cwieri 92 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wersja cyfrowa jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ta dostępna za darmo w Plusie też? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Tak. Można sobie też ustawić angielskie głosy z polskimi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Musiałem wywalić prawie wszystkie gry z dysku, żebym mógł pobrać (też 80 ;(). Zobaczymy jak się spisze ten Hitman w porównaniu z 'Blood Money', w które grałem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No też mnie to ciekawi niezmiernie. BM ograłem w roku ubiegłym i bardzo cenię sobie tą odsłonę. Choć mentalnie nastrajam się na fakt, że świat w Rozgrzeszeniu nie będzie tak otwarty jak w Krwawej Forsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 I przede wszystkim będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Mój pierwszy kontakt z Hitmanem i... jest pozytywnie. Graficznie nocne i ciemniejsze misje wyglądają świetnie, otwierająca w ogrodzie nie do końca osobiście mi przypadła do gustu (plastikowe krzaki, niewidoczne ściany, kolorystyka nie teges etc.) na szczęście kolejne misje i wyglądem i klimatem - dają radę. Szczególnie miło wspominam moją koparkę z misji w tłumach NPC-ów - kapitalne, niezwalniające i robiące duże wrażenie środowisko! Do tego (umowna) nieliniowość. No i trofiki wpadają jak szalone, po 3godz gry mam już 25%, Ogólne wrażenie - dla fanów skradanek - kozacka pozycja, zaraz obok SC: Conviction najlepsze w swej dziedzinie na tej generacji IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Ostatnie Hitmany jakie gralem to byly pierwsze 3 czesci. Dzisiaj zaczalem bawic sie w Rozgrzeszenie i jestem pod duzym wrazeniem. Podoba mi sie, ze mozna na rozne sposoby przechodzic dana misje. Klimat jest fajny, fabula na razie daje rade. Jesli idzie o gry skradankowe to jest to na pewno topowa gra w ostatnim czasie jak dla mnie. PS. Najlepiej wspominam oczywiscie pierwsza czesch hitmana, bo na tamte czasy to byl masakrator choc wielu odstraszal poziom trudnosci Edytowane 2 Maja 2013 przez BasteKSG Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Mój pierwszy kontakt z Hitmanem i... jest pozytywnie. Graficznie nocne i ciemniejsze misje wyglądają świetnie, otwierająca w ogrodzie nie do końca osobiście mi przypadła do gustu (plastikowe krzaki, niewidoczne ściany, kolorystyka nie teges etc.) na szczęście kolejne misje i wyglądem i klimatem - dają radę. Szczególnie miło wspominam moją koparkę z misji w tłumach NPC-ów - kapitalne, niezwalniające i robiące duże wrażenie środowisko! Do tego (umowna) nieliniowość. No i trofiki wpadają jak szalone, po 3godz gry mam już 25%, Ogólne wrażenie - dla fanów skradanek - kozacka pozycja, zaraz obok SC: Conviction najlepsze w swej dziedzinie na tej generacji IMO. Na tej generacji wśród skradanek nadal rządzi Double Agent Jutro przysiądę konkretnie na łysym. Dobrze wiedzieć, że Square wypluwa swoje tytułu w plusie, TR w kolejce jest pewniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Bardzo fajna gierka, mega klimat, i spoko mechanika .zdobywanie punktow za wykonywanie roznych czynnosci jest ok. Ale i tak w klimatach skradanek nic nie przebije dishonored. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Też macie problem ze zwiechami gry? Mi po kilku misjach cała konsola zaliczyła freez'a, a po restarcie okazało się, że mam uszkodzony plik z save'em. No (pipi)a, spotkaliście się z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No, Kre3k się żalił, że konsola mu się zawiesiła i sejwa szlag trafił, więc nie jesteś sam Ja przeszedłem całą grę i mnie to na szczęście nie spotkało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Masakra jakaś. W sieci czytałem, że pełno osób to spotkało. Niefajno... Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Mnie jak na razie nie spotkało, całe szczescie, jesli cos takiego sie stanie to z mijsca gra wylatuje, jeden etap potrafi mi zająć kilka godzin, żeby idealnie przejść. Powtarzając od początku pad wylądowałby w telewizorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja miałem to samo na x360 - chyba w 13 misji save padł drugi raz nie podchodziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 mi tez padł save na xboxie. w tej misji z zakonnicami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dobrze wiedzieć, może odpuszcze. Nie wiem, u mnie z Hitmanami zawsze tak było i nie cierpiałem przez to tej serii, ale zwykle brakowało mi czasami cierpliwości i zwykle coś spartoliłem, dałem się zauważyć, albo coś źle zrobiłem - i wtedy zamiast dalej grać i iść na żywioł, robiłem retry :confused: Przez to nie gra mi się tak płynnie :confused: Co ciekawe tylko w Hitmanie tak mam, w innych skradankach jak mnie ktoś zauważy, to kładę lachę i gram dalej. Hitman jakoś wzbudza klimat profesjonalizmu i jakoś nie widzi mi się jako strzelanka. Ale jeśli chodzi o otoczkę, gameplay, grafikę - to zawsze mi się podobały i dlatego zwykle zaczynałem grać. A swoją drogą, gracie w PL wersję? Mi się tam wydaje, że co 3-ciego NPC-ka gra Boberek Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Co jakiś czas kopiujcie save na pendriva albo gdzieś w chmurę - bo się można wyłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 To powinni patcha wydac, a nie mamy grac w jeszcze wiekszym stresie. Gdzies czytalem ze wydanie patcha na sprzet Microsoftu to koszt 40 000 dolcow (moze troche powiekszylem liczbe, nie pamietam dokladnie, ale tak, czy siak - kupe kasy). Jakas tam muzyczna gierka np. nie doczekala sie patcha, bo developer nie mial kasy. Ciekawe jak ze sprzetem Sony. Troche tego nie rozumiem. Chcesz wprowdzic poprawke w kilku MB i musisz bulic kase. Powinno im zalezec, aby jak najmniej gier bylo zabugowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No tak ale druga strona medalu jest taka, że jakby to było za free to developerzy wypuszczali by jeszcze bardziej zbugowane gry a później je patchowali na luzie przez rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No to faktycznie nie fajnie z tymi sejwami. Jestem już przy kościele i choć na razie spokój (po nieco frustrującej misji to zaraz robię kopię. Trzeba dmuchać na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Genialna gra, z olbrzymim replayability. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przed chwilą skończyłem, ogólnie całkiem spoko, dużo misji można skończyć w kilka minut jak już się rozpracuje wszystko, czekam na kontynuacje, oby już na next genach i z większymi poziomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 ogólnie gra fajna, ale szkoda że twórcy odeszli od formuły zleceń na dużym otwartym terenie na rzecz liniowych poziomów pociągniętych spójną fabułą Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Też macie problem ze zwiechami gry? Mi po kilku misjach cała konsola zaliczyła freez'a, a po restarcie okazało się, że mam uszkodzony plik z save'em. No (pipi)a, spotkaliście się z czymś takim? własnie chyba sobie daruje dalsze granie. mam 7 przyciec konsoli na 10 restartow - ratuje mnie tylko save z chmurki, ale ilez tak mozna robic? czasem pomaga czekanie okolo 3-6 minut i gra sie dogrywa. sama gra jest swietna, bania dymi, ale ten restart jest straszny! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi