Skocz do zawartości

Oceń okładkę Psx Extreme #159

Oceń okładkę PE#159 48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz okładkę nowego PE ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

okladka_pe159.jpg

Jedna z lepszych okładek jak dla mnie w tym roku. Świetny art. Mocna dziewiątka.

Edytowane przez Square

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kloszard na okładce, taka sobie. 6/10

• Coś tak czułem że dawno nei było okładki z jakiegoś ci.powatego fppa. A ocena? Okładka jak okładka- Pan z brodą i duzym karabinem, na srodku strony. Ani dobrze ani ale średniawo i nijako już jak najba

• W ankiecie akurat da się zobaczyć, co kto wystawił. Dałeś 2/10.

Opublikowano

3/10. Okładka na zasadzie "po 'uj nam tło, komandos z gnatem wystarczy". Zero kreatywności, chociaż spokojnie można było walnąć jakiegoś klimatycznego arta z nowego Fallouta albo Castlevanii.

Opublikowano

Okładka ok 7/10, ale to powinna być Castlevania ;) Widocznie jest więcej fanów "strzelanek" a poza tym jest to gra od EA

Opublikowano

Coś tak czułem że dawno nei było okładki z jakiegoś ci.powatego fppa. A ocena? Okładka jak okładka- Pan z brodą i duzym karabinem, na srodku strony. Ani dobrze ani ale średniawo i nijako już jak najbardziej. 5/10

Opublikowano

okładka średnia 6/10. wolałbym Castlevanie na okładce lub np.MMA

Opublikowano

Jedno jest pewne. Nigdy nie doczekamy się Castlevanii na okładce.

Opublikowano

Okładka poszła na łatwiznę, było do przewidzenia. Medal tu medal tam ble. Słabo.4

Opublikowano

własnie ta żółc fajnie sie komponuje z szaroscia...

dałem 9, moze oładka wybitnie komercyjna (kazdy da medala) ale za to wygląda kozak :thumbsup:

Opublikowano

Ogromna promocja MoF gdzie tylko się da, wiec wiadome było,że pojawi się na okładce PSX-a. Wiecie, ponoć lepsze materiały itp za okładkę ; )

Okładka słabiutka, kolo stoi na pustym biało-czarnym tle. Miało być klimatycznie w takich barwach razem z logiem PE, nie wyszło po raz kolejny, nie z takim drętwym artem.

3/10

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Medal Of Shit. Nie napiszę co wystawiłem, ale nie liczcie na 5/10.

Opublikowano

Medal Of Shit. Nie napiszę co wystawiłem, ale nie liczcie na 5/10.

W ankiecie akurat da się zobaczyć, co kto wystawił. :teehee: Dałeś 2/10.

Opublikowano

strona techniczna: 9 (kompozycja, kolorystyka, układ - profeska)

tematyka: 3 (wiadomo wszystkim nie dogodzisz, ale MoH i brodaty dziad z ZZ Top to kiepski wybór, zwłaszcza jak się spojrzy na innych pretendentów - FNV, Castlevania)

9+3=12

12/2 = 6

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Jakbym nie wiedział co jest na okładce to dałbym 9 - bo wygląda naprawdę dobrze.

Ale gra ogólnie ssie i taka Castelvania była by :thumbsup:

Edytowane przez sosnaa