Opublikowano 25 marca 201213 l potrzebny jest online pass do platyny, czy jest jakiś trial 2-3 dniowy żeby styknęło wbić te kilka trofek?
Opublikowano 27 listopada 201410 l Nie pomógłby mi ktoś wbić kilku leveli jako gliniarz? Chyba, że komuś też brakuje to jeszcze lepiej. Zaliczyłem wszystko na złoto, pograłem w sieci a i tak brakuje mi 7 leveli ;/ Poczytałem, że na ustawce można wbić szybko potrzebny exp.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Autor Najlepiej na Przechwycenie się ustawić, tam exp wpada momentalnie. Ale i tak polecam po prostu grać online
Opublikowano 27 listopada 201410 l Gram, gram online ale tak jak pisałem idzie to strasznie wolno a dwa w przeciwieństwie do singla średnio mnie jara online w NFS-ie.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Autor Mi tam online podobał się na tyle, że maksymalne levele wbiłem bez jakichkolwiek ustawek. Świetnie się grało w Gliniarze vs Złodzieje w 8 graczy, czy też zwykłe wyścigi, sporo dobrej zabawy.