Opublikowano 7 marca 201114 l ja kupuję kontrakty +12 za 300 lub +28 za 500-600, tyle ze takie ceny są rano/w nocy inaczej faktycznie robi się drogo
Opublikowano 7 marca 201114 l mam pytanie. kupiłem srebrne kontrakty, coinsy mi odjęło, ale kontraktów nigdzie nie widzę...?
Opublikowano 10 marca 201114 l jutro 3x wyższa szansa na wylosowanie czarnych kart inform w paczkach, 8 PM GMT http://www.ea.com/uk/football/news/fut-11-weekly-update-march-9-2
Opublikowano 10 marca 201114 l Polecam kupic zlotych menadzerow co daja +3% do kontraktu mam takich kilkudziesieciu i przy przedluzeniu zawsze kilka meczykow wiecej wchodzi
Opublikowano 15 marca 201114 l ta juz zacieram łapki będzie fajna zabawa, ludzie już klecą na szybko reprezentacje krajów bo takie teamy trzeba mieć, ja sobie montuję Brazil w trakcie turnieju ceny wszystkiego pójdą w górę o 100% także kupujcie piłkarzy przed środą, dobrze też zrobić zapasy kontraktów
Opublikowano 15 marca 201114 l Dobrze że budowałem zespół Hiszpanów od początku, nie muszę wiele zmieniać Wrzucę sobie Arbeloe za Alvesa i Negredo za Benzeme. Plan jest taki, żeby uzbierać z tych turków na Ville
Opublikowano 15 marca 201114 l mam reprezentacje francji pokazalo sie wiele zloto czarnych kart w atrakcyjncyh cenach
Opublikowano 18 marca 201114 l Gram ostatnio w Fifa Ultimate Team 11 Mam 2 pytania , dlaczego tak często wyrzuca mnie z Ultimate Team szczególnie w grze z system I dlaczgeo wtedy nie dostaję pieniedzy a kontrakt ucieka. Chciałem też wziąć udział w turnieju mam 11 Hiszpanów w pierwszym składzie i wyskakuje taka informacja : Exact number of nationalities required in Match Squad : 1 Jeżeli wiecie o co chodzi prosze o szybką pomoc ! Edytowane 18 marca 201114 l przez krzys500
Opublikowano 18 marca 201114 l Gram ostatnio w Fifa Ultimate Team 11 Mam 2 pytania , dlaczego tak często wyrzuca mnie z Ultimate Team szczególnie w grze z system I dlaczgeo wtedy nie dostaję pieniedzy a kontrakt ucieka. Chciałem też wziąć udział w turnieju mam 11 Hiszpanów w pierwszym składzie i wyskakuje taka informacja : Exact number of nationalities required in Match Squad : 1 Jeżeli wiecie o co chodzi prosze o szybką pomoc ! Ławka też musi być jednej narodowości.
Opublikowano 18 marca 201114 l Dzięki , ale jednej narodowości ma być ta 18 meczowa ? Czy Ci tam co są dalej też ?
Opublikowano 18 marca 201114 l Autor Mozesz wywalic rezerwy i rozpoczac turniej tylko 18 zawodnikami. Zastanawiam sie czy nie sprzedac swojego skladu za konto z ms points,takie za 30 zl. Moze ktos chetny?
Opublikowano 18 marca 201114 l A co mogę zrobić z tym że mnie praktycznie co 4-5 meczy wyrzuca ;/ Mnożnik mi się obniża , kontrakty lecą a kasy nie ma ;/ I nie wiem co zrobić , poradźcie coś ;D
Opublikowano 18 marca 201114 l serwery EA sa do dupy, nic z tym nie zrobisz, najgorzej jest w godzinach szczytu i weekendy, graj w innych porach to (moze) bedzie lepiej
Opublikowano 18 marca 201114 l To kiedy są te "godziny szczytu" ? Bo jeszcze jakby jakaś kasa wpadała to może by jeszcze dało się wytrzymać, ale kontrakty lecą a kasy wtedy nie ma , a ja potem muszę sprzedawać połowę składu żeby się z tego jakoś wygrzebać ;/ Ale nic się nie da z tym zrobić ?
Opublikowano 11 kwietnia 201113 l Zapisałem sobie bramkę z FUT: http://www.easports.com/media/play/video/73557832 Jednak nie rozumiem, dlaczego w rubryce difficulty napisane jest amateur, skoro w opcjach gry ustawione jest na Legendarny...?
Opublikowano 17 kwietnia 201113 l mam karty do oddania duzo zlotych jak ktos chce niech pyta bo gre juz oddalem
Opublikowano 18 kwietnia 201113 l A może ma ktoś podarować kontrakt ? Obojętnie jaki bo potrzebuje do wygrania turnieju jednego gracza a kontrakt mu się skończył.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l mam pytanie. czy te czarne karty (TOTW, TOTY) są w paczkach złotych i można na nie trafic?
Opublikowano 1 lipca 201113 l A co mogę zrobić z tym że mnie praktycznie co 4-5 meczy wyrzuca ;/ Mnożnik mi się obniża , kontrakty lecą a kasy nie ma ;/ I nie wiem co zrobić , poradźcie coś ;D Łączysz się z netem przez wi-fi a konsolę masz od routera oddzieloną ścianą? Jeśli tak to pomoże przesiadka na kabel ethernet. Mnie wywalało w co drugim meczu przez zbyt słaby sygnał, jak podłączyłem kablem nie wywala w ogóle, nawet w godzinach szczytu
Opublikowano 13 lipca 201113 l Mam pytanie. Jeżeli mam w składzie np. złotego Aguero i np. za tydzień ostanie wybrany TOTW i będzie tam właśnie aguero to czy mój aguero ze składu będzie zmieniony na inForms czy musze go w paczce upolować? Już kupiłem chyba ze 20 specjalnych paczek tych po 24 karty i nigdy nie trafiłem na inForms ;/
Opublikowano 13 lipca 201113 l kurde to te informs są 1/100 paczek? ;/ bo już chyba kupiłem ze 20 specjalnych po 24 karty, z 10 tych po 7,5k i nigdy nie trafiłem informsa ;/ jak z tym jest?