Skocz do zawartości

Need For Speed Hot Pursuit

Słupek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na liście znajomych mam praktycznie 95% ludzi z forum którzy "reklamowali" się w tym temacie. Regularnie gra może z 5 ;)

Opublikowano

Pograłem wczoraj trochę online i o ile w wyścigach miałem ponad 90% zwyciestw, tak przechwycenie narazie nie ogarniam. Dzisiaj sprawdzę pozostałe tryby.

Swoją drogą słuchanie dwóch Anglików kłócących się między sobą podczas wyścigu i wybuch frustracji u jednego z nich po dojechaniu do mety potrafi bardzo rozbawić :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak rano koło 12 mogę pograć :) Tylko zrób miejce dla mnie w w znajomych i wyślij zaproszenie ;)

Opublikowano

Ale pograliśmy, następnym razem powiedzcie wcześniej abym zdążył się wbić do pokoju oczekiwań ;)

Opublikowano

Co jest z Wami? Czemu nikt nie gra w tą grę ? :confused:

Mam 95% ludzi w przyjacielach z tego tematu i macie powygrywanych zaledwie kilka wyścigów On-Line. :angry2:

Nie mam tez jak zdobyć jednego trofeum bo niewiele gra ludzi w singla. (Potrzebuje rekomendacji na klase hiper, aby pobić ją najnowszym Vayronem z dodatku)

Opublikowano (edytowane)

Ktoś chetny na gre dziś lub jutro rano ? :)

W końcu ożywiła się gra z ludźmi z tego forum :)

Wspólnie gra się rewelacyjnie. Kto jeszcze ma ochotę, zapraszam :)

Edytowane przez kufir
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Gra ktoś jeszcze? Jak coś to zapraszajcie QvstraPL - chętnie pogram w Hot Pursuit. Niestety nie mam HS.

edit: z resztą zwykłe wyścigi też mogą być.

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano (edytowane)

No to Cool Grześ :), Qvstra wyśle dzisiaj zaproszenie :)

Kupcie DLC z trybem - Najbardziej poszukiwany :)

Edytowane przez kufir
Opublikowano

Jeśli chodzi o grę online, to musowo kupujcie DLC z nowymi trybami, jest to jedyny dodatek który najbardziej opłaca się kupować, a przyjemność gry z kumplami w trybie Most Wanted jest ogromna!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja również gram cały czas, na razie mi się w ogóle nie nudzi (jeśli jest z kim grać). Najczęściej teraz i tak siedzę na koncie klanowym, głównie gram mw, interceptor i race.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

ODŚWIEŻAM TEMAT

Po co tygodniowym evencie w nfs mw i po tym co mówiliście, to czemu by nie zagrać w lepsze dzieło criterionu które zostało zapomniane jak większość teraz gier.

Skoro udało się cały komplet graczy zebrać w gorszym MW, to tutaj nie powinno być problemów. : )

Pisać kto byłby chętny i dopisać do tego czy posiada Arms & Dangerous DLC pack (DLC co dodaje 2 nowe tryby gry).

Oczywiście posiadanie powyższego DLC nie jest obowiązkowe, ale jakby każdy posiadał to byłoby oczywiście więcej funu (szczególnie tryb MW który jest obecnie jednym z najlepszych trybów gry w grach wyścigowych jakie ujrzało światło dzienne).

Edytowane przez Tidek
Opublikowano

Jak coś to jestem chętny - mam cały tydzień wolny więc każda godzina mi pasuje - jak coś mam wszystkie DLC no ale skoro Grześ nie to nie będziemy grali w to czego nie ma. Tylko pewnie totalnie zardzewiałem xD

Opublikowano

Jeżeli będę wolny to jak najbardziej mogę się przyłączyć. Jednak z góry zaznaczam, że jeszcze nie grałem na internetach w HP, więc...czujcie się ostrzeżeni :ph34r:

Nie mam i nie planuję kupować żadnych DLC (co za czasy...ehh)

Opublikowano

Czas to pewnie będzie niedziela 21:00.

1. Tidek

2. Grzes

3. Kris

4. Kyo

5. Luqat

6. kam

Jak daras się może zadeklaruje i skombinuję wrednego to mamy komplet : )

• 2 miesiące temu...