Luqat 968 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Jak widać powyżej, dwa miesiące temu byli chętni, ale jakoś nic nie wyszło chociaż ja byłem, ale samemu to tak słabo było Jeżeli znowu się zadeklarują to ja także mogę się dołączyć. Zastrzegam raz jeszcze, że online nie grałem(nie licząc dwóch wyścigów z bratem). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Jak będzie ekipa to ja chętnie Ostatnio też byłem, ale nikogo nie było, a Ty wtedy grałeś w GT chyba Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Ja gram cały czas (na innym koncie), jak się zbierze 8 osób to powinno być spoko, tylko chyba różnica umiejętności będzie ogromna :x Ale głównie liczy się zabawa. PS. ta gra cały czas żyje, 27k wyświetleń naszej gry w zapomnianym nfs to raczej dobry wynik : ) Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 Dobrze Tidek, ćwicz ćwicz, abyś mógł nas dogonić To co, w święta ustawka czy tydzień po ? Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Jak widać brak chętnych, dobra chyba by była niedziela w tym tygodniu pod wieczór, ale to zależy wszystko od ludzi. Cytuj
Novix360 0 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 Ja jestem chętny na ustawkę, nie wiem tylko czy ta niedziela to dobry wybór. Ps. Tidek usunąłeś mnie z listy świntuchu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi