnosci. suck it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Najbardziej zapadające w pamięć jest intro SotC. Po prostu poezja. Tuż za intrem jest pojawianie się kolejnych kolosów i walka z nimi w towarzystwie przepięknej muzyki. Pozostałe w kolejności przypadkowej to: - wspinaczka na hotel w Uncharted 2 i widok z niego - pierwszy kontakt z Devil May Cry - pierwszy wjazd na tory w górach w Burnout Paradise i odkrywanie kolejnych wspaniałych miejscówek w PC - całe Dino Crisis 2 - scena z zamknięciem drzwi przed pielęgniarką w Silent Hill i ta muzyka - pierwszy Takedown w Burnout 3 i duzo więcej rzeczy które można wymieniać w nieskończoność Capcom, dajcie mi nowe DC bazujące na drugiej, najlepszej części, jeszcze na tą generację. Mom please! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Obie fragmenty są świetne, gdy wchodzi dobra muza Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Scena, którą zawsze będę pamiętał to ta z GTA III, gdy Catalina strzela do głownego bohatera i ucieka, początek gry Edytowane 15 Września 2012 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 mi najbardziej zapadla scena i wogole najwiekszy mind fuck gdy... w sumie dam spoiler bo moze ktos tego nie widzial ...gdy mario dobiegl do zamku, zabil smoka Bowser, ratuje ksiezniczke, a ona zamienia sie w grzybka, ewentualnie ktos ja porywa do innego zamku :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 mi najbardziej zapadla scena i wogole najwiekszy mind fuck gdy... w sumie dam spoiler bo moze ktos tego nie widzial ...gdy mario dobiegl do zamku, zabil smoka Bowser, ratuje ksiezniczke, a ona zamienia sie w grzybka, ewentualnie ktos ja porywa do innego zamku :( Mogłeś przynajmniej napisać z jakiej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) FF7: Crisis Core http://www.youtube.com/watch?v=R1kYHBRc7h8&feature=related Edytowane 21 Września 2012 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Kilka z mojej historii: Fallout: Spotkanie z Mistrzem, pierwszy raz w grach taka psychodela Tekken 2: Outro Jacka-2, autentycznie smutne gdy go laser trafia i widzi tą małą dziewczynkę przed wyłączeniem Fallout: New Vegas Zobaczenie prawdziwego Mr House'a i jego słowa, że właśnie go zabiłeś Infamous 2 Śmierć Cole'a, a potem piorun uderzający w trumnę tuż przed creditsami Heavy Rain: Scott palący dowody sprawy Enslaved: Scena jak Trip dobrowolnie dezaktywuje obręcz Monkeyowi, a ten każe jej natychmiast ją aktywować z powrotem Bayonetta: Najbardziej bekowa scena z tym jak Bayo rozbiła cysternę na łbie bossa i wbiła w nią fontannę cherubinka, tak że lał benzyną na jego twarz XD , a potem po nieudanym zapłonie strzeliła cherubinkowi o otwór fifoka, aż wy(pipi)ło bossa w kosmos, ta gra jest chora XD Btw. scena jak ten fotograf próbował zwabić Bayo na szminkę, a po failu Bayo chowając zdobycz odpowiada mu że to było do przewidzenia, bo widziała już dużo kobiet bez szminki, ale szminkę bez kobiety - nigdy Ku.rwa, iście tarantinowska scena. Red Dead Redemption: Jak Jack zabija sędziego, i ta stopklatka jak w spaghetti westernach - mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Red Dead Redemption: Jak Jack zabija sędziego, i ta stopklatka jak w spaghetti westernach - mistrz! Też mi się to strasznie spodobało, jeden z wielu świetnych momentów w RDR Było wiele zapadających w pamięci scen w grach, sporo moich ulubionych już wymieniliście, ale o tym chyba nikt nie pisał. Assassin's Creed: Brotherhood, dotyczy zagadek od Obiektu 16: Jedna z zagadek od Obiektu 16 dotyczyła telewizji, po rozwiązaniu całkiem trudnej zagadki odblokowywał się plik dźwiękowy, nagrana była tam rozmowa faceta z babką z obsługi technicznej, gość dzwonił, bo jego syn skacząc po kanałach natrafił na jakiś przedstawiający tabelę ze szczegółowymi danymi na temat całej rodziny, ile kto waży, jaki ma kolor oczu, zainteresowania, ulubione programy itp. Babka próbowała go jakoś zbyć i zmienić temat, koleś naciskał, a po chwili w słuchawce rozległ się dźwięk otwieranych siłą drzwi i odgłosy walki, po czym połączenie zostało przerwane. Nie powiem, niektóre momenty w AC dotyczące teorii spiskowych ryją banię ;O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Nowy DmC ma kilka takich momentów, jak walka z bossem Bobem, 13 chapter, czy ogólnie Limbo ze swoimi transformacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Starcraft 1 w kampanii i pierwszy raz gdy zaatakował mnie spory rój zergów i zniszczył mi wszystkie jednostki. Czułem się jak marines w filmie Starship Troopers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Z ostatnio granych: Dead Space 2 - początek gdy biegamy jako nieuzbrojony pacjent a dookoła odbywa się rzeź - powrót na Ishimurę - szpikulec w oku - wszystkie momenty z biegającymi "strusiopodobnymi' stworami Assassin's Creed III - zabójstwo w operze -scena kiedy wychodzi na jaw kim jest Haytham Kennway Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Metal Gear Rising. Wszyscy bossowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Przypomniało mi się, z klasyków: początek w Unreal i wyjście ze statku, intro w Half-life, The Dig i scena podróży na początku gry (kto grał, ten będzie wiedział o co chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Nie będę oryginalny, końcówka Red Dead Redemption, oraz motyw z Heavy Rain gdy pomyliłem miejscówki pod koniec i wybrałem Ethanem nie tą gdzie znajdował się Shaun. Ethan usiadł na ziemi opierając się o samochód a mi się smutno zrobiło bo wiedziałem, że z(pipi)ałem i ojciec nie uratuje syna:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ostatnio jak słuchałem pewnego utworu, to przypomniała mi się scena z Far Cry 3: No wiadomo że słuchałem Skrillexa i chodzi o scenę z tym utworem, gdy leci raegee dubstep "Make it bun dem" i miotaczem ognia podpalamy pola marihuany jedno po drugim, najlepiej razem z terrorystami. Piękny moment, zważywszy że w grze się tak wszystko zaje*iście jara, że pewnie niejeden piroman dostałby orgazmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 najbardziej zapdajacym momentem bylo u mnie intro i pierwsza misja GTA V + pewien suspens ktory ma miejsce w zrujnowanym hotelu w F.E.A.R. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opera z Final Fantasy VI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To the Moon i moment, kiedy dowiedziałem się dlaczego chciał polecieć na księżyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 heroes of might and magic 3. kiedy pierwszy raz zbudowało się w zamku istoty 7-mego poziomu (anioły) might and magic 6 duży spoiler ale mysle ze aktualnie nikt nie ogra wtedy gdy dowiadujemy się ze diabły z herołsów 3 to kosmici a nekromanci z czarodziejami z tower posiadaja zaawansowaną technologię (karabiny laserowe) którą ukradli "starożytnym" magiczne chwile, dla tego samego uczucia mógłbym zaliczyć uraz mózgu i jeszcze raz czerpać z odkrywania tych samych emocji podczas gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi