estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Było w niusach z PS3site. I tak jak w Batmanie jest to widok optymalny to znaczy, że nie musisz go używać. Wiadomo, że będzie łatwiej ale prawdziwi zabójcy obejdą się bez tego cacka Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Prawdopodobnie będzie można go wyłączyć zanim rozpoczniemy przygodę. Nie będzie kusiło, żeby go używać. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 To że będzie to opcjonalne to akurat mnie nie uspokaja. Boje się o to, że będą momenty, które są przystosowane do tego trybu. W splinterze też nie trzeba było używać M&E, ale niektórych momentów bez tego nie dało się przejść tak, żeby zostać niewykrytym. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Nie ma co płakać zawczasu, Hitman jak dotąd nie zawiódł i ja jestem dobrej myśli. Poza tym twórcy czytają opinie graczy na forum hitmana i biorą pod uwagę ich zdanie (przynajmniej kiedyś tak było). Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Gameplay http://www.ps3site.pl/dwie-minuty-z-agentem-47-daja-nadzieje-na-hit/75593 Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Zajeżdża Conviction ale podoba mi się. I graficznie elegancko. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Wcale Convivtion nie zajeżdża . W odróżnieniu od... "konkurencji", tutaj wszelkie działania będą opcjonalne. Najbardziej punktowane oczywiście będzie brak wykrycia przez przeciwników. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Oprawa daje radę, piękne oświetlenie z reflektora lecącego helikoptera. Gra w sam raz na zastępstwo nieobecnego Splinter Cell. Cytuj
walek 96 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Niewiarygodnie klimatyczny jest ten nowy Hitman. Szykuje sie wielki come back agenta 47 i ogolnie gatunku skradanki, ktory na tej generacji konsol zmarnial i szczezl. Po tym co zobaczylem jestem jestem optymista. Jak dla mnie najlepsza gra targow E3, nie uwzgledniajac shooter'ow FPP. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Pojawiły się informacje, jakoby Dawid Bateson i Jesper Kyd nie brali udziału w tworzeniu nowej odsłony Hitmana. Nie wróży to dobrze, w połączeniu z tym co dotychczas pokazali... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Wcale Convivtion nie zajeżdża . W odróżnieniu od... "konkurencji", tutaj wszelkie działania będą opcjonalne. Najbardziej punktowane oczywiście będzie brak wykrycia przez przeciwników. A w Conviction nie były opcjonalne? Można się było skradać, jak i normalnie wchodzić w wymiany ognia. Hitman przynajmniej po tym co pokazali przypomina Conviction. Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Mimo wszystko w Conviction były momenty, w których nie dało się przejść dalej bez zabicia kogoś. Hitman w tym aspekcie stawia na większą swobodę. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 Mimo wszystko w Conviction były momenty, w których nie dało się przejść dalej bez zabicia kogoś. Hitman w tym aspekcie stawia na większą swobodę. No nie bardzo. Wedle najnowszych doniesień z magazynu Edge w Absoltuion pojawią się również sekwencje bardziej nastawionę na akcję() a mapy będą podzielone checkpointami. Czyli upodobania się do niedzielniaków ciąg dalszy - dodaj do tego brak Kyda i Batesona - powrót 47 nie musi być wcale taki udany... Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 No, ale jak to się ma do zapewnień, że na rangę Silent Assassin będzie trzeba zabić tylko główny cel? Albo nadinterpretujesz, albo jakieś sprzeczne informacje tu dostrzegam. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Oficjalna prezentacja jednej z misji już w przyszłym tygodniu http://www.grasz24.pl/newsy/oficjalny-gameplay-z-hitman-absolution-zobaczymy-juz-w-przyszlym-tygodniu,1,1,7547 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Zwiastun gameplay'a zapowiedzianego powyżej: http://www.youtube.com/watch?v=fo0ciVP6oPc Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 (edytowane) Te strzelaniny mi się totalnie nie podobają, ale zakładam, że da się, podobnie jak w nowym Deusie, rozegrać to wszystko tak by nie zabić nikogo:) Czekam na jutrzejszą pełną wersję Błehehe, cała misja już dostępna, po raz kolejny ktoś wydymał IO Interactive:) Edytowane 11 października 2011 przez TakeshiX Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Za(pipi)iście to wygląda, filmowość i skrypty w połączeniu ze skradanką - takiej mieszanki jeszcze chyba nie było Szkoda tylko, że tak liniowo, no ale coś za coś. Nawet jak nie dostaniemy rozgrywki jak w poprzedniej części, tylko taką jak na tym filmiku to i tak będę zadowolony, bo dobrych skradanek dużo nie ma, a ta prezentuje się wyjątkowo dobrze. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 To jest samouczek, wstęp do prawdziwej gry, trudno więc, żeby było w wuj za(pipi)iście dużo możliwości dojścia do celu - zresztą idę o zakład, że nawet tą misję da się skończyć bez wyciągania spluwy. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Dobry motyw kiedy 47 już w przepraniu napotyka na swojej drodze całą gromadę S.W.A.Towców. Kamera najeżdża na M4 leżące na półce obok - łysol podchodzi do niej i sięga po... pączka. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Splinter Cell i Batman w jednym. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Dodaj Assassin's Creed. Może kiedyś zagram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi