Opublikowano 24 listopada 201311 l kur.wa ale duzo tej piątki pokazali....fajnie ze ps3 ale lipa ze to u nas najwczesniej w 2015 roku wyjdzie, ale oby wyszło, a nie skonczylo jak np type-0
Opublikowano 24 listopada 201311 l Altus król trollingu , wyśmienicie że zapowiedzieli piątą Personę no ale liczyłem chociaż na jakiś trailer a to co pokazali to najwyżej teaser teasera trailera. Tyle czekania a tu same pierdółki jestem ciekaw ile nam przyjdzie czekać na kolejne informacje o P5 ?.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Wgl pokazali cos z tej piątki czy tylko nazwe ? bo wszedłem tylko na chwilke i mi mrugneło "persona5.jp"
Opublikowano 24 listopada 201311 l 5 krzeseł na czerwonym tle. Na nogach tych krzeseł były łańcuchy, po czym pojawił się napis w stylu: Jesteś niewolnikiem. Chcesz wyzwolenia? i koniec
Opublikowano 24 listopada 201311 l Rozumiem, że koniec 2014 to premiera wyłącznie w Japonii? Jakby było też w USA to by człowiek sobie po ludzku z Amazona kupił.
Opublikowano 24 listopada 201311 l OMFG? Ale że co P5 na PS3? To prawda? Prawda? Tak? Bo ten stream z linka co podał ragus h.uja pokazuje
Opublikowano 24 listopada 201311 l Głupio Ci, Paliodor? Jeszcze parę dni temu się ze mnie śmiałeś... :3
Opublikowano 24 listopada 201311 l Głupio Ci, Paliodor? Jeszcze parę dni temu się ze mnie śmiałeś... :3 Ty żeś chyba mówił o Ps4. Ale mniejsza z tym przyszły rok zapowiada się mega mega dla mnie na początek w styczniu Gundam vs Extreme Full Bust potem Dark Souls 2, a na końcu Witcher 3 i Persona 5 Atlus nowy król trollingu. Wy dziady! Edytowane 24 listopada 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 24 listopada 201311 l Oj tam, śmiałeś się z samej idei zapowiedzenia P5 kolejny rok dla rpgowców na ps3 będzie śliczny - xillia 2, p 4 arena 2, ffx hd, symphonia chronicles, kh 2.5. a no i dark souls 2.
Opublikowano 24 listopada 201311 l A już miałem pisać, że Atlus się s(pipi)ił, a tu taki troll. Może jestem zbytnim optymistą, ale liczę na początek roku, a nie koniec.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Czyli Europa na koniec 2015, heh. Spoko nawet. Do tego czasu wyrwie sie PS3 za jakes grosze.
Opublikowano 24 listopada 201311 l aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fuck it... chciałem sprzedać ps3 a tu zonk dobra ps3 schowam po premierze dark souls 2 do kartonu i będzie czekać na persone 5 W sumie w persone 4 grałem na swojej ps3 ze wsteczną kompatybilnością więc atlus lubi wydawać gry na poprzednie generacje jak nowa już jest Taki growy hipster Edytowane 24 listopada 201311 l przez blantman
Opublikowano 24 listopada 201311 l W przyszłym roku wychodzi też Atelier Escha&Logi, która również zapowiada się świetnie więc będzie male święto jrpg'ów w 2014roku.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Więcej informacji o P5 -- chociaż na wiele bym nie liczył -- pojawi się chyba w czwartek w Famitsu (a właściwie w środę). Na Famitsu.com pojawił się wywiad z Hashino, ale ucięli część poświęconą "piątce".
Opublikowano 24 listopada 201311 l No to czekamy do środy. Pewnie coś tam wrzucą bo często tak mają przy różnych głośniejszych zapowiedziach i news'ach.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Eh, takie newsy to istny balsam na uspokojenie bo ostatnio mało co mnie cieszy<jesienna deprecha>. Oj dobrze mieć hobby, przynajmniej człowiek nie zwariuje od przeróżnych rzeczy
Opublikowano 24 listopada 201311 l Eh, takie newsy to istny balsam na uspokojenie Powiedz to ludziom, którzy prawie rwali sobie włosy z głowy przez te wszystkie zapowiedziane spinoffy, bo pewnie byli tacy.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Eh, takie newsy to istny balsam na uspokojenie Powiedz to ludziom, którzy prawie rwali sobie włosy z głowy przez te wszystkie zapowiedziane spinoffy, bo pewnie byli tacy. Ja tam się starałem nie napalać na P5 ale przyznam,że ten zalew spin-offów mnie lekko wkurzył ale i tak na końcu się Atlus zrehabilitował Hmm,niby gra taneczna na Vitę ale jakoś mnie kusi by to kupić. Rise w jakimś fajnym wdzianku gibająca się do jakiejś dziwnej jap. muzyczki to by był spoko kawaii widok Stary jestem,a dziecinny No i tak staram się kupić wszystkie gierki związane z SMT więc już są dwa tytuły na Vitę więc kto wie może w przyszłym roku kupię jakąś tanią sztukę z allegro. Ale wpierw 3DS Update: Edytowane 24 listopada 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 24 listopada 201311 l Dla mnie P5 oraz muzyczna na vite :3 Drugą Arenę raczej odpuszczę, pierwsza nie za bardzo mi podeszła, choć całkiem fajnie się grało, ale to jednak nie Blazblue =x