Sanryu 0 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Kolejny swietnie zapowiadajacy sie tytul na 3DS'a. Tytuly, ktorych zapewne nie trzeba nikomu przedstawiac(przynajmniej tym, ktorzy maja DS'a ) W tym przypadku napewno nie cisnie mi sie na usta "OBJECTION" http://www.gamespot.com/news/6282275.html --->(niezrozumiala wersja) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Kolejny już z kolei argument przemawiający za 3DSem. Cholera, oddałbym swoje PSP za ten sprzęt Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Hah, wlasnie chcialem temat zalozyc xD Hmm, w laytona nigdy nie gralem (warto?) ale Phoenix sam za siebie przemawia Cytuj
RoL 578 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Trailer: http://www.gametrailers.com/video/japanese-debut-professor-layton/706427 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Hah, wlasnie chcialem temat zalozyc xD Hmm, w laytona nigdy nie gralem (warto?) IMO najlepsza seria na NDS Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 W trailerze Layton oskarża dziewczyne o uzywanie magii, ona sie wypiera, on mówi to dlaczego zna zawartość księgi, której nie mogłaby przeczytac ? wtem wpada Wright ze swoim "Objection!" i mówi że jest duża niezgodnośc w jego argumencie. potem w trailerze dziewczyna mówi że zostanie zabita, tak jak jest napisane w księdze, adwokaicna na to, że rzeczy nie staną sie tak, jak przepowiedziane. Potem layton coś nawija, że popełnił błąd. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Co prawda jeszcze nie grałem w żadną odsłonę z obu serii ale z tego co wiem są one bardzo dobre. Takie połączenie obu serii w jednym tytule może okazać się strzałem w dziesiątkę. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 21 października 2010 Autor Opublikowano 21 października 2010 Ja takze musze sie przyznac, ze w zadna odslone Laytona nie gralem(co jednak na dniach uczynie ), ale w AA we trzy czesci, tj. w te, w ktorych pierwsze skrzypce gra Phoenix. BTW. bardzo podoba mi sie pomysl zrobienia crossovera. Szczegolnie taki, ktory nie bedzie bijatyka. Z innymi seriami tez mozna by to uczynic(jezeli mialby wyjsc hit). Ps.Trauma Center + Ace Attorney? Cytuj
django 549 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Despite co-developer Level 5's absence from TGS, we received today a titillating bit of paper from Capcom's booth on the show floor. It's an English-language press release for Professor Layton vs. Ace Attorney, and while details about the game are still sparse, the release contains some promising hints that all but confirm that the game will see a release outside of Japan. For one, it notes that "English names are TBD," which obviously suggests that there are plans to localize the game for English-speaking territories. Furthermore, the English-language press release lists the title of the game as Professor Layton vs. Ace Attorney, which is the first time we've actually seen official documentation that refers to the title of the game using the franchises' English-language names. MSRP is also listed as TBD. http://www.gamesradar.com/tgs-2011-professor-layton-vs-ace-attorney-confirmed-release-outside-japan/ Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Despite co-developer Level 5's absence from TGS, we received today a titillating bit of paper from Capcom's booth on the show floor. It's an English-language press release for Professor Layton vs. Ace Attorney, and while details about the game are still sparse, the release contains some promising hints that all but confirm that the game will see a release outside of Japan. For one, it notes that "English names are TBD," which obviously suggests that there are plans to localize the game for English-speaking territories. Furthermore, the English-language press release lists the title of the game as Professor Layton vs. Ace Attorney, which is the first time we've actually seen official documentation that refers to the title of the game using the franchises' English-language names. MSRP is also listed as TBD. http://www.gamesrada...-outside-japan/ TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK KUR**!!! Za(pipi)iscie dobre wiesci,ide sie upic z radosci,dzieki za tego newsa. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Ten dzień jest awesome Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Na amerykańskim Nintendo Direct ogłoszono premierę w USA w 2014 roku. EDITU NAS TEŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111!1!!111!!!!!!!!!!!1!11!111! GRAMY KUR.WAAAAA GRAMYYYYYYYY http://www.youtube.com/watch?v=vNnQ2dETRAo Edytowane 7 sierpnia 2013 przez ragus Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Premiera za 5 dni a nikt nic nie pisze? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Poki nie przejde zaleglych laytonow i phoenixow to nie kupuje. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 3 dni do premiery a ja mam wypierdka klasyczna wersje 3DS bo XL to wersja USA....gry mialy wczesniej wychodzic w USA a nie w EU, kto jest odpowiedzialny?! Trzeba kopsnac sie za 3 dni do sklepu. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Znalazlem powód dla ktorego musze kupic ta gre: 2 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Nie wiem kiedy sprawdzę, bo na razie mam inne zajęcia, ale podzielę się wtedy wrażeniami. 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 chcę w to zagrać ale dopiero kończę 4 część Ace Attorney a laytona tylko jedną skończyłem więc nie wiem czy warto brać. Niech ktoś kto zagrał powie czy poza fanserwisem coś istotnego stracę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi