szeni 114 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wyskoczylibyscie w plaszczu takim poleleganckim szarym onym i czarnych butach do koszykowki z biala podeszwa? Powaznie pytam. Czy do plaszcza tylko komunijne? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jakieś skórzane sneakery tez pasują, ale buty do kosza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wyskoczylibyscie w plaszczu takim poleleganckim szarym onym i czarnych butach do koszykowki z biala podeszwa? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 biega tak sporo ludzi, chu.jowo to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No wlasnie skorzane sa one, planuje doje.bac do tego czarne skorzane rekawiczki i bedzie indie, kewl i fashion. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No wlasnie skorzane sa one, planuje doje.bac do tego czarne skorzane rekawiczki i bedzie indie, kewl i fashion. Nie zapomnij o założeniu do tego czerwonej czapki papy smerfa z pomponem i raybanów w kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 nie bedzie indie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No wlasnie skorzane sa one, planuje doje.bac do tego czarne skorzane rekawiczki i bedzie indie, kewl i fashion. Nie zapomnij o założeniu do tego czerwonej czapki papy smerfa z pomponem i podrób raybanów w kwiatki. fix'd szeni@ Nie ośmieszaj się. Chcesz chodzić w płaszczu jak dorosły to musisz kupić buty dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 smieszne okreslenie 'dla doroslych' Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Śmieszy cie to okreslenie bo przezywasz teraz faze młodzienczego buntu i postanowiłem, ze nigdy nie bedziesz "dorosły"? Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Z jednej strony chcialbym przejsc w troche doroslejsze ciuchy, bo ile mozna smigac w kurtce, a z drugiej nie usmiechaja mi sie takie buty 'dla doroslych', stad pomysl. No i nie chce mnie sie dodatkowo jednoczesnie wydawac $ na obuw. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Co rozumiesz przez to "obuwie dla dorosłych" do płaszcza bedzie pasowało wszystko bez (pipi)itnej łyżwy i czegos w tym stylu Z jednej strony chcialbym przejsc w troche doroslejsze ciuchy, bo ile mozna smigac w kurtce Troche bez sensu. Ze kurtki nie moga być "dorosłe"? Tam mi się troche wydaje, że bardzo chciałbyś zacząć nosić poważne ciuchy - stąd ten płaszcz, ale jestes na to za młody - stąd te najki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Śmieszy cie to okreslenie bo przezywasz teraz faze młodzienczego buntu i postanowiłem, ze nigdy nie bedziesz "dorosły"? Boze, gekon, pomysl ,zanim cos napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Śmieszy cie to okreslenie bo przezywasz teraz faze młodzienczego buntu i postanowiłem, ze nigdy nie bedziesz "dorosły"? Boze, gekon, pomysl ,zanim cos napiszesz. no wiec dlaczego? jak nie wiem to pytam, proste Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Skarpety i sandały. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Precyzuje: buty Adidasa, ale bez paskow, cale czarne, jeno biala podeszwa, kurtka Hi-Tec, zimowa, i dlatego chce ten plaszcz. Jesli okaze sie niepasujacy, to je.bne kurtke jakas street, bo nie chce wygladac jak narciarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobra Panowie, teraz ja mam pytanie: jakiego koloru krawat dobrać do ciemnofioletowej koszuli? Fajnie by było, gdyby nie był czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a co jeszcze zamierzasz zalozyc do tej koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dobra Panowie, teraz ja mam pytanie: jakiego koloru krawat dobrać do ciemnofioletowej koszuli? Fajnie by było, gdyby nie był czarny. Czarny, ale jak nie nie masz koszuli ze spinkami za co najmniej 100 zl to i tak bedziesz wygladal jak z odpustu, wiec wtedy wszystko jedno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a co jeszcze zamierzasz zalozyc do tej koszuli? Czarna marynarka i ciemne spodnie garniturowe- jak się załapało na staż w urzędzie to trzeba jakoś wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a co jeszcze zamierzasz zalozyc do tej koszuli? Czarna marynarka i ciemne spodnie garniturowe- jak się załapało na staż w urzędzie to trzeba jakoś wyglądać Będziesz w jednym krawacie cały staż chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Nie, tylko się pytam jakie kolory pasują do fioletowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jesli reszta jest czarna, to nie pajacuj tylko z swiecacymi srebrnymi/bialymi czarny , EWENTUALNIE szary zalezy jeszcze z jakich tkanin masz ciuchy, jak ta koszula sie prezentuje, jakie buty do tego(zapewne tez czarne) Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 czarny, nic innego nie próbuj bo zapewne wyjdzie wiejsko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi