luczol 0 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Witam, Ktoś próbował się na to ustawić online? Gdzieś czytałem że się da umówić na przyzwanie określonego gracza. Mam wersję amerykańską ale ponoć łączy cię z najbliższym serwerem co by oznaczało że gram w europie. Ktoś chętny na próbę to zapraszam do znajomych. W zaproszeniu dajcie znać o jaką grę chodzi. Cytuj
Winter 0 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) Czy w grze jest jakieś popularne wśród graczy miejsce gdzie zbierają się wszyscy mający ochotę na pvp? edit:@Crying_Wolf, dzięki, nie mogłem znaleźć. Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Winter Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 http://www.psxextreme.info/topic/71055-demons-souls/page__pid__2452751__st__1700#entry2452751 Tutaj jest temat główny tej gry. Co do pytania to grałem dawno temu i coś się mogło zmienić, ale nie było takiego miejsca. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi