Kre3k 581 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A najlepsze jest to, że Square Enix już powołało rok temu nowe studio i razem ze pewną częścią IOI pracują nad Hitmanem 6 na next-geny. Mam nadzieję, że Deus Ex i Thief również dostaną takie wsparcie i sequele będą wydawane co 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) http://kavinsky.band.../album/roadgame Ale sie wkrecilem. A kupilem w ogole czarny garnitur ostatnio, przygotowania do premiery ida pelna para W ogole ostatnio w Co za tydzien na TVN byl material o Hitmanie i wywiad z Malaszynskim. Mowil dokladnie to samo co innym mediom, ale byly tam urywki jego sesji zdjeciowej przebranego za Hitmana. Jak zakryli jego wlosy lysina, robili foty i przerabiali w Photoshopie. Jestem mega ciekaw jak to zmontuja, bo zapowiada sie ze Hitman bedzie mial swietna kampanie w Polsce. Edytowane 27 Października 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Hehe... ja mam czerwony krawat do garnituru więc chyba czas ogolić glacę na łyso. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gdybym wiedzial, ze nie wygladam lyso beznadziejnie, to bym dla jaj sie zgolil i np henna zrobil tatuaz Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Gdybym wiedzial, ze nie wygladam lyso beznadziejnie, to bym dla jaj sie zgolil i np henna zrobil tatuaz Nawet nie wiesz jak trudno utrzymać łysą pałę, strasznie szybko efekt znika wiem z doświadczenia niestety ale głowę musiałbyś golić tak często ja się golisz, czyli tak jak ja co drugi dzień A co do tatuażu w tym miejscu to podobno za(pipi)iście boli, może wystarczy czerwony smukły krawat Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To jeszcze Hitman nie miał premiery ? Dałbym sobie rękę uciąć, że widziałem w zielonogórskim Empiku na półce Hitmanka na X0... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pewnie to było Sniper Challenge, taka minigierka za 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Kolejna ocena Hitmana tym razem 88% na 100% Another Absolution review! This time German PC magazine PCGames awards Absolution a score of 88%, giving the game a GOLD award as well as EDITOR'S CHOICE award. Below are a few quotes from the 8 page review. “The Best Hitman of all times! Brilliant atmosphere, more variety and high replay-value thanks to contracts mode!” “Every time the game throws you into a large area, all on your own and with the freedom of choice, Absolution is wiping the ground with new stealth games like Dishonored or Assassin’s Creed. In terms of creative kills no one can compete with this game.” Chłopaki mają świetne poczucie humoru Edytowane 5 Listopada 2012 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ZAJE.BISTE! Koles wyglada 10x lepiej niz aktor z tego szmirowatego Hitmana, ktory tylko bluzni marke. Freddiew i jego ekipa wymiataja Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Fajne tylko to na pewno nie będzie mój styl wykonywania misji :blum1: Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Fajny ten Asasyn grający w Hitmana, filmik od Freddiew też dobry. Zwykle nudzą mnie takie produkcje, a to obejrzałem dwa razy. Również nie będzie to mój styl grania. Przy pierwszym przejściu będę się starał wybadać mapę i najlepszy sposób na dyskretną eliminację. Ostra rozwałka dla zabawy dopiero przy kolejnych przejściach. Bardzo mnie cieszy że gra będzie długa. Myślałem że będzie max 10 misji, a podobno ma być 20. Jarają się forumowicze Halo 4 i AC3, a mnie w tym momencie najbardziej kręci Rozgrzeszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ja ktoś nabędzie nowy numer PSX-a to prosiłbym o skany albo chociaż o oceny i jakieś ogólne wrażenia recenzenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 kodzik -50% juz jest, czekam tylko na wypłate no i trzeba sie śpieczyć z ogrywaniem AC3, bo cos czuje ze w tym roku morderca bedzie tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dawno nie czekałem tak mocno na jakąś gre, niektóre gameplaye już zdązyłem na pamięć poznać. Jak będzie słaba optymalizacja i nie pogram płynnie na moim starym pc to zdejmuje kominiare i kupuje X360 dla hitmana <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Grę recenzuje Amer i mamy Panowie hit. Jeszcze 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dałbyś jakieś większe info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zalety: - poziom trudności - SI - efektowne zgony - długość - klimat i liczne smaczki Wady: - sterowanie początkowo może wydawać się zbyt kłopotliwe Ogólnie: IO Interactive pokazuje, że w prawdziwych skradankach nadal jest potencjał. Najlepszy Hitman ever! Ocena: 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Czyli kolejna pozytywna recenzja. Dałbym plusa, ale się skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No recka w nowym PE nakręca na grę strasznie. Chciałbym żeby tekst o najlepszym Hitmanie okazał się prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Sterowanie na minus ? a zagraniczni recenzenci właśnie to oceniają na plus choć może ten minus to właśnie na początku przygody z grą Nie potrzebnie tylko robicie apetyt a tu jeszcze tyle czasu Kolejny materiał video Living, Breathing World Edytowane 5 Listopada 2012 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
Monac 1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Lipa - napisali coś o fabule? Bo o resztę się raczej nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fabuła raczej jaj nie urwie ale na pewno będzie ciekawie. Będą jaja jak na końcu okaże się, że Hitman "adoptuje" tą całą Victorię co to ma uratować na prośbę Diany. A w kolejnej części niczym Leon Zawodowiec będzie szkolił ją na nowego zabójcę. . Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Hitman: Rozgrzeszenie to jedna z tych gier, które nie oferują nam żadnych gotowych rozwiązań. Ekipa IO Interactive zaprojektowała tę produkcję w taki sposób, by zachęcić graczy do przetrząsania kolejnych, odwiedzanych przez nich lokacji, w poszukiwaniu najciekawszych sposobów na pozbycie się swoich ofiar. Tore Blystad twierdzi jednak, że nauczenie graczy dokonywania wyborów to niełatwe zadanie. Jak mówi: To trudne, by nauczyć graczy tego, co nasza produkcja ma im do zaoferowania. Ludzie najczęściej obcują z tytułami, które dokładnie mówią im co mają robić, a jeśli zejdą z wyznaczonej przez twórców ścieżki, nie będą mieli nic do roboty. Dlatego też my mówimy ludziom: "Nie, nie, nie. Wybierajcie sami". Jeśli chcesz iść tu lub tam, zabić tego lub nie - wszystko to ma wpływ na samą rozgrywkę, a Ty rozumiesz wtedy, że masz wybór. Hitman: Rozgrzeszenie trafi do sprzedaży dwudziestego listopada. Fani serii mogą już zacierać ręce. http://www.ps3site.p...-zadanie/132426 Po przeczytaniu recenzji w PE jestem bardzo pozytywnie nastawiony i oczekuje naprawdę gry na 9! na wszystkich ostatnich hitach jesieni się zawiodłem. recenzja: E:skany w imageshock nieczytelne są, mogę wysłać na maila jak ktoś nie kupuje pe Edytowane 6 Listopada 2012 przez PRQc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jeszcze 1,5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Co za klimat coraz większe ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi