Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Z tymi patchami Sony dało ciała w tej generacji, w sumie dali też ciała w wielu innych aspektach; mało RAMu, brak cross czata, instalacje... pewnie już przy PS Vita nie będzie żadnych z tych błędów, w końcu się na nich uczą.

:rofl:

Uczą się na błędach :rolleyes:

nie wiem z czego brechtasz, przy PS Vita już teraz pokazują że się uczą, no chyba że znowu trolujesz bez sensu to sorry

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 239,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

PSX 2MB

PS2 32MB

PS3 256MB

Gdzie oni się uczą? Nie musisz przepraszać za swoją naiwność ;)

Opublikowano

nie chodziło mi tylko o RAM, ale w tej kwestii mieli kiepski zapłon

Opublikowano

Stona ma rację, zamiast wrzucać 256MB super wydajnej pamięci ale bardzo drogiej lepiej byłoby wrzucić 2GB średniej pamięci.

Opublikowano

Niestety muszę się zgodzić i z pierwszym i z drugim. Przedwczoraj odpaliłem GT5, zanim uruchomiłem minęło chyba 4-5 godzin. No a GoW4 i FM5, to nie mam pytań, zwłaszcza że nowej stacjonarki Sony nie widać na horyzoncie.

wczoraj odpalilem ps3 z gt5 i gralem juz po 1h ... wliczajac patchowanie i instalowanie na dysk

Opublikowano

A pograłeś pewnie z pół godziny, co? :D

Oj kĄsolomaniaki, nawet nie zauważyliście jak się te Wasze maszynki przeistoczyły w swego rodzaju niedorozwinięte wersje PieCów ;)

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.

Fuck PC gaming :sorcerer:

Opublikowano

Powiedz to sobie instalując przez 2h kolejne patche do gierki XD

Opublikowano

W ogole po co tu mowa o PC ktos tu nazwy tematu nie czyta stĄna :/

Granie na PC umarło dawno temu teraz to tylko 3dmarki :D

Opublikowano

Chyba 20 max 30 minut na gigantyczne patche.

Opublikowano

Niestety muszę się zgodzić i z pierwszym i z drugim. Przedwczoraj odpaliłem GT5, zanim uruchomiłem minęło chyba 4-5 godzin. No a GoW4 i FM5, to nie mam pytań, zwłaszcza że nowej stacjonarki Sony nie widać na horyzoncie.

wczoraj odpalilem ps3 z gt5 i gralem juz po 1h ... wliczajac patchowanie i instalowanie na dysk

Jeszcze napisz, że nie miałeś wczesniej ściagnietego i zainstalowanego żadnego patcha, bo o ile kojarzę to sumaryczny update do GT5 osiagnął juz chyba ponad 3 gb.

Opublikowano

Kupujesz GT5 <nie platynę, o ile w ogóle jest> i instalujesz. Ile zejdzie do momentu aż możesz odpalić wyścig?

Opublikowano

Nie było mowy o instalacji, mówiłeś o ściąganiu patchy przez 2h.

btw. zajmie mi to około godziny - instalacja niecałe 20 minut (tyle trwała jak pierwszy raz instalowałem grę w listopadzie) + patche reszta czasu. Dysk 320GB/7200, łącze 6mb.

edit/. 7200, normalnie jest 5400

Edytowane przez winner

Opublikowano

A ja odpalałem niedawno 4 letnią grę która się nazywa Bioshock, nie wiem ile patchy do niej wyszło ale updejt trwał 10 sekund.

Szybciej niż na PC O_o

Opublikowano

<polewka ze spiny>

@Łiner

Pod koniec grudnia cała operacja trwała 40minut. Od tego czasu żaden patch nie wyszedł?

To w PS3 są jakieś przyśpieszane dyski? D Bo normalnie to dysk ma 7200rpm. Przynajmniej w PieCach.

Opublikowano

Kupujesz GT5 <nie platynę, o ile w ogóle jest> i instalujesz. Ile zejdzie do momentu aż możesz odpalić wyścig?

u mnie 2 godziny + patche do wiosny, nie wiem ile teraz nowych wyszło

boban zgrabnie to nazywa darmowym rozbudowywaniem gry

Opublikowano

stona tak mowi ale steam patche do gier sciaga mi co tydzien srednio ;-) a mam cale 4 gry

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ale ja nie mówię że na PC tego nie ma. Ja mówię że kĄsole zmorfowały w PC :D

Opublikowano

właśnie, ciekawe czemu patche na PS3 zajmują średnio 10x więcej, niż te na X360

Opublikowano

Bo X jest za słaby żeby uciągnąć większe pacze.

Code:

No zamiast bluskrinów masz po prostu zwiechę Pleja i rozkminę czy się jeszcze odpali czy już umarł :F

Opublikowano

na konsoli przynajmniej jest prosciej zreanimowac system :P

a nie jak na pc :

1) mam blad

2) naprawiam -> reset

3) znika blad pojawia sie nowy :D

4) ....

Opublikowano

PieCe są jak media markt - nie dla idiotów :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.