HQpl 0 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 atak rakietowy nijak nie moge go zaliczyc czy ktos mial wnowym medalu jakies inne klopoty Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Tak 1000punktów wsparcia .... jak to qwa zdobyć max co mi się udało to 600 punktów z rzędu .COś czuję ze z tym aczikiem to będzie mega problem Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) Nie musi być w jednej grze, punkty zalicza z każdego meczu. Jeśli się nie mylę to trzeba dawać prawo na krzyżaku bo zlicza chyba tylko za te bonusy defensywne. Prawdziwy kłopot to jest zrobić Fire Controler. Edytowane 19 października 2010 przez ksztyrix Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Te 1000 pkt. zlicza ze wszystkjich meczy, trzeba tylko używać bonusów nieważne czy ofensywnych czy defensywnych. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Prawdziwy kłopot to jest zrobić Fire Controler. Wpiłem tego aczika :dance: poszło jak z płatka . Nie trzeba tego robić w jednej serii nalezy tylko użyć każdego ataku jeden raz ,może być w kilku meczach . A jak dobić 600pts wsparcia .... snajper ,misja bojowa i jedziemy z koksem .Wszystkie wsparcia dajemy defensywnie az dojdziemy do ostatniego za 600pts wtedy je dajemy ofensywnie .Giniemy i od nowa Nie jest trudne ,zrobiłem to w 2 meczach . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 canuks widziałem ze masz calaka w MoH, powiedz mi gdzie łatwo nabić fire supporter? na razie doszedłem do artillery strike. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 ogolnie to wszędzie robłem to na każdej klasie ,ale najłatwiej chyba na snajperze . DObra rada 2 pierwsze nagrody na kill dawaj defensywnie dla drużyny następne wedle uznania . Ja dawałem już ofensywnie ,ogólnie nie było problemu aby dojść do mini nuka . Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 A ja nie moge zrobic tego cichego profesionalisty, zabilem 13 gosci bez alarmu i nie wyskakuje:-( wszystko robilem zgodnie z tym filmiem i nic:-( Cytuj
kiseki 774 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 Gra w to ktoś jeszcze online? Nie będzie problemów ze znalezieniem drużyny i zdobywaniem acziwmentów za muli? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi