Skocz do zawartości

FIFA 11 Ultimate Team

easye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja zawodnikami nie umiem chyba handlować ;D Nie mam tego obeznania na rynku ;/ Formacjami mi lepiej idzie ale tutaj takiej ogromniej kasy nie zgarnę...;/

A kupujesz Bid Tokensy ?  Czy masz ich na tyle?

Edytowane przez krzys500
Opublikowano

No też racja, ale mi na laptopie działa wszystko szybciej ;D Teraz mam 2x Terry 4-1-2-1-2 na sprzedaż za 14k jakby się to udało no to było by super ;) Potem miałbym 40k i można już jakieś lepsze próbować;D

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś był jakiś myk na staminę po meczu, którą można było odnowić do maximum bez żadnych kart itp. Może ktoś coś wie na ten temat, bo mam dość grania z gośćmi, którzy mają paski na maxa a moi zawodnicy 1/4.

Opublikowano

to sobie weź graj turnieje offline brązowymi zawodnikami a tych co fitnes siada posadź na ławce rez. lub na rezerwach to po 2 meczach masz 100% fitnessu.Ja dziś przelogowałem się na drugi profil w PS3 do FIFY, a jak wróciłem na ten co gram na nim to mi wyskakuje błąd z FUT 11, że nie można odnaleźć plików. I musze od nowa ściągać dodatek. Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Dzisiaj 15k z zawodników sie udało ; ) I też na razie postanowiłem zbierać kase, mam już 75k coinsów i dopiero potem coś kupować ;D A interes idzie nieźle ;p

Opublikowano

Ja zawsze jak chcę jakiegoś zawodnika kupić, to najpierw zbieram do ok. 650-700k.Gdy już mam taką kwotę, to kupuję sobie zawodnika, i mam z czego handlować.Obecnie mam około 430k, gdyż kupiłem sobię wzczoraj Daniego Alvesa (88) za 245k. Teraz chcę sobię kupić Ozila (87), Xaviego (90), Messiego (90) i Eto'o (88).Jak widać, trochę to kosztuję, więc jeszcze sporo zbierania kasy przedemną ;(

Opublikowano

Ja narazie an kontraktach ubijam interesy ale ciężko coś ostatnio. Złote kontrakty idą w licytacjach za sumy 700-750 a potem nie mogę tego sprzedać nawet za 800 :/. Mam narazie 6k i nie-wiem w co inwestować bo na kontraktach raczej nic już nie ugram.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!! Mam pytanie odnośnie UT... ostatnio chciałem spróbować i zobaczyć z czym to sie je.. skład ustawiony (na tyle na ile fundusze wystarczały.. czyli podstawowy booster otrzymany na początku gry ;p), włączam mecz.... a tu vs gościu z samymi srebrami -.- pierwszy mecz 5 - 3 w dupe, drugi 7 -1, trzeci 3 - 1.. sami kolesie srebrne/złote składy. Czy takie sytuacje zdarzają się często czy tylko ja mam takiego pecha? :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie, jacy są najbardziej popularni zawodnicy w ut tzn którymi najlepiej handlować, ja próbuje sagnami i ramosami ale to tak na dzień udaje mi się max 10k wyciągać, a i dlaczego w jeden dzień wszystko się dobrze sprzedaje, a w drugi nic się nie da sprzedać i czemu ceny teraz idą w dół a nie jak było dotychczas w górę?

Opublikowano

Witam, która według was paczka Gold najbardziej się opłaca? zwykła za 7,5k , Jumbo za 15k , gold players za 25k a może któraś z nowych za 50k? Niedługo nowa edycja UT 12 zamierzam troche powydawać MP i mam troszeczkę dylemat, które z początku kupować żeby jak najlepiej wyjść jak myślicie?