schabek 5 297 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 BRĄZOWE First Glory Odnieś pierwsze zwycięstwo. Perfect 10 Wygraj 10 kolejnych spotkań. Come Back Win Odnieś zwycięstwo wcześniej przegrywając. Last Gasp Winner Strzel zwycięskiego gola w doliczonym czasie gry. World Traveller Zagraj mecz na każdym stadionie (oprócz stadionów stworzonych w Edit Mode). The Gentleman Uzyskaj średnią fauli mniejszą niż 1 na mecz w 10 ostatnio rozegranych spotkaniach. League Winner Zostań mistrzem ligi w najwyżej klasie rozgrywkowej w Master League. European Elite 16 Przejdź przez fazę grupową UEFA Champions League w Master League. The Debutant Zadebiutuj w drużynie w Become a Legend. International Cup Debut Zadebiutuj w International Cup w Become a Legend. SREBRNE Possession Play Uzyskaj średnią posiadania piłki większą niż 60% na mecz w 10 ostatnio rozegranych spotkaniach. Hat-trick Hero Strzel 5 hat-tricków. Predatory Striker Rozegraj 20 spotkań, uzyskując średnią 2 goli na mecz i trafiając do siatki w ostatnich 10 meczach. Dead-ball Expert Strzel gole z pięciu bezpośrednich rzutów wolnych. Kings of Europe Wygraj UEFA Champions League w Master League. No. 1 Club Zajmij pierwsze miejsce w rankingu klubów w Master League. World Footballer of the Year Przyznawane, gdy członek twojej drużyny zdobędzie tytuł World Footballer of the Year w Master League. 10 years of Service Rozegraj 10 sezonów w Master League. International Cup MVP Zdobądź tytuł International Cup Player of the Tournament w Become a Legend. The Journeyman Zagraj w 10 różnych klubach, z 6 różnych krajów w Become a Legend. Mr. Consistency (Online) Uzyskaj współczynnik zwycięstw 75% lub wyższy w 20 ostatnich rankingowych meczach online. Made the Knockout phase Przejdź fazę grupową UEFA Champions League. ZŁOTE Long Ranger Strzel gola z odległości 35 metrów, lub większej. The Invincibles Bądź niepokonany w sezonie w Master League wygrywając ligę, puchar i UEFA Champions League. The Super Hero Zdobądź tytuł World Footballer of the Year oraz w Become a Legend. European Champions Wygraj rozgrywki UEFA Champions League. Kings of Latin America Wygraj rozgrywki Copa Santander Libertadores. PLATYNA Ultimate Player Perfekcyjna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Chce ktoś wbić ze mną trofeum za multi? Spróbowałem wrócić do tej gry, ale jest za bardzo w(pipi)iająca i samemu nie mam ochoty tego robić. Pozdro, kontakt najlepiej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Nie gadaj, platyna w PES to nic w porwnaniu do FIFY, hej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wujek1984 0 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Chce ktoś wbić ze mną trofeum za multi? Spróbowałem wrócić do tej gry, ale jest za bardzo w(pipi)iająca i samemu nie mam ochoty tego robić. Pozdro, kontakt najlepiej na priv. Jestem chętny, już piszę pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi