Gość ragus Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Jestem chyba jedynym człowiekiem na świecie który uważa że rapujący murzyn nie zepsuł tej piosenki ;/ rapowanie na tym przesterze jest niesamowite pojedyncze kawałki lubię, ale raczej te singlowe, je,bańce wiedzą jak dobrać muzykę do telewizji. dare, 19-2000, clint, harry, ta taka smutna nie pamiętam nazwy. płyty przesłuchać nie umiem. a na koncercie blura byłem niechcący i bawiłem się bardzo dobrze. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Stylo z poprzedniej plyty tez dobry numer. Blur na zywo nawet ok, ale z płyt to tylko coffee and tv lubię Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 (...) ta taka smutna nie pamiętam nazwy(...) El Manana? Mi do gustu przypadało praktycznie 98% utworów Gorillaz. Jednym z tych nieprzypadających był właśnie Clint. Nawet nie ze względu na jakość samego utworu. Po prostu puszczali to tyle razy w telewizji/radiu, że w pewnym momencie moje bębenki uszne zaczęły rzygać. No i 911 mi nie przypadło. Pewnie ze względu na to przesadne upolitycznienie i nachalną tendencyjność. I za dużo murzynów. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2017 Ktos z forumka wybiera sie na koncert w czerwcu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi