Opublikowano 21 października 201014 l Od dluzszego czasu zauwazylem, ze gry mi sie czasami przycinaja jakby klatki gubily. Czy ktos wie moze od czego to jest? Probowalem zmienic rodzielczosc w konsoli, ale nic nie pomaga. Czesto mi sie przycina np w nowej fifie 11. Zas u znajomych wszytko chodzi plynnie.
Opublikowano 22 października 201014 l Autor Tak gram z dysku i gra oryginalna w 100%. Nie mówię, że jest to częste zjawisko, ale występuje od czasu do czasu. Najczęściej w grach co sie chyba duzo dzieje.
Opublikowano 22 października 201014 l Może przewrażliwiony jesteś i Ci się wydaje Spróbuj jeszcze przeczyścić pamięć cache dysku... może pomóc
Opublikowano 22 października 201014 l Eeej, mi też ostatnio trochę się przycinała fifa 11 i wydaje mi się, że to przez nowy dashboard
Opublikowano 22 października 201014 l Też tak mam jak mam zawalone HDD pierdołami .Wyczyść dysk z rzeczy których nie używasz + czyszczenie pamieci "kesz " i bedzie jak ta lala . u mnie działa ,robię tak profilaktycznie co 3-4 miesiące