SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Tak. Można sobie też ustawić angielskie głosy z polskimi napisami. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Musiałem wywalić prawie wszystkie gry z dysku, żebym mógł pobrać (też 80 ;(). Zobaczymy jak się spisze ten Hitman w porównaniu z 'Blood Money', w które grałem niedawno. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 No też mnie to ciekawi niezmiernie. BM ograłem w roku ubiegłym i bardzo cenię sobie tą odsłonę. Choć mentalnie nastrajam się na fakt, że świat w Rozgrzeszeniu nie będzie tak otwarty jak w Krwawej Forsie. Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 Mój pierwszy kontakt z Hitmanem i... jest pozytywnie. Graficznie nocne i ciemniejsze misje wyglądają świetnie, otwierająca w ogrodzie nie do końca osobiście mi przypadła do gustu (plastikowe krzaki, niewidoczne ściany, kolorystyka nie teges etc.) na szczęście kolejne misje i wyglądem i klimatem - dają radę. Szczególnie miło wspominam moją koparkę z misji w tłumach NPC-ów - kapitalne, niezwalniające i robiące duże wrażenie środowisko! Do tego (umowna) nieliniowość. No i trofiki wpadają jak szalone, po 3godz gry mam już 25%, Ogólne wrażenie - dla fanów skradanek - kozacka pozycja, zaraz obok SC: Conviction najlepsze w swej dziedzinie na tej generacji IMO. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 (edytowane) Ostatnie Hitmany jakie gralem to byly pierwsze 3 czesci. Dzisiaj zaczalem bawic sie w Rozgrzeszenie i jestem pod duzym wrazeniem. Podoba mi sie, ze mozna na rozne sposoby przechodzic dana misje. Klimat jest fajny, fabula na razie daje rade. Jesli idzie o gry skradankowe to jest to na pewno topowa gra w ostatnim czasie jak dla mnie. PS. Najlepiej wspominam oczywiscie pierwsza czesch hitmana, bo na tamte czasy to byl masakrator choc wielu odstraszal poziom trudnosci Edytowane 2 maja 2013 przez BasteKSG Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 Mój pierwszy kontakt z Hitmanem i... jest pozytywnie. Graficznie nocne i ciemniejsze misje wyglądają świetnie, otwierająca w ogrodzie nie do końca osobiście mi przypadła do gustu (plastikowe krzaki, niewidoczne ściany, kolorystyka nie teges etc.) na szczęście kolejne misje i wyglądem i klimatem - dają radę. Szczególnie miło wspominam moją koparkę z misji w tłumach NPC-ów - kapitalne, niezwalniające i robiące duże wrażenie środowisko! Do tego (umowna) nieliniowość. No i trofiki wpadają jak szalone, po 3godz gry mam już 25%, Ogólne wrażenie - dla fanów skradanek - kozacka pozycja, zaraz obok SC: Conviction najlepsze w swej dziedzinie na tej generacji IMO. Na tej generacji wśród skradanek nadal rządzi Double Agent Jutro przysiądę konkretnie na łysym. Dobrze wiedzieć, że Square wypluwa swoje tytułu w plusie, TR w kolejce jest pewniakiem Cytuj
diolek 43 Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 Bardzo fajna gierka, mega klimat, i spoko mechanika .zdobywanie punktow za wykonywanie roznych czynnosci jest ok. Ale i tak w klimatach skradanek nic nie przebije dishonored. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Też macie problem ze zwiechami gry? Mi po kilku misjach cała konsola zaliczyła freez'a, a po restarcie okazało się, że mam uszkodzony plik z save'em. No (pipi)a, spotkaliście się z czymś takim? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 No, Kre3k się żalił, że konsola mu się zawiesiła i sejwa szlag trafił, więc nie jesteś sam Ja przeszedłem całą grę i mnie to na szczęście nie spotkało. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Masakra jakaś. W sieci czytałem, że pełno osób to spotkało. Niefajno... Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Mnie jak na razie nie spotkało, całe szczescie, jesli cos takiego sie stanie to z mijsca gra wylatuje, jeden etap potrafi mi zająć kilka godzin, żeby idealnie przejść. Powtarzając od początku pad wylądowałby w telewizorze. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Ja miałem to samo na x360 - chyba w 13 misji save padł drugi raz nie podchodziłem... Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 mi tez padł save na xboxie. w tej misji z zakonnicami Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Dobrze wiedzieć, może odpuszcze. Nie wiem, u mnie z Hitmanami zawsze tak było i nie cierpiałem przez to tej serii, ale zwykle brakowało mi czasami cierpliwości i zwykle coś spartoliłem, dałem się zauważyć, albo coś źle zrobiłem - i wtedy zamiast dalej grać i iść na żywioł, robiłem retry :confused: Przez to nie gra mi się tak płynnie :confused: Co ciekawe tylko w Hitmanie tak mam, w innych skradankach jak mnie ktoś zauważy, to kładę lachę i gram dalej. Hitman jakoś wzbudza klimat profesjonalizmu i jakoś nie widzi mi się jako strzelanka. Ale jeśli chodzi o otoczkę, gameplay, grafikę - to zawsze mi się podobały i dlatego zwykle zaczynałem grać. A swoją drogą, gracie w PL wersję? Mi się tam wydaje, że co 3-ciego NPC-ka gra Boberek Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Co jakiś czas kopiujcie save na pendriva albo gdzieś w chmurę - bo się można wyłożyć. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 To powinni patcha wydac, a nie mamy grac w jeszcze wiekszym stresie. Gdzies czytalem ze wydanie patcha na sprzet Microsoftu to koszt 40 000 dolcow (moze troche powiekszylem liczbe, nie pamietam dokladnie, ale tak, czy siak - kupe kasy). Jakas tam muzyczna gierka np. nie doczekala sie patcha, bo developer nie mial kasy. Ciekawe jak ze sprzetem Sony. Troche tego nie rozumiem. Chcesz wprowdzic poprawke w kilku MB i musisz bulic kase. Powinno im zalezec, aby jak najmniej gier bylo zabugowanych. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 No tak ale druga strona medalu jest taka, że jakby to było za free to developerzy wypuszczali by jeszcze bardziej zbugowane gry a później je patchowali na luzie przez rok. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 No to faktycznie nie fajnie z tymi sejwami. Jestem już przy kościele i choć na razie spokój (po nieco frustrującej misji to zaraz robię kopię. Trzeba dmuchać na zimne. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 Genialna gra, z olbrzymim replayability. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Przed chwilą skończyłem, ogólnie całkiem spoko, dużo misji można skończyć w kilka minut jak już się rozpracuje wszystko, czekam na kontynuacje, oby już na next genach i z większymi poziomami. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 ogólnie gra fajna, ale szkoda że twórcy odeszli od formuły zleceń na dużym otwartym terenie na rzecz liniowych poziomów pociągniętych spójną fabułą Cytuj
MEVEK 3 617 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Też macie problem ze zwiechami gry? Mi po kilku misjach cała konsola zaliczyła freez'a, a po restarcie okazało się, że mam uszkodzony plik z save'em. No (pipi)a, spotkaliście się z czymś takim? własnie chyba sobie daruje dalsze granie. mam 7 przyciec konsoli na 10 restartow - ratuje mnie tylko save z chmurki, ale ilez tak mozna robic? czasem pomaga czekanie okolo 3-6 minut i gra sie dogrywa. sama gra jest swietna, bania dymi, ale ten restart jest straszny! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi