Skocz do zawartości

Hitman: Absolution

Featured Replies

Opublikowano

18 jeśli odejmiemy takie specyficzne misje przejściówki, które się robi w 5 minut :P

• Odpowiedzi 600
  • Wyświetleń 73,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Fakt, ale gra i tak jest nieprzyzwoicie długa, o ile gra się metodą skradankową ofc.

Opublikowano

Moze mi ktos powiedzie co on zrobil w 5:26 ze zwabil tego goscia?

http://www.youtube.com/watch?v=t8JrzXNcXdw&list=PLX_mUr1fkVZI7jFKfdXKx91xkLZT5f528

Widzialem ze bierze ksiazke ale jej nie uzywa. Kawalek pozniej tez robi cos podobnego i inny gosc sie cofa.

Opublikowano

hmm może użył sprintu na chwilę i koleś usłyszał hałas ?

Opublikowano

Nie musisz go zwabiać wcale. Bez problemu na hardzie mu przeszedłem za plecami, wziąłem Fuse i wróciłem w ten sam sposób. On tam ciągle stoi i nawet nie drgnie, jak idziesz powoli to za plecami mu przejdziesz i cię nie przyczai. Szedłem grę na hardzie według filmików Maka91 na YT, polecam.

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

Michu, jak sam lektor filmiku stwierdził - hałas :P podbiegł kawałek, zrobił nieco hałasu i to przyciągnęło uwagę gościa. w momencie kiedy to zrobił pojawił się nawet alert z wykrzyknikiem. tamci byli zajęci strażnikiem więc ten podszedł obczaić co się dzieje.

swoją drogą ta misja najbardziej napsuła mi krwi. w końcu się wnerwiłem i zacząłem eliminować wszystkich siekierą z rzutu albo garotą jak była okazja. 3h misternego mordowania. za rogiem całkiem pokaźny kopiec z ciał powstał :ph34r:

Opublikowano

Skończone. 18 h na liczniku to dobry wynik. w sensie, że gra zajmuję trochę czasu. Leciałem na hardzie. I było parę momentów, że pomysłów mi brakowało, Np jeden z ostatnich to Park Blackwater. No za cholerę nie umiałem wejść do tego budynku :D Swoją drogą w środku też podszedłem do sprawy nietypowo :D ....

Jak się już dostaniemy do środka to trzeba wyłączyć skaner przy windzie. W pokoju gdzie go się wyłącza było 2 kolesi. Wyłączyłem go na żywca wtedy jeden to zauważył i chciał mnie aresztować. Zabrałem mu broń odstrzeliłem tego drugiego, znokautowałem tarczę i wyszedłem. Cała strasz stanęła na nogi i polecieli obadać co się dzieję. a ja jako jakiś woźny przeszedłem sobie do winy :) bjutiful

Opublikowano

Ja w tym momencie kombinowałem ile się dało, w końcu stwierdziłem "(pipi)ę" wchodzę, najwyżej mnie wykryją, o dziwo, jakimś cudem, mimo że tam w tym pomieszczeniu siedzi paru strażników, udało mi się bez przypału wyłączyć skaner przy windzie <yes>

Edytowane przez Kre3k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzieliście easter eggi w hitmanie?

http://www.youtube.com/watch?v=DumO-XMzbrE

ten z ciężarówką z lodami mnie rozyebał XDD

+ w jednej z początkowych misji gdzie jest sporo elektryków, na ich plakietkach można znaleźć nazwiska takie jak Faraday, Franklin czy...

Electrician_-_Walesa.png

:D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie jestem hardcorowym graczem i niektóre misji kończy kończyłem na minusie bo krew mnie zalewała przy niektóych akcjach. Co nie zmienia faktu, że gra jest zacna :)

Opublikowano

Właśnie chodzi o to, że im Cię mniej krew zalewa tym lepszy wynik w grze zrobisz :)

Oraz szkoda, że nie ma kilku misji typowo strzelanych bo ciekawych broni jest pełno a ich i tak się nie używa...

Opublikowano

co racja to racja , dla mnie świetną bronią są noże :-) cicho i szybko można załatwiać kolesi

Opublikowano

wersja polska ma mozliwosc wlaczenia angielskiego glosu i pl napisow?

cos gdzies czytalem, ze z pl wersja sa jakies problemy, prawda to?

Opublikowano

Ja mam wersję cyfrową i nie mam żadnych problemów ze zmianą języków. Możesz dowolnie ustawiać jak chcesz, angielskie głosy i polskie napisy bez problemu ustawisz.

Opublikowano

Ale polecam jednak zagrać na polskim dubbingu i nie chodzi mi tu o Małaszyńskiego (który wypadł nieźle) a raczej o teksty w cut-scenkach, które po prostu TRZEBA usłyszeć. Rządzi np. dialog Dextera i Travisa pod koniec gry.

Opublikowano

Gra jest fajna ale drażni mnie jedna rzecz, że jest bardzo nastawiona na bezgłośne przechodzenie misji. Wczoraj miałem misję, w której miałem zdobyć bezpieczniki do windy i krew mnie zalewała bo ziomków cała masa, a jak któegoś załatwie po cichu bez zauważenia to ładuje mi jakieś ujemne punkty :(

rozumię, że zabiera punkty za zauważenie ale ciche zabijanie wrogów powinno być dozwolone :)

Dubbing polski daje radę co by nie mówić, dialogi czy teksy są dobre

Opublikowano

no hitman dziala tak, zeby nie zabijac osob postronnych, wiec nie wiem czemu sie czepiasz.

Opublikowano

ja rozumiem postronnych ale bandytów to by można było ;)

Opublikowano

jestem w sierocincu. beda w ogole w tej grze misje w stylu poprzednich czesci? w sensie zaczynam w garniaku z silverbarrelem i garotta i mam do zlikwidowania jeden/dwa cele na olbrzymim terenie? cos jak hotel w jednce/contracts, albo klub heaven and hell w bloodmoney.

Opublikowano

jestem w sierocincu. beda w ogole w tej grze misje w stylu poprzednich czesci? w sensie zaczynam w garniaku z silverbarrelem i garotta i mam do zlikwidowania jeden/dwa cele na olbrzymim terenie? cos jak hotel w jednce/contracts, albo klub heaven and hell w bloodmoney.

Będą później.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanko w związku z pojawieniem się gry w Plusie.

Kiedyś była mowa o wydaniu patcha poprawiającego zachowanie przeciwników i systemu kamuflażu. Czy ten patch doszedł do skutku, a jeśli tak to jak wygląda rozgrywka, czy nadal zdarzają się debilne akcje typu zauważanie przebranego hitmana w tłumie z 30 metrów?

Opublikowano

Ktos może potwierdzić że save z wersji pudełkowej (PL) działa z cyfrowym wydaniem ?? NIe mam już gierki w pudełku a kiedyś pewnie ogram drugi raz.

Opublikowano

Jeśli gra będzie w polskiej wersji językowej (co jest bardzo wątpliwe, bo ze sklepu ściągamy Absolution a nie Rozgrzeszenie, które jest droższe) to będzie działać.