nero2082 790 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 chemistry na 100 jest równie dobre co 5gwiazdkowy skład, serio to jest klucz do wygrywania w UT (online) boost jest tak wyraźny że nawet jak grasz scrubsami i brudasami 75-79 gold i full chemia to masz ogromny handicap nad kimś kto nie ma takiej chem wczoraj trafiłem na typa co miał totalnie biedny skład ale miał 100chem, myślałem że nie będzie problemu patrząc na jego karty, dziwiłem się jak doszedł takim składem do półfinału, ale wyszło że jego zboostowany skład może zrobić kuku każdemu i w drugą stronę też - gościu miał 30chemistry i same gwiazdy i został rozjechany, zdecydowanie więcej problemów sprawiają chemicy hehe wysoka chemia poprawia właściwie wszystko, na pewno agility (czyli reagowanie na to co wciskasz) na pewno wychodzenie na pozycje, podania też kleją się tak jak powinny, generalnie wszystko podbite, myslę że speed/shot/itd też idą w górę muszę sobie kupić skrzydłowego z Interu - Biabany ; ten koleś jest potworem, jakiś typ raz po raz wypuszczał go do boku i ani razu go nie dogoniłem (a wrzutka w tej grze = gol) ; także jeśli ktoś mówił że speed w tej grze się nie liczy (szczególnie na 100chem ) to kłamał Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Może go dopakował kartami? Ale w sumie racja speed jest moc, a speed + siła być potęga. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 no 2ga sprawą jest że stamina w UT działa całkiem ok tzn w 2giej połowie ludki mogą mieć pół paska a pod koniec często zero stam i wtedy wpuszczenie takiego Biabany (taki mam plan, wpuszczać go na podmęczonych kolesi) to jest morderstwo, widziałem co zrobił z moim całkiem szybkim Coentrao i nie chce takiego koszmaru ponownie Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 listopada 2010 Autor Opublikowano 11 listopada 2010 (edytowane) UT w ogole jest troche bardziej arcadowy. Co jeszcze zauwazylem ? Zostawiam swoj 3,5* zespol z 3,5*. Za wygrane mecze online nimi dostaje czasami nawet i po 700 coinsow. Zloty zespol bedzie gral tylko o puchary. Chemia 91, nawet jak mi nie idzie, to zawsze przepchne jakas pile UT miazdzy ! Wciagnal mnie niemilosiernie ! Mam 2 zespoly i od dzisiaj jedyne czym sie zajmuje to oszczedzaniem ! :potter: EDIT: w turniejach online nie moge wgrac swojej CUSTOME TACTICS. Jak sie ja przelacza za pomoca pada podczas meczu ? Edytowane 12 listopada 2010 przez easye Cytuj
Hurin 0 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Powiedzcie mi czemu jak gram turnieje online zawsze gram na wyjeździe?? Puchary offline zawsze u siebie. Bardzo to jest irytujące bo wiadomo że gospodarz ma zawsze boosta. Od czego to zależy Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Naprawdę ma boosta? Myślę że to jest losowe. Natomiast ja mam pytanie takie. Czy Wam zdarza się taka sytuacja, w której wyszukujecie mecz i wyskakuje przeciwnik, naciska gotów, a Wasza drużyna w ogóle się nie pojawia i jest wolny slot? Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Nie wiem czy UT ma trochę inną fizykę, ale bramki strzelane przez moich brązowych ludków miażdżą jaja. Niestety nie mam powtórek, ale zacznę zapisywać bo to się zdarza co mecz. To nie jest wina brązowych bramkarzy, którzy puszczają szmaty, bo bomby z 20 metrów, która odbija się od spojenia i wpada, to nawet Casillas by nie obronił. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 listopada 2010 Autor Opublikowano 13 listopada 2010 ta fizyka jest wlasnie dlatego, zeby rozgraniczyc pilkarzy. Dlatego cala rozgrywka w UT ma nieco bardziej arcadowy charakter i zapewniam Cie, ze bramkarz GOLD pewnie by wylapal,badz Twoj zawodnik nie oddalby takiego strzalu ; ] Co do boosta home/awey - nic takiego w nowej FIFIE nie ma miejsca. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) o jak fajnie, Fabiański w Team of the Week http://www.ea.com/uk/football/news/fut-11-wekly-update-nov17-2 stat ma 74 czyli jest (najlepszym?) możliwym silver gk, jak robicie silver skład to będzie idealny chciałbym tego dokręconego Gyana bo montuje właśnie premiershipowy team, ale ze statem 83 to tani nie będzie Bale'a też bym chciał bardzo Edytowane 18 listopada 2010 przez black mamba Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 listopada 2010 Autor Opublikowano 20 listopada 2010 ech, juz 2 raz wygrywam z 5* teamem 6:0 swoim 3,5* - 70 minuta, koles strzela 1 bramke na 6:1 i nagle sie rozlacza w taki sposob, ze to mi zalicza porazke ! Nosz (pipi), jakis nowy glich, czy co ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 listopada 2010 Autor Opublikowano 22 listopada 2010 (edytowane) Czy ktos sie orientuje, czy czarne karty zostaja na zawsze, czy zmieniaja swoj kolor ? EDIT: nie zmianiaja ! kupilem Pastore w czarnej wersji ! i Eto w złotej za niecale 50 tys ! Liga wloska jest chyba najtansza ! Nikt w to nie gra,czy co? Troche spostrzezen po dluzszej zabawie (ultimate team juz gotowy). Da sie trafic wymiatacza w paczkach premiowych,ktore pojawiaja sie raz na jakis czas. Ja w 3ech wyosowalem Torresa,Vidicia i Hulka. Najlepiej siegac po nie majac juz sklad 4,5*, wtedy jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafimy cos z wyzszej polki. Bid tokens dziala tylko przez www. Podczas licytacji zawodnika przez konsole majac 3 przebicia licytowalem chuba z 20razy podbijajac cene,dlatego na wazna licytacje warto odpalic konsole. Edytowane 24 listopada 2010 przez easye Cytuj
danonxPL 3 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 mówisz o tych specjalnych złotych paczkach po 15k za każdą? właśnie coinsy zbieram na jedną, ale czy warto? Pamiętam jak po kilku godzinach grania offline wreszcie uzbierałem na tę pierwszą złotą normalną - jakież było moje wqur(...)nie gdy wyskoczyła mi odznaka fc basel, morale+20, i z super rzadka karta: stoch... Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (edytowane) Ja kupiłem kilka różnych promocyjnych paczek, w żadnej nie trafiłem na wielką gwiazdę ale też nigdy nie było tak abym wyjątkowo niekorzystnie wylosował, za każdym razem było paru dobrych grajków. Te specjalne talie są dobre jeśli nie masz konkretnego pomysłu na drużynę i nie szukasz żadnych konkretnych zawodników. Ja lubię tą nutkę losowości i skład ustalam z tego co wylosowałem Edytowane 25 listopada 2010 przez Dobos Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) nie grałem w UT tydzień teraz pograłem i widzę że ceny piłkarzy mocno spadły, w końcu superstarsy mają w miarę osiągalne ceny 10-20k za np Naniego czy Pato - wcześniej ich ceny zaczynały się od 50k na razie zamiast kupowania jumbo packów dobieram sobie po jednym "jakościowym" piłkarzyku i za 11 dni będę miał jakiś sensowny team, potem się rzucę na jumbosy bo jak można trafić Torresa to ostro - zobaczcie jego cenkę na aukcji :potter: aha jeszcze coś - ceny są zdecydowanie niższe w nocy, np Nani schodził po 11k a po południu nie znajdziesz taniej niż 15k (więcej chętnych do licytowania) Edytowane 27 listopada 2010 przez black mamba Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 listopada 2010 Autor Opublikowano 28 listopada 2010 moj sklad prawie gotowy. Brakuje mi jeszcze Maicona na prawa obrone do pelni szczescia ! W Serie A mozna czesto kupic czarne karty za smieszne pieniadze. Kupilem Pazziniego za 25 tys, a ma finishing 99. Mamba , wrzuc swoj sklad! Co do paczek - tez pozniej troche kupilem i wyszlo na to, ze mialem mega farta z tym Torresem. Na 13-14 paczek wylosowalem jedna mega gwiazde ! Cytuj
danonxPL 3 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 (edytowane) moj sklad prawie gotowy. Brakuje mi jeszcze Maicona na prawa obrone do pelni szczescia ! W Serie A mozna czesto kupic czarne karty za smieszne pieniadze. Kupilem Pazziniego za 25 tys, a ma finishing 99 25k to śmieszne pieniądze? ludzie skąd Wy macie tyle coinsów? Edytowane 28 listopada 2010 przez danonxPL Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 listopada 2010 Autor Opublikowano 28 listopada 2010 no smieszne, bo jakbys chcial kupic czarna karte z ligi angielskiej, czy hiszpanskiej, srednia cena od 150 tys w zwyz... Ja mam wiecej coinsow, bo wydalem na paczki darmowe MS points ktore otrzymalem za przeniesienie konta. No i poza tym, gram od poczatku i tak jak pisalem wczesniej, do niedawna za moj 3,5* team za 1 wygrany mecz online dostawalem 700-900coinsow. Teraz niestety ciezko juz zawalczyc 3* teamem. Cytuj
Gość Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 mam pytanko: jak daje taka karte dodatkowa na pilkarza co udoskonala umiejetnosci i jak chce dac kolejna to juz ta poprzednia nie dziala? czyli nie da sie zrobic gracza brazowego zlotym ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 grudnia 2010 Chyba powinno dzialac do 99. Ale to jest ulepszenie gracza jedynie na 1 mecz... Cytuj
Gość Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 wyrzuca was czasem z serwerow EA podczas UT? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 mnie stosunkowo czesto wywalało dlatego zabiłem swoją kopie gry Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 mam pytanko czy lista graczy z danego klubu jest ograniczona czy są wszyscy gracze? W lechu Poznan moge tylko znalezc: Bosacki Bandrowski Wichniarek Kikut Gancarczyk czy są jacyś jeszcze czy to wszystko co ultimate oferuje ??? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 grudnia 2010 zalezy, moze jeszcze nie ma ich w kartach (mniej realne), albo za malo osob kupowalo brazowe i srebrne by ich wylosowac. Cytuj
RychuDTC 2 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Witam mam 2 pytania: 1. Podczas kupowania złotej paczki z 3 rzadkimi zawodnikami pisze mi "expired" wcześniej zakupiłem 2 takie paczki i było ok, czy to oznacza że paczki z 12 zawodnikami w tym 3 rzadkich sa limitowane czasowo? 2.Ile można mieć maksymalnie kart kupionych czy mogę np kupić tylko 2 paczki czy mogę np kupić od razu z 10 i mieć na sprzedaż załóżmy 100 graczy ? Dziękuje za wszelką pomoc Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 stycznia 2011 (edytowane) Tak, na niektore niby promocje sa limity czasowe - z reguly np. 2 godziny. Nie wiem ile mozna miec zawodnikow w klubie dokladnie, ale na bank jest ograniczenie w transferach. Na raz sprzedawac mozesz kolo 30-40 kart jednoczesnie, na bank nie wiecej. Edytowane 11 stycznia 2011 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi