Skocz do zawartości

Hitman: Absolution

Blaise

Rekomendowane odpowiedzi

http://kavinsky.band.../album/roadgame

Ale sie wkrecilem. A kupilem w ogole czarny garnitur ostatnio, przygotowania do premiery ida pelna para :D

W ogole ostatnio w Co za tydzien na TVN byl material o Hitmanie i wywiad z Malaszynskim. Mowil dokladnie to samo co innym mediom, ale byly tam urywki jego sesji zdjeciowej przebranego za Hitmana. Jak zakryli jego wlosy lysina, robili foty i przerabiali w Photoshopie. Jestem mega ciekaw jak to zmontuja, bo zapowiada sie ze Hitman bedzie mial swietna kampanie w Polsce.

Edytowane przez Voytec

Gdybym wiedzial, ze nie wygladam lyso beznadziejnie, to bym dla jaj sie zgolil i np henna zrobil tatuaz :D

Nawet nie wiesz jak trudno utrzymać łysą pałę, strasznie szybko efekt znika wiem z doświadczenia niestety ale głowę musiałbyś golić tak często ja się golisz, czyli tak jak ja co drugi dzień :( A co do tatuażu w tym miejscu to podobno za(pipi)iście boli, może wystarczy czerwony smukły krawat :)

Kolejna ocena Hitmana :) tym razem 88% na 100%

Another Absolution review! This time German PC magazine PCGames awards Absolution a score of 88%, giving the game a GOLD award as well as EDITOR'S CHOICE award. Below are a few quotes from the 8 page review.

“The Best Hitman of all times! Brilliant atmosphere, more variety and high replay-value thanks to contracts mode!”

“Every time the game throws you into a large area, all on your own and with the freedom of choice, Absolution is wiping the ground with new stealth games like Dishonored or Assassin’s Creed. In terms of creative kills no one can compete with this game.”

Chłopaki mają świetne poczucie humoru

46232_10151249869613987_1629157477_n.jpg

Edytowane przez TakeshiX

Fajny ten Asasyn grający w Hitmana, filmik od Freddiew też dobry. Zwykle nudzą mnie takie produkcje, a to obejrzałem dwa razy. Również nie będzie to mój styl grania. Przy pierwszym przejściu będę się starał wybadać mapę i najlepszy sposób na dyskretną eliminację. Ostra rozwałka dla zabawy dopiero przy kolejnych przejściach. Bardzo mnie cieszy że gra będzie długa. Myślałem że będzie max 10 misji, a podobno ma być 20. Jarają się forumowicze Halo 4 i AC3, a mnie w tym momencie najbardziej kręci Rozgrzeszenie.

Zalety:

- poziom trudności

- SI

- efektowne zgony

- długość

- klimat i liczne smaczki

Wady:

- sterowanie początkowo może wydawać się zbyt kłopotliwe

Ogólnie:

IO Interactive pokazuje, że w prawdziwych skradankach nadal jest potencjał. Najlepszy Hitman ever!

Ocena: 9

• Plusik 6

Sterowanie na minus ? a zagraniczni recenzenci właśnie to oceniają na plus :) choć może ten minus to właśnie na początku przygody z grą :)

Nie potrzebnie tylko robicie apetyt :cray: a tu jeszcze tyle czasu

Kolejny materiał video Living, Breathing World

Edytowane przez TakeshiX

Hitman: Rozgrzeszenie to jedna z tych gier, które nie oferują nam żadnych gotowych rozwiązań. Ekipa IO Interactive zaprojektowała tę produkcję w taki sposób, by zachęcić graczy do przetrząsania kolejnych, odwiedzanych przez nich lokacji, w poszukiwaniu najciekawszych sposobów na pozbycie się swoich ofiar.

Tore Blystad twierdzi jednak, że nauczenie graczy dokonywania wyborów to niełatwe zadanie. Jak mówi:

To trudne, by nauczyć graczy tego, co nasza produkcja ma im do zaoferowania. Ludzie najczęściej obcują z tytułami, które dokładnie mówią im co mają robić, a jeśli zejdą z wyznaczonej przez twórców ścieżki, nie będą mieli nic do roboty. Dlatego też my mówimy ludziom:
"Nie, nie, nie. Wybierajcie sami"
. Jeśli chcesz iść tu lub tam, zabić tego lub nie - wszystko to ma wpływ na samą rozgrywkę, a Ty rozumiesz wtedy, że masz wybór.

Hitman: Rozgrzeszenie trafi do sprzedaży dwudziestego listopada. Fani serii mogą już zacierać ręce.

http://www.ps3site.p...-zadanie/132426

Po przeczytaniu recenzji w PE jestem bardzo pozytywnie nastawiony i oczekuje naprawdę gry na 9! na wszystkich ostatnich hitach jesieni się zawiodłem.

recenzja:

scan0002nx.jpg

scan0003nc.jpg

scan0004zr.jpg

scan0005so.jpg

E:skany w imageshock nieczytelne są, mogę wysłać na maila jak ktoś nie kupuje pe

Edytowane przez PRQc
  • Plusik 1