ogqozo 6 532 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) mam dla ciebie jeden link, drogi przyjacielu... łał. Edytowane 26 Października 2010 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) http://vodpod.com/watch/3215300-lost-meets-baywatch Kiedyś było w HD na youtubie ale te szmaty usunęły bo szmaty z Sony się żucały <_< Edytowane 26 Października 2010 przez ksztyrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 No ten z Bejłoczem to czysty geniusz! Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Pojawia sie banan na twarzy, ale przy tym z baywatchem to sie zwijam ze smiechu xDD zaje.biste dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 http://www.darlton.pl/seriale-zakoczone/lost/newsy/2459-lost-comic-con-2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 xD Genialny ten filmik. Obaj to znakomici aktorzy. To też jest ciekawe: Carlton i Damon przeprowadzili dyskusję Twitterową "Tłumaczenie w odpowiedniej kolejności: Carlton Cuse: Ostatniej nocy śnili mi się Nikki i Paulo. Mówili: "niezależnie od niczego, nie rób tego". O co w tym chodzi? Damon Lindelof (do Carltona): Wiesz, o co chodzi. CC: Koleś. Nie zaczynaj znów tego. DL: Niczego nie zaczynam. Staram się ZAKOŃCZYĆ. "Koleś". CC: Racja. Poprzez umieszczanie tego na Twitterze i publikowanie? DL: Cóż, spójrzmy, z kogo taki medialny wstydniś. Umieściłem to na Twitterze ponieważ PRAWDA MUSI BYĆ POZNANA. CC: Serial mówi sam za siebie. DL: Dokładnie tak brzmi moje zdanie. A mimo wszystko wciąż nie POZWALASZ mówić mu za siebie. CC: Powtarzam: Nie musimy niczego nikomu udowadniać. DL: Świetnie. Najlepiej powiedz tak George'owi RR Martinowi (autor powieści, na podstawie której nakręcono "Grę o Tron" - dop. red.), a ja sobie poczekam. CC: Serio? Chcesz rozkopać grób z powodu... George'a RR Martina? DL: Jak cholera. I rozkopałbym grób już dawno temu, gdybyś ty NIE STAŁ MI NA DRODZE!!! CC: Pokazanie tego będzie wielką pomyłką. (I co, za mało znaków na megalomaniakalny śmiech?) W tym momencie następuje kolejny wpis Carltona: CC: Czy pokazywanie "the Marbled Rye" usunęłoby wiele pytań? Tak. Czy zapewniłoby zakończenie jakiego oczekujesz? Nie. Marble rye to odmiana chleba żytniego, ale w tym kontekście widocznie występuje jako tajemnicza nazwa własna, której pochodzenia nie znamy. Następnie dyskusja się urywa, kolejne wpisy to już podziękowania za panel na Comic-Con. Czy uważacie, że Team Darlton niepotrzebnie robi wokół siebie szum po zakończeniu serialu? Czy nabijanie się z własnych pomysłów to hipokryzja i profanacja serialu, a może dobry sposób na żarty? Czy chcielibyście więcej takich akcji? Aż w końcu... czy tęsknicie za LOST?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 idę o zakład, że gdyby ci dwaj debile umieli trzymać język za zębami podczas produkcji serialu, to średnia ocena zakończenia by wywindowała. Ale z drugiej strony, frajerem był każdy, kto im wierzył i na tej podstawie oparł swoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 [media=''] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 183 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 No fajnie to zmontowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi