walek 96 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Myslalem, ze gatunek stealth umarl, a tu taki majstersztyk sie szykuje. Chcilabym aby te video obejrzal H.Kojima, niech sobie przypomni jak sie robi gry stealth action. Bo ta p*&da Raiden, ze swoim cyber-mieczem, przecinajacy arbuzy bardzo mi w niesmak. 2 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Kojima nie robi Rising tak w gwoli ścisłości. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Na mnie największe wrażenie zrobił filmowy klimat (Bournowy). Jakbym oglądał film nawet się wczułem ;] Oczywiście pomijając grafikę choć którą swoją drogą wygląda nieźle. Co prawda ta misja nie za bardzo przypomina stare Hitmany ale jak taki klimacik ma być. To bez dwóch zdań wchodzę w to. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Jak jakoś nigdy mnie nie ciągło do tej serii, tak po tym gameplay'u mam ochotę dać jej jeszcze jedną szansę (którą z poprzednich części najbardziej polecacie?) i sam Absolution wskakuje na listę gier, na które trzeba mieć oko w przyszłym roku (jedyny minus który zauważyłem to ten "zmysł" Hitmana, w którym widzi przez ściany oraz to dokąd pójdzie dany strażnik, rozumiem, że to ma być jakieś ułatwienie, ale mogli to lepiej rozwiązać albo najlepiej z tego zrezygnować, bo np. w takim Assasynie ma to jeszcze jakieś wytłumaczenie fabularne, a tu?!). Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Albo leciwą jedynkę, albo Blood Money. Tylko, że w przypadku tego drugiego jest kilka misji, które moim zdaniem są cholernie słabe (szczególnie ta na statku). Oczywiście jest też kilka bardzo fajnych misji, które przypominam sobie z bananem na ryju (Vegas ) Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) To zależy MBeniek. Blood Money jest obecnie z całej serii najmniej "archaiczny", no i najprostszy (co nie znaczy, że nie trzeba się trochę pomęczyć, ba, porównując do sporej części dzisiejszych gier to jest wręcz HARDCORE) Dla mnie najlepszą część była "dwójka" - absolutnie rewelacyjny klimat i niesamowita muzyka, której słucham nawet do dziś - przypominam jednak, że jest to tytuł z 2002 roku, tutaj gra Ci nie podpowie gdzieś masz iść, nie znajdzie za Ciebie najlepszego sposobu na misje itp. Edytowane 12 października 2011 przez Kre3k Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) Na VGA nowy trailer :yahoo: Edytowane 9 grudnia 2011 przez Kre3k Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Trailer http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-hitman-absolution/724812 Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Gdybym nie widział wcześniej gameplayu z pierwszej misji, to stwierdziłbym że zrobili z hitmana zwykłą strzelankę. Taki sobie ten trailer. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Słaby trailer, i znowu brak daty premiery. Z każdym kolejnym materiałem moje zaufanie do IO spada... Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 narodzil sie nowy zawodnik na poletku strzelanek? Strzelanek jest masa na rynku, skradanek - niekoniecznie... Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Wrzuć ten screen jeszcze raz, bo nie wyświetla. Teraz już w ogóle nie ma rasowych skradanek, bo te elementy są wrzucane do gier akcji (Uncharted, Batman, czy nawet COD), nie przeszkadza mi to. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Jest parę nowych fragmentów. I w ogóle co to za śmieszne krycie się za osłonami rodem z najnowszego Deusa? Przecież Hitman polegał zawsze na "wcielaniu" się w rolę, oraz kryciu się w tłumie, a nie na skradaniu. Edytowane 11 stycznia 2012 przez Kre3k 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Hitman nie polegal na skradaniu sie? Lolz. Oczywiście, że kapitalną rzeczą było przebieranie się w ubrania swoich ofiar, a po tym preview widac, ze ten charakterystyczny element jest zachowany. Bardzo interesuje mnie ten ficzer, o ktorym wspominaja na koncu, ze nie ma zadnego huda i ulatwiaczy i trzeba pamietac ile ma sie kul w pistolecie. Jara mnie ta gra niesamowicie, jedna z ciekawszych nadchodzacych premier. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Dobrze się to zapowiada kupię na 100% Krwawą Forsę scalakowałem to i to scalakuję A ten hardkorowy tryb zapowiada się smakowicie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 O ile podgląd gdzie są przeciwnicy przez ściany to nic nowego, tak pokazywanie ich ścieżek to już kolejny za duży krok w stronę casuali. Mam nadzieję, że przynajmniej tyle będzie się dało wyłączyć w opcjach. Poza tym gameplay podoba mi się, jedna z bardziej oczekiwanych gier tego roku. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Hitman nie polegal na skradaniu sie? Lolz. Polegał, ale nie na takim typowym jak w Splinter Cell czy Thief. Bardzo mało jest sytuacji w całej serii w której musisz siedzieć gdzieś w krzakach i czekać jak sobie strażnik odejdzie na chwilę. Najważniejsze jest to o czym wspomniałem, czyli na "wcielaniu" się w rolę, oraz kryciu się w tłumie Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Hitman: Absolution to od dzisiaj w Polsce - Hitman: Rozgrzeszenie. Plus nowy trailer: Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Fajny filmik, choć chciałbym wreszcie zobaczyć konkretny gameplay trailer, z większą zajawką scenariusza, pokazaniem miejscówek i z próbką głosu nowego Hitmana. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Okładki bardzo minimalistyczne, szczególnie tło. Jutro najprawdopodobniej poznamy datę premiery. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Ta z Xboxa wygląda słabiej, przez biało-zielony pasek, z pozostałych czerń z czerwienią dobrze się komponuje. Oby tylko premiera nie była pod koniec roku. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 No dokłądnie, po raz kolejny ten zielony pasek z klocka trasznie szpeci. Z Batmanem na czrno-białęj okłądce też straszna lipa była. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BwScFObtvZ8&feature=player_embedded Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Niczym się specjalnym ta "technologia" od pewnej misji z tłumem w Blood Money nie różni. Kolejny minus na ode mnie na konto IO Interactive. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Nowy trailer. Pierwsza scena boska, potem niestety coraz gorzej. ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi