Skocz do zawartości

Nowe skiny i inne nowosci

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podoba mi się nowy styl - Deviant 3. Mam nadzieję, że zostanie z nami na dłużej  

Opublikowano

Tak, docelowo chodzi o znalezienie zastępcy dla Blacka, który od dłuższego czasu nie jest aktualizowany (przynajmniej ja na taką aktualizację nie trafiłem). Oczywiście jeśli wpadnie komuś w oko jasny skin, również proszę o porpozycję. Po zoptymalizowaniu forum zapewne będzie możliwość wrzucenia więcej niż tylko dwóch skórek. 

Opublikowano

Deviant został udostępniony. Proszę o ewentualne uwagi.

Opublikowano

No ładny ten skin, jeśli jeszcze "e" w logo ppe było przeźroczyste tak jak "pp" a nie wypełnione białym kolorem, to już by super było. :P

Opublikowano

To nie wina skina :P

Dla mnie Deviant jest praktycznie idealny, więc dziękuje za jego szybkie wrzucenie.

Opublikowano

devianty na plus

Opublikowano

No ładny ten skin, jeśli jeszcze "e" w logo ppe było przeźroczyste tak jak "pp" a nie wypełnione białym kolorem, to już by super było. :P

Ma się to oko grafika ;). Poprawione. 

Opublikowano

A rozdzielić logo się da ? Aby o kliknięciu na ppe przenosiło na portal.

Opublikowano

Pewnie się da, ale to już odrobina więcej zabawy. 

Opublikowano

Okiem grafika to jeszcze dostrzegam, że gdyby logo ppe zamiast pomarańczowe było białe, to już by w ogóle lepiej wyglądało, bo pomarańczowy obok czerwonego pasują do siebie jak pięść do oka. ;)

Raziło mnie to od zawsze, ale poprzednia administracja palcem kiwnąć nie chciała.

Opublikowano

Nie wiem czemu nie rzuciło mi się to wcześniej w oczy. Do przeniesiesienia/wywalenia ten zapis.

104124x.png

Opublikowano

ja optuje za jakimś nowym ale jasnym , bo fajnie by było coś zmienić ale jednak jasne litery na ciemnym tle niewygodnie sie czyta i męczą oczy

chociaz te jasne co dał square 2 posty wyzej jakieś takie nijakie, prawie niczym sie nie różnią od tego co jest

Opublikowano

Czekamy na konkretne propozycje. Jeśli skin będzie zgodny z aktualną wersją skryptu - nie powinno być problemu (o ile nie kosztuje 50 dolców :)). 

Opublikowano

Yano jak chcesz zmian to wbijaj na stronę i szukaj :P Jak pisałem wcześniej, dla mnie Deviant jest praktycznie idealny, a te wyżej to wrzuciłem jak mi się nudziło. Skupiłem się bardziej na tych darmowych, a i tak mi nie zależy aby któryś się z nich pojawił.

Co do tego, że są podobne, no cóż. Większość jasnych skinów jest robiona na podstawie koloru niebieskiego i białego. Jak będę miał chwilę to może poprzeglądam te bardziej pstrokate, ale że mi nie zależy to ...