Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

NFS HP Trophy List 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz trudność trophy w nowym NFS ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

potrzebny jest online pass do platyny, czy jest jakiś trial 2-3 dniowy żeby styknęło wbić te kilka trofek?

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 7,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Najlepiej na Przechwycenie się ustawić, tam exp wpada momentalnie. Ale i tak polecam po prostu grać online

Opublikowano
  • Autor

Możesz wbić trofiki podczas triala, to tylko 50 gier ;)

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie pomógłby mi ktoś wbić kilku leveli jako gliniarz? Chyba, że komuś też brakuje to jeszcze lepiej.

Zaliczyłem wszystko na złoto, pograłem w sieci a i tak brakuje mi 7 leveli ;/ Poczytałem, że na ustawce można wbić szybko potrzebny exp.

Opublikowano
  • Autor

Najlepiej na Przechwycenie się ustawić, tam exp wpada momentalnie. Ale i tak polecam po prostu grać online ;)

Opublikowano

Gram, gram online ale tak jak pisałem idzie to strasznie wolno a dwa w przeciwieństwie do singla średnio mnie jara online w NFS-ie.

Opublikowano
  • Autor

Mi tam online podobał się na tyle, że maksymalne levele wbiłem bez jakichkolwiek ustawek. Świetnie się grało w Gliniarze vs Złodzieje w 8 graczy, czy też zwykłe wyścigi, sporo dobrej zabawy.