Opublikowano 27 lipca 201113 l Ja zawodnikami nie umiem chyba handlować ;D Nie mam tego obeznania na rynku ;/ Formacjami mi lepiej idzie ale tutaj takiej ogromniej kasy nie zgarnę...;/ A kupujesz Bid Tokensy ? Czy masz ich na tyle? Edytowane 27 lipca 201113 l przez krzys500
Opublikowano 27 lipca 201113 l A po cholere mam tracić kase na Bid tokensy jak mogę na plejaku śmigać za friko?
Opublikowano 27 lipca 201113 l No też racja, ale mi na laptopie działa wszystko szybciej ;D Teraz mam 2x Terry 4-1-2-1-2 na sprzedaż za 14k jakby się to udało no to było by super Potem miałbym 40k i można już jakieś lepsze próbować;D
Opublikowano 28 lipca 201113 l Mam 50k teraz z handlu dzisiaj też na razie 10k jest. Coś polecacie kupować? Co tanio kupić a dobrze sprzedać ? ;D Jakiś konkretnych zawodników ?
Opublikowano 29 lipca 201113 l Pamiętam, że kiedyś był jakiś myk na staminę po meczu, którą można było odnowić do maximum bez żadnych kart itp. Może ktoś coś wie na ten temat, bo mam dość grania z gośćmi, którzy mają paski na maxa a moi zawodnicy 1/4.
Opublikowano 29 lipca 201113 l to sobie weź graj turnieje offline brązowymi zawodnikami a tych co fitnes siada posadź na ławce rez. lub na rezerwach to po 2 meczach masz 100% fitnessu.Ja dziś przelogowałem się na drugi profil w PS3 do FIFY, a jak wróciłem na ten co gram na nim to mi wyskakuje błąd z FUT 11, że nie można odnaleźć plików. I musze od nowa ściągać dodatek. Wie ktoś o co chodzi?
Opublikowano 30 lipca 201113 l Nie mam żadnych zawodników brązowych czy srebrnych, tylko 18 zawodników złotych :]
Opublikowano 30 lipca 201113 l Dzisiaj 15k z zawodników sie udało ; ) I też na razie postanowiłem zbierać kase, mam już 75k coinsów i dopiero potem coś kupować ;D A interes idzie nieźle ;p
Opublikowano 31 lipca 201113 l Ja dziś 3/4 sprzedałem zawodników i teraz już mogę kupić sobie z 10 po 30-40k i zarabiać po 2-3k na nich.
Opublikowano 31 lipca 201113 l Ja zawsze jak chcę jakiegoś zawodnika kupić, to najpierw zbieram do ok. 650-700k.Gdy już mam taką kwotę, to kupuję sobie zawodnika, i mam z czego handlować.Obecnie mam około 430k, gdyż kupiłem sobię wzczoraj Daniego Alvesa (88) za 245k. Teraz chcę sobię kupić Ozila (87), Xaviego (90), Messiego (90) i Eto'o (88).Jak widać, trochę to kosztuję, więc jeszcze sporo zbierania kasy przedemną ;(
Opublikowano 31 lipca 201113 l Ja narazie an kontraktach ubijam interesy ale ciężko coś ostatnio. Złote kontrakty idą w licytacjach za sumy 700-750 a potem nie mogę tego sprzedać nawet za 800 . Mam narazie 6k i nie-wiem w co inwestować bo na kontraktach raczej nic już nie ugram.
Opublikowano 31 lipca 201113 l Na Sagnie spróbuj coś zdziałać.Kup go do 3k z formacją najlepiej 4-...i za 3,9-4k sprzedasz.
Opublikowano 31 lipca 201113 l Po ile mógłbym sprzedać Inieste 87 CAM , kontrakt 13 dni , formacja 4-1-2-1-2 ? Bo nie wiem za ile wystawić ;D Kupiłem za 66k
Opublikowano 1 sierpnia 201113 l Udało się sprzedać za 73 ;D Mam teraz 88 i nie mam pojęcia co kupić ;D
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Czy drużyna z UT z fify 11 bedzie przeniesiona na UT w fifa 12 czy wszystko od nowa w 12?
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Witam!! Mam pytanie odnośnie UT... ostatnio chciałem spróbować i zobaczyć z czym to sie je.. skład ustawiony (na tyle na ile fundusze wystarczały.. czyli podstawowy booster otrzymany na początku gry ;p), włączam mecz.... a tu vs gościu z samymi srebrami -.- pierwszy mecz 5 - 3 w dupe, drugi 7 -1, trzeci 3 - 1.. sami kolesie srebrne/złote składy. Czy takie sytuacje zdarzają się często czy tylko ja mam takiego pecha?
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Graj turnieje online z restrykcjami, np. sami brązowi zawodnicy. W "graj teraz" rzadko spotkasz kogoś ze słabym składem.
Opublikowano 4 września 201113 l Witam, mam pytanie, jacy są najbardziej popularni zawodnicy w ut tzn którymi najlepiej handlować, ja próbuje sagnami i ramosami ale to tak na dzień udaje mi się max 10k wyciągać, a i dlaczego w jeden dzień wszystko się dobrze sprzedaje, a w drugi nic się nie da sprzedać i czemu ceny teraz idą w dół a nie jak było dotychczas w górę?
Opublikowano 4 września 201113 l Co do cen.Idą w dół, bo niedługo wychodzi Fifa 12 i od nowa będzie trzeba grać w UT, więc ludzie, najwyraźniej, już to olewają.
Opublikowano 5 września 201113 l Witam, która według was paczka Gold najbardziej się opłaca? zwykła za 7,5k , Jumbo za 15k , gold players za 25k a może któraś z nowych za 50k? Niedługo nowa edycja UT 12 zamierzam troche powydawać MP i mam troszeczkę dylemat, które z początku kupować żeby jak najlepiej wyjść jak myślicie?