Opublikowano 27 grudnia 201014 l KOMPLETNY, NOWY, ELO TURBO WYCZESANY ALBUM ZA FREE KLIK ewentualnei pobieramy stąd O Edytowane 27 grudnia 201014 l przez banny
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Autor To ten wybrzdąkany na ajpadzie? Chyba tak, lepszy do Plastic Beach
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Nowy album potwierdzony na 28 kwietnia. W internetach jest już 5 kawałków z albumu.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Opinie w Internecie różne, ale Andromeda to piękny kawałek i szumi mi w głowie od premiery. Ascension też daje radę, Vince dobrą robotę odwalił. Edytowane 1 kwietnia 20178 l przez c0r
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Wrzucam lepszą moim zdaniem, żywą wersję Let Me Out (jak ktoś chce studyjną to jest na kanale Gorillaz). DAWAĆ JUŻ CAŁY ALBUM
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Nigdy nie miałem problemu z politycznym komentarzem np. 911 albo George'a Bush'aw piosenkach Gorillaz, ale tym razem zespół za bardzo się upolitycznił w mojej opinii. NAPRAWDĘ DUŻA część albumu wydaje się być poświęcona "dystopicznej" wizji zwycięstwa Trumpa w wyborach (patrz również: Hallelujah Money). Obama is gone, who is left to save us? Czy Damon Albarn chociaż zdaje sobie sprawę ilu ludzi Obama zabił nalotami dronów i jak bardzo zepsuł ekonomię? Odnoszę wrażenie, że Damon powoli robi się stary, zagubiony, albo po prostu dostał łapówkę żeby robić przekaz polityczny. CO JEST NAPRAWDĘ SMUTNE. Edytowane 6 kwietnia 20177 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Gorillaz w Undergroundzie xD Kto tu jest moderatorem? Weźcie to wyje.bcie razem z tą obesraną metaliką.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l No w zasadzie ostatnio u Gorillaz tyle rapu, że spokojnie można przenieść do HHC moim zdaniem, bo aż sam się niezręcznie czuję jak tutaj piszę xD.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l nie sluchaj go cor, każdy kto kupil 1 plyte gorilaz i nie spotkal przez rok dwa nikogo kto by to kojarzyl wie ze muzyka wyrosła z alternatywy.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Autor Andromeda>Let Me Out>Saturn Barz>We go the power, a ten kawaleczek z tytulem na ,,a" (Ascension chyba) jest kupkom.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l ciezka płyta, mnie ostro przymuliła, ale stanowiła cos wartosciowego, tommorow comes today, i starshine, fajne balladki. re-hash też był chyba super obok clinta. Czuć było ze za piosenką clint która miala trafiac, probuja przemycic rozne dzwieki.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l A 19-2000 tylko w oryginale czy Soulchild remix? Mi zawsze podchodził remix, oryginał jakiś taki przymulasty ;( W remiksie trochę zwiększyli tempo i od razu przyjemniej się słuchało.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l na dzien dzisiejszy nienawidze tej płyty, poza clintem nic bym nie właczyl. Ogolnie calego blura i goryli słuchac nie moge.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l U mnie w TOP3 oprócz Feel Good Inc i Eastwooda jest oczywiście Dirty Harry Jestem chyba jedynym człowiekiem na świecie który uważa że rapujący murzyn nie zepsuł tej piosenki ;/ Edytowane 9 kwietnia 20177 l przez c0r
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l 4fun wczoraj tzn w 2005 pokazywal teledysk do tego feel good inc. Ale wtedy mialem inne wyobrazenie o muzyce i zyciu<panzyciaismierci>
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l no jakies 3 Nie no serio ani razu nie współpracowali. Dan Automator jest powiązany z Pattonem przez Lovage i on jest tez w projekcie Deltron 3030 ale jeśli chodzi o Dela czyli mc z Gorillaz to nigdy razem z Majkiem nie tworzyli nic.